Prošnja za delo - nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Js mam eno vprašanje. Preko maila bom poslala eno ponudbo za študentsko delo. Torej ponudbo v mail in zraven v priponko še CV.
Ni mi pa jasno, a v ponudbi v zgornjem levem kotu pustim delodajalačev naslov. Ker ponavadi napišeš svoj, spodaj še od delodajalca, če pošiljaš po pošti. Kaj pa če gre vse skupaj preko elek.pošte? A je smiselno pisat delodajalčev naslov?
Hvala
Ni mi pa jasno, a v ponudbi v zgornjem levem kotu pustim delodajalačev naslov. Ker ponavadi napišeš svoj, spodaj še od delodajalca, če pošiljaš po pošti. Kaj pa če gre vse skupaj preko elek.pošte? A je smiselno pisat delodajalčev naslov?
Hvala
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Za študentska dela sem jz vedno bolj "preproste" prošnje pošiljala, se pravi, brez tega naslova v levem zgornjem kotu - kar je pa tud edina razlika, pravzaprav, heh; pa valda zadeva, ki gre v "zadevo" v e-mailu, namesto nad besedilom prošnje/ponudbe.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
^^ what she said. V mailu nič ne kompliciraš ampak najosnovnejše napišeš pa pripišeš kaj je v priponkah. sicer pa močno dvomim, da za študentsko delo rabiš take prošnje pisat. To se pokliče pa konec.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^sploh ne, da se pač pokliče & done deal; vedno več podjetij tudi za študentska dela hoče pisne(elektronske) prijave, katerim sledijo razgovori in vse to.
- StrelkaBelka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2011
- Kraj: Ljubljana
Vsem hvala za pametne napotke,drugače pa menim in že videno res ne gre brez CV.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^verjetno škoduje ne, ampak saj če si prišla do razgovora, že imajo tvojo prijavo & CV, po mojih izkušnjah kar na mizi pred sabo, medtem ko si "na vrsti" za razgovor.
Ostalo pa tudi, če nisi že ob prijavi morala poslati, bi jz to imela za vsak slučaj s sabo; kakšnih napotkov od njih nisi dobila?
Pa srečno!
Ostalo pa tudi, če nisi že ob prijavi morala poslati, bi jz to imela za vsak slučaj s sabo; kakšnih napotkov od njih nisi dobila?
Pa srečno!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Ne nič mi niso povedali, da kaj potebujem s sabo. Je pa tudi tako delovno mesto, da že v prijavi niso zahtevali kakšnih potrdil in posebnih znanj... Sem jih pa po mailu poslala prošnjo in CV.
Ampak sem vseeno mislila, da bi imela s sabo CV, prošnjo in kopijo spričevala. Če mogoče res slučajno ne bi imeli to tam pred sabo, da bi imela rezervo s sabo.
Ampak sem vseeno mislila, da bi imela s sabo CV, prošnjo in kopijo spričevala. Če mogoče res slučajno ne bi imeli to tam pred sabo, da bi imela rezervo s sabo.
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Zakaj bi pa rabila spričevalo oz. kopijo le-tega? Jaz do zdaj še nisem rabila prinest tega s sabo. Za kakšno študentsko delo pa gre? Glede prošnje in življenjepisa pa... pri rednih delih je dobro imet s sabo še rezervo, čeprav ima delodajalec to že pred sabo (če pošlješ po navadni pošti), pri študentskem delu pa tega do zdaj še nisem rabila, če sem predhodno že poslala vso potrebno dokumentacijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov