Prva zaposlitev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Pa je slo skoz Mimi... Drgac pa glede papirjev in ostalega... Jah, tko pac je na tem nasem planetu... Moj brat je delal v Ameriki (bil tam prjavljen), v Slo istocano pa dobival socialno pomoč in to za 10.000 sit vec kot jaz 2 leti pozneje... Sm se cist razburjala glede tega...
Znađi se je reku Tito
Znađi se je reku Tito
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Po SŠ sem se zaposlila čisto slučajno, mi je sošolka uredila razgovor,pa sem šla in so me vzel. Če se ne motim okoli 3 mesece po maturi. Šele čez 2 leti me je srečala pamet in sem se vpisala naprej na faks
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jeeeej, kok sm jest hepi!!!!!
V ponedeljek sem bila na razgovoru za delo v logistki ene naše uspešne firme in so mi zdej sporočili, da sm prišla v ožji izbor in sm vabljena še na dodatni razgovor!!
Torej me občutek ni varal, saj sm imela res dobrega, ko sm odhajala iz pisarne.
Sam zdej si ne predstavljam, kako bo izgledalo na dodatnem razgovoru, ve kdo kaj o tem vsaj približno??
V ponedeljek sem bila na razgovoru za delo v logistki ene naše uspešne firme in so mi zdej sporočili, da sm prišla v ožji izbor in sm vabljena še na dodatni razgovor!!
Torej me občutek ni varal, saj sm imela res dobrega, ko sm odhajala iz pisarne.
Sam zdej si ne predstavljam, kako bo izgledalo na dodatnem razgovoru, ve kdo kaj o tem vsaj približno??
-
Muckica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz sem pa zdaj junija končala prekvalifikacijo za vzgojiteljico predšolskih otrok, pred enim tednom pa sem zvedela, da sem dobila službo . Ker sem v tem vrtcu imela tudi prakso, upam da sem bom fajn znašla komaj čakam
Nikoli ne reči nikoli
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Pogrevam staro temo malce.... Čeprav ni čisto v stilu ankete, ampak mislim da ni prehud kiks mimo
Torej jaz sem trenutno iskalka prve redne zaposlitve, v torek sem oddala prvi dve prošnji s CV, v ponedeljek me čaka prvi razgovor. Dala sem čez že par razgovorov za študentski job prej, ampak se tole kar precej razlikuje, pa imam par vprašanj za vse vas ki ste dali že to čez, itd....
Kaj povedat vse na razgovoru, a omenim tud da sem prek študenta delala kaka občasna dela, če me vprašajo (pa jih zaradi nerelevantnosti nisem navedla v CV)? A je bolje odgovarjat v kratkih, jedrnatih stavkih ali bolj vehementno? Kaj bi lahko predstavila kot prednost tega da sem iskalka prve zaposlitve, npr. pred kakimi, ko majo že več let izkušenj na tem delovnem mestu? A se morem fejst lepo oblečit? A slučajn če si frišni diplomiranec kej sprašujejo po ocenih na faksu?
Sicer pa tak ne, imam ustrezno izobrazbo, tud glede izkušenj ustrezam (sicer so bila preko štud.dela), glede jezikov in računalniških kompetenc. Je pa res da sn diplomirana tak na frišno.... Lih dva kedna je od tega. Tak da ustrezam vsem zahtevkam. Zdaj morem sam še dušo prodat tam
Če ma kdo kak nasvet, kak se prodat ko da sn vredna miljon evrov.... Bom bla vesela vsakiga namiga
Torej jaz sem trenutno iskalka prve redne zaposlitve, v torek sem oddala prvi dve prošnji s CV, v ponedeljek me čaka prvi razgovor. Dala sem čez že par razgovorov za študentski job prej, ampak se tole kar precej razlikuje, pa imam par vprašanj za vse vas ki ste dali že to čez, itd....
Kaj povedat vse na razgovoru, a omenim tud da sem prek študenta delala kaka občasna dela, če me vprašajo (pa jih zaradi nerelevantnosti nisem navedla v CV)? A je bolje odgovarjat v kratkih, jedrnatih stavkih ali bolj vehementno? Kaj bi lahko predstavila kot prednost tega da sem iskalka prve zaposlitve, npr. pred kakimi, ko majo že več let izkušenj na tem delovnem mestu? A se morem fejst lepo oblečit? A slučajn če si frišni diplomiranec kej sprašujejo po ocenih na faksu?
Sicer pa tak ne, imam ustrezno izobrazbo, tud glede izkušenj ustrezam (sicer so bila preko štud.dela), glede jezikov in računalniških kompetenc. Je pa res da sn diplomirana tak na frišno.... Lih dva kedna je od tega. Tak da ustrezam vsem zahtevkam. Zdaj morem sam še dušo prodat tam
Če ma kdo kak nasvet, kak se prodat ko da sn vredna miljon evrov.... Bom bla vesela vsakiga namiga
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se mi zdi, da moje vprašanje spada v to temo... Na katerih straneh iščete oglase za delo? Jaz spremljam na Zavodu za zaposlovanje in mojedelo.com. Obstaja še kakšna spletna stran za iskalce dela?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jz poleg ZZRS in mojedelo.com še mojazaposlitev in kariera.si.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ce imas dolocene skillsete priporocam da po mailu tezis firmam ki jih uporabljajo. Nekatere firme ne objavljajo prostih delovnih mest, ampak imajo neke splosne nacrte ("v naslednjih dveh letih bomo najdli se tri analitike").
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov