s kakšno plačo bi bil/a zadovoljen/a?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- thaly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2005
s 7. izobrazbo moje smeri 1500 evrov. to je zame tudi sanjska plača. tako da treba samo diplomirat pa bo
sedaj ko sem študentka pa z delom preko študentskega servisa zaslužim 250€/mesec, položnice mi starši plačajo in sem čisto zadovoljna.
ravno zadnjič sem razmišljala kam it s tolko denarja kot je 1500€ vsak mesec, če ni treba plačat najemnine, kar jo meni verjetno ne bo treba +če nimaš ravno 5 otrok in fetiš na mercedese seveda
sedaj ko sem študentka pa z delom preko študentskega servisa zaslužim 250€/mesec, položnice mi starši plačajo in sem čisto zadovoljna.
ravno zadnjič sem razmišljala kam it s tolko denarja kot je 1500€ vsak mesec, če ni treba plačat najemnine, kar jo meni verjetno ne bo treba +če nimaš ravno 5 otrok in fetiš na mercedese seveda
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hmm, thaly, mislm, da 1500 useen ni lih tok dnarja, da ne bi vedu kam z njim. Tut če ne rabš najemnine plačvat, so tle še usi ostali stroški, k jih prnese stanvanje/hiša, tut pet otrok ni treba met, da bi šlo ful dnarja, da o ostalih potrebah ne govorim... Ne vem no, ampak to ni čis nč preveč dnarja.
Js sploh še nism razmišlala o višini svoje plače, kr tut še nism prepričana kaj bi delala (mam sicr kr visoke cilje, pa upam, da mi jih z mal pomoči uspe uresničt čim prej)... Me bl skrbi, da ne bi pršla do moje "sanske službice", kt pa to kok dnarja mi bo prnesla.
Js sploh še nism razmišlala o višini svoje plače, kr tut še nism prepričana kaj bi delala (mam sicr kr visoke cilje, pa upam, da mi jih z mal pomoči uspe uresničt čim prej)... Me bl skrbi, da ne bi pršla do moje "sanske službice", kt pa to kok dnarja mi bo prnesla.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ah dnarja ni nikol tezko zapravt, sej zenske to vemo ..hec..
ja js bi si ZELELA 2000+ eur place samo kaj bom pa zares sluzla pa se nimam pojma...to bomo pa poj vidl k bom zacela kj delat, zdj se to nevem kaj bi sploh delala tko da do place je se douga
ja js bi si ZELELA 2000+ eur place samo kaj bom pa zares sluzla pa se nimam pojma...to bomo pa poj vidl k bom zacela kj delat, zdj se to nevem kaj bi sploh delala tko da do place je se douga
Zivljenje je piskotek!
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
thaly napisal/-a:ravno zadnjič sem razmišljala kam it s tolko denarja kot je 1500€ vsak mesec, če ni treba plačat najemnine, kar jo meni verjetno ne bo treba +če nimaš ravno 5 otrok in fetiš na mercedese seveda
če maš problem z zapravljanjem, lah men daš....jst mam probleme s šparanjem pa sm še kr daleč od otrok (verjetno), od mercedesov pa tud (sigurno)
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
resničnost je taka da se trenutno borim za mesečno 600 eur(poslovna sekretarka), ko pa bom doštudirala management pa računam da glede na izobrazbo in premalo izkušenj bo v štartu kje okoli 900 potem pa glede na uspeh in samoiniciativo tam okoli 2000 eur.
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov