purple_rain napisal/-a:*purple* napisal/-a:če delodajalc pokaže filing zame, ga tud jst pokažem za službo in zanj in to z velikim veseljem.

Hm. Ubistvu je ravno obratno, ane, najprej moraš ti neki veselja do dela in truda pokazat delodajalcu, da bo on teb "pokazal feeling zate".

hmmm.glede na dolgi rok bi to že držalo, ampak če mi že prvi dan oziroma na samem začetku pride na plano z nekimi pravili/predpisi, ki mi sploh niso všeč, potem ali se sploh ne odločim za to službo, ali pa nebi dolgo delala tam.
Ne gre se tukaj za neka normalna pravila, ki pač obstajajo na delovnih mestih, ampak za kakšna taka ki so res mal mimo (če se samo spomniva podjetja, kjer sva obe delale.Šel si scat, pa so ti odbili denar.)No tole zame definitivno ni dober pogoj.
se pa strinjam da moraš pokazat tud ti filing.ampak sej pravim, če delodajalec že v štartu s tabo ravna na najnižjem možnem nivoju, potem tudi jaz v taki službi ne more dat vse od sebe.tukej kjer delam mam vse možne pogoje in s tem tudi na vse možne kriplje delam s trudom, se učim, uspešno popravljam napake...nekje se pač tega ne da.