s kakšno plačo bi bil/a zadovoljen/a?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Recmo, da mi je želja do 2.000 EUR plače, ampak vem, da je tuki, kjer sm, ne bom tolk mela in bom morala res fejst delat in študirat, da bom nekoč mela tako plačo. Moj cilj je pa prlezt vsaj do 1000 EUR, za kar mi pa ne manka več velik.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
ana27 napisal/-a:Vermilion napisal/-a:lesnik napisal/-a:Sam nekaj bi vprašala tle ko nisem vedelakje naj pa brez zamere za novo temo.Delam prek studenskega servisa in so mi rekli preden sem zacela delati da bom mela na uro 3,75 sem si mislila super dobro plačano ni zafrkneno delo danes so mi pa rekli da so se zmotli da mam na uro 2,65.Delam pomoč v trgovini z oblekami.Se mi splača?Začela sem 1.7.Moti me tudi da delam samo 5ur na dan
...a tud tok slabo plačana dela obstajajo , pa kako ti lahko rečejo, da so se zmotili, čist krneki... če se ti splača odvisno, če hodiš peš na šiht pol mogoče še...če pa še bencin plačuješ pa ne... verjetno bi se dal dobit kej boljšega...
jst delam za 6€ na uro in za manj kot 4 tud s prstom nebi mignila...
Sem redno zaposlena in dobim 4eur/uro.
Sestra preko servisa dobi 2eur/uro.
delam kot študentka
- galathea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Lepo. Teh kar rabijo, se mi zdi. Ko sem se jaz vpisovala, je bilo v modi pravo in ekonomija, tako da so se mi vsi smejali ko sem šla na biologijo. Celo govorili, da je bila to zgrešena naložba (ko sem diplomirala)....No, pa ni bila.
Ja, govorimo o plači. Kolikor imam, sem ful zadovoljna.
Ja, govorimo o plači. Kolikor imam, sem ful zadovoljna.
Zivljenje je lepo...
-
black - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Glih dans sm slišu da ma direktor DARS-a okol 10000 evrov bruto plače. Nebi blo slabo, če bi kdaj prplezu tolk visok ... sam kurc, če bi vse pršparal, bi rabu še vseen 8 let delat zato da bi bil milijonar (zdej mamo evro ).
Mogoče je pa loterija rešitev ...
Mogoče je pa loterija rešitev ...
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
js si želim met tam okol 2000€.. bomo pa vidl če mi uspe:)
trenutno pa delam preko študenta..za 3€, po 5 ur na dan..in dnevni dohodek je tko sam 15€..ampk evro na evro in nabral se mi je že lep kupček..čeprou, se mi zdi 3€ bore malo, neglede na to koliko dela imam..
trenutno pa delam preko študenta..za 3€, po 5 ur na dan..in dnevni dohodek je tko sam 15€..ampk evro na evro in nabral se mi je že lep kupček..čeprou, se mi zdi 3€ bore malo, neglede na to koliko dela imam..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
1200+
Če bi pa lahko izbirala sanjsko plačo, pa več kot je, bolš je
Če bi pa lahko izbirala sanjsko plačo, pa več kot je, bolš je
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Jaz bi pa tukaj rada brala komentar kakšnega proizvodnega delavca.
Tukaj po večini le študentje, ki sploh še ne zaslužijo. Pa vsaj kakšne komentar o plačah vaših staršev mogoče, da se pokaže realna slika, da sploh vidimo koliko se lahko od določene službe pričakuje. Ne da vse ostane samo pri željah.
Tukaj po večini le študentje, ki sploh še ne zaslužijo. Pa vsaj kakšne komentar o plačah vaših staršev mogoče, da se pokaže realna slika, da sploh vidimo koliko se lahko od določene službe pričakuje. Ne da vse ostane samo pri željah.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Sem že zaposlena in preden sem dobila službo sem bila na kar nekaj razgovorih. Plača 1000€ neto je sicer realna za nekoga s 7. stopnjo izobrazbe vendar pa nikakor ne v prvi službi. Po mojih izkušnjah se neto plača za prvo zaposlitev giblje okrog 700€ neto, šele po kakšnem letu ali dveh se pa potem dvigne (odvisno tudi od podjetja). In ko boste hodili po razgovorih glejte, da na vprašanje o pričakovani plači ne boste odgovorili 1000€, ker potem boste še precej dolgo iskali zaposlitev.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Jaz sem sedaj v drugi službi. VII stopnja izobrazbe. V prvi plača 600 eur, tukaj 800 eur.
Bolje, da ne rečeš 1000 eur, ampak tudi bolje, da ne rečeš 600 eur, ker potem ti ne bodo dali več, četudi so ti prej nameravali.
Bolje, da ne rečeš 1000 eur, ampak tudi bolje, da ne rečeš 600 eur, ker potem ti ne bodo dali več, četudi so ti prej nameravali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov