Prostovoljstvo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
*purple*, verjetno bi bilo vsako društvo veselo, če jim kdo pomaga magar pri oglaševanju po forumih, izdelovanju in lepljenju letakov, kakšnem fotografiranju. Če misliš, da ne bi zdržala ob pogledu na mrtvo ali razmaličeno žival, se pač temu izogneš in prepustiš drugim. Nihče te ne bo grdo gledal, če boš to odklonila in raje pomagala pri čem drugem, tako da kar pogumno pri vpisu (sama sploh nisem preveč razmišljala in mi še danes ni žal) 

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej vem, da bodo veseli in bom vesela tudi jaz ker pomagam.Ampak konkretno se morm še odločt kaj in kako.vsekakor nebi prenesla stika z ranjenimi živalmi in evtanazijo.Vkolikor bi se temu lahko izognila in pomagala naprimer pri administraciji in pri zdravih živalih, sem pa v momentu za 

-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
^^Kar je, če smo pošteni, spet dvolično. Zdravim živalim bi vsak pomagal, zares se pa izkažeš šele ko je treba bolnim pomagat in dat tu pa tam celo' koga evtanazirat. Življenje pač ni pravljica s srečnim koncem in bi se tudi slabih stvari v zavetiščih počasi navadila.
Imaš, da me vikaš!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no no prosim, nekdo ki daje male mačke uspavat, ker kobajagi ni drugega izhoda, mi pa že ne bo pral možganov tukaj!
za razliko od tebe, bi jst use mačke vzela h sebi, jih na dudo spravila do dne ko bi se lahko oddajali in oddala.
Poleg tega pa, ja žal, imam precej šibko srce za take stvari in trpečih živali z raznimi odprtimi trebušnimi votlinami in podobno, enostavno nebi mogla sfolgat.Imam rada živali, zelo zelo, ampak enostavno pač ne gre.Imam rada tudi ljudi, pa to še ne pomeni, da sem sposobna gledat rane in gledat kako trpijo in delat v zdravstvu.Ni vsak človek zato in če ne razumeš je to tvoj problem.sploh pa sem v prvem stavku napisala, da nekdo ki dela take stvari kot si jih ti nima niti besede za rečt glede tega.Male muce evtanazirat, men pa pamet solit zakaj nebi bla recimo sposobna v tem primeru tega narest oziroma gledat.
za razliko od tebe, bi jst use mačke vzela h sebi, jih na dudo spravila do dne ko bi se lahko oddajali in oddala.
Poleg tega pa, ja žal, imam precej šibko srce za take stvari in trpečih živali z raznimi odprtimi trebušnimi votlinami in podobno, enostavno nebi mogla sfolgat.Imam rada živali, zelo zelo, ampak enostavno pač ne gre.Imam rada tudi ljudi, pa to še ne pomeni, da sem sposobna gledat rane in gledat kako trpijo in delat v zdravstvu.Ni vsak človek zato in če ne razumeš je to tvoj problem.sploh pa sem v prvem stavku napisala, da nekdo ki dela take stvari kot si jih ti nima niti besede za rečt glede tega.Male muce evtanazirat, men pa pamet solit zakaj nebi bla recimo sposobna v tem primeru tega narest oziroma gledat.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov