Prošnja za delo - nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Huh, a res? Jz pa kar običajno, razen če dejansko oglas tako zahteva (že doživela).
Sicer pa res najraje, če je možnost, elektronsko.
Sicer pa res najraje, če je možnost, elektronsko.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Ni ravno prava tema, pa se mi ni zdelo nove odporat zato.
Opazila sem, da zadnje case ogromno mladih ustanavlja lastna podjetja, pa me zanima koliko je med vami takih. A je to danes res tako lahko iz rokava strest da se jih toliko poda na tako pot. Tudi sama sem imela nekoc vizijo v tej smeri pa se zdalec nimam dovolj poguma da bi to zares nardila..
Opazila sem, da zadnje case ogromno mladih ustanavlja lastna podjetja, pa me zanima koliko je med vami takih. A je to danes res tako lahko iz rokava strest da se jih toliko poda na tako pot. Tudi sama sem imela nekoc vizijo v tej smeri pa se zdalec nimam dovolj poguma da bi to zares nardila..
Zivljenje je piskotek!
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Sama razmišlajm o tem, da bi odprla svoje podjetje. Za moje pojme je to velik laži, kukr pa najdt DOBRO službo z DOBRIMI oz. NORMALNIMI pogoji (delavnik, plača, obveznosti itd.). Ni pa lahko odpret svojega podjetja. Nekaj časa se vrjetno loviš, mogoče sploh nimaš plače oziroma je zelo majhna... Ampak če ti uspe, potem si sam svoj šef.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^odpreti že gre, stati inu OBSTATI je težko.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Trouble napisal/-a:Sama razmišlajm o tem, da bi odprla svoje podjetje. Za moje pojme je to velik laži, kukr pa najdt DOBRO službo z DOBRIMI oz. NORMALNIMI pogoji (delavnik, plača, obveznosti itd.). Ni pa lahko odpret svojega podjetja. Nekaj časa se vrjetno loviš, mogoče sploh nimaš plače oziroma je zelo majhna... Ampak če ti uspe, potem si sam svoj šef.
Mas prov ja! Na katerem podrocju bi pa delovala?
Zivljenje je piskotek!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Džeki napisal/-a:Predvsem ne pisat PROŠENJ za zaposlitev.
Če se javljate na oglas, napišite VLOGO. Če pišete podjetju, ki ni dalo ven nobenega razpisa, pa PONUDBO.
Točno tko.
Pa sploh so te ponudbe primerne samo za podjetja, ki imajo kadrovsko in neko evidenco kamor bi pospravli to prošnjo in vas mogoče poklicali, ko bi se odprlo delovno mesto.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov