s kakšno plačo bi bil/a zadovoljen/a?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 06. Apr. 2007 17:21

sej nisem o tebi govorila, ampak o tisti zgoraj, ki je napisala 2000 za osnovne potrebe. ti mi itak ne deluješ kot nekdo, ki bi zadovoljstvo meril v denarju :)
thaly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a thaly » 08. Apr. 2007 15:52

s 7. izobrazbo moje smeri 1500 evrov. to je zame tudi sanjska plača. tako da treba samo diplomirat pa bo :)

sedaj ko sem študentka pa z delom preko študentskega servisa zaslužim 250€/mesec, položnice mi starši plačajo in sem čisto zadovoljna.

ravno zadnjič sem razmišljala kam it s tolko denarja kot je 1500€ vsak mesec, če ni treba plačat najemnine, kar jo meni verjetno ne bo treba :D +če nimaš ravno 5 otrok in fetiš na mercedese seveda
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Apr. 2007 18:46

Hmm, thaly, mislm, da 1500 useen ni lih tok dnarja, da ne bi vedu kam z njim. Tut če ne rabš najemnine plačvat, so tle še usi ostali stroški, k jih prnese stanvanje/hiša, tut pet otrok ni treba met, da bi šlo ful dnarja, da o ostalih potrebah ne govorim... Ne vem no, ampak to ni čis nč preveč dnarja.

Js sploh še nism razmišlala o višini svoje plače, kr tut še nism prepričana kaj bi delala (mam sicr kr visoke cilje, pa upam, da mi jih z mal pomoči uspe uresničt čim prej)... Me bl skrbi, da ne bi pršla do moje "sanske službice", kt pa to kok dnarja mi bo prnesla. :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 09. Apr. 2007 17:06

ah dnarja ni nikol tezko zapravt, sej zenske to vemo :D ..hec..

ja js bi si ZELELA 2000+ eur place samo kaj bom pa zares sluzla pa se nimam pojma...to bomo pa poj vidl k bom zacela kj delat, zdj se to nevem kaj bi sploh delala tko da do place je se douga :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 09. Apr. 2007 19:08

ooo lepo je sanjat :wink: ...tud meni bi blo u redi 2000€ plače...zakon...pole nej bi mew še mož en tolko, bi živeli zakon :wink:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 09. Apr. 2007 20:11

sej sam da boste scasoma eni dojel pomen lepe slovenske besede ŽELETI (zgleda tut velke crke ne pomagajo)

ja, res je lepo sanjat, bogi tisti k ne :roll:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pikovita » 09. Apr. 2007 20:48

thaly napisal/-a:ravno zadnjič sem razmišljala kam it s tolko denarja kot je 1500€ vsak mesec, če ni treba plačat najemnine, kar jo meni verjetno ne bo treba :D +če nimaš ravno 5 otrok in fetiš na mercedese seveda

če maš problem z zapravljanjem, lah men daš....jst mam probleme s šparanjem :D pa sm še kr daleč od otrok (verjetno), od mercedesov pa tud (sigurno) :wink:
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 09. Apr. 2007 21:23

Jaz še zmeraj upam, da mi bo ratalo priti na kako ambasadorsko mesto ali pa postati igralka v ameriki... to pol govorimo o zelo visokih plačah... :cool:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 12. Apr. 2007 20:48

ja js tut pr takih sanjah obcasno obzalujem da sm se kle nek u treh krasnih rodila.... ampak ce ne druzga mam saj se cisto vodo (tolazba pa taka :wink: )
Zivljenje je piskotek!
t-i-n-a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a t-i-n-a » 14. Apr. 2007 11:26

sanjam o 2500 eurov mesečno plus kašni dodatki bi bli kul :yau:
monicque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: tam kjer je moj srčk

Neprebrana objavaNapisal/-a monicque » 20. Apr. 2007 10:58

resničnost je taka da se trenutno borim za mesečno 600 eur(poslovna sekretarka), ko pa bom doštudirala management pa računam da glede na izobrazbo in premalo izkušenj bo v štartu kje okoli 900 potem pa glede na uspeh in samoiniciativo tam okoli 2000 eur.
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
bimba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bimba » 20. Apr. 2007 11:38

zadovoljna bi bila s 2000 eur plače + potni stroški pa malica seveda, čisto dovolj zame :D
Martin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Martin » 21. Apr. 2007 9:21

S svojo sem čisto zadovoljen, čeprav ne boste verjele, se da skoraj 2000 € zagont v enem mescu ...
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 22. Apr. 2007 12:24

Zaenkrat - ko se nimam dece za prezivljat - bi mi bilo 1000 € dovolj. Kasneje se pa ne bi branila 2000 €. Hvala bogu ne živim preveč v oblakih in nekaj takega glede na bodoči poklic lahko pričakujem :).
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 08. Maj. 2007 14:52

Dokler sva še brez otrok, je zaenkrat čist ok. Ko bojo pa otročički...hmm...bom pa tkole rekla...kokr bo, bo premalo :D
Misli pozitivno....

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov