Prošnja za delo - nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Ursa7 napisal/-a:Mene pa zanima, kakšne življenjepise pošiljate podjetjem. V taki obliki kot jo je predstavil Jochie? A mogoče kdo že uporablja formular Europass?
LINK:
http://www.europass.si/dokumenti_europa ... aspx#Kajje
tista oblika je totalno zastarela..tud jz uporablam europass življenjepis ja, ker je res super narjen
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Jaz sem do zdaj že za ene par služb (študentskih seveda) poslala CV v Europass-u brez prošnje, samo pač ta CV s svojo sliko in sem bla vedno sprejeta . Mislim, da se delodajalcem res ne da brat neki na dooolgo in široko, men se pa tud ne da neki na dooolgo in široko pisat .
Drugač mi je pa všeč ta prošnja, ki jo je sestavil Jochie...
Drugač mi je pa všeč ta prošnja, ki jo je sestavil Jochie...
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Jst nism za noben šiht prek šs prošnje pisala.....je blo bl tko....poklič pa prid Kje si pa delala evva???
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
kaj pa če majo v ''oglasu'' za zaposlitev samo telefonsko ??
jz bi jutri poklicala nekam za eno službico v času praznikov , in si fuuul ne predstavljam kak naj začnem in vse ??
a zna ktera mi pomagat s kakim nasvetom ??
lp
jz bi jutri poklicala nekam za eno službico v času praznikov , in si fuuul ne predstavljam kak naj začnem in vse ??
a zna ktera mi pomagat s kakim nasvetom ??
lp
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
bom kr tuki vprašala. prek neta sm se prjavla na študentski servis in so mi poj poslal nj dopišem še številko transakcijskega računa, osebne in nj dodam potrdilo o šolanju. vredu pošlem nazaj s priloženo kuverto kkšn mesc nazaj in še nism dobila nč nazaj v odgovor poslat nj bi mi pa mogl izkaznco,sicr so me že v 1 pošiljki priložil papirnato,ampak glede na to da majo drugi plastificirane nwm zkj ni pošiljk, pa kao naj bi še prložil praktično pošiljko. zej pa nwm a je treba in prov v njihov servis da ti jo dajo al koko.
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
- vizijapod
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2010
Prošnje že prošnje. Potem dobite službo in ste srečni ker lahko delate večinoma za male pare 40let oz. do 65. leta. Zakaj nebi ža danes naredili nekaj dobrega za svojo prihodnjost. Recimo svoj internetni posel, s katerim pridete v parih letih in z malce dela do mesečnega dohodka www.visionrich.som ali vizija.podjetje@gmail.com NE ČAKAT
Lp
Lp
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^to boš pa kmal v banovcih - eno opozorilo že imaš
- vizijapod
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2010
Kar, vi se kar zafrkavajte sprošnjami ipd. Sej ne rečem, služba je pomembna, plača pa še bolj. Pa se mi javte tisti ki mate dost denarja, ste brez kreditov .....ste zadovoljni s svojo plačo. Še bolje. Javite se tisti, ki mislite, da ste za vaše delo dovolj plačani. Zelo redki so in tisti, ki so na položajih in vlečejo na veliko še kradejo če se le da. In to meni in vam vsem. Dejte kaj na tem področu naredit!
P.S. V Banovce grem pa z veseljem, bi prav pasalo malo oddiha (pa brez zamere)!
Lp
Lp
- gringo86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
vizijapod napisal/-a:Kar, vi se kar zafrkavajte sprošnjami ipd. Sej ne rečem, služba je pomembna, plača pa še bolj. Pa se mi javte tisti ki mate dost denarja, ste brez kreditov .....ste zadovoljni s svojo plačo. Še bolje. Javite se tisti, ki mislite, da ste za vaše delo dovolj plačani. Zelo redki so in tisti, ki so na položajih in vlečejo na veliko še kradejo če se le da. In to meni in vam vsem. Dejte kaj na tem področu naredit!
Lp
Ne bom delal reklame, ker vam bo več povedal VIZIJAPOD.
Zakon od vsega !
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
vizijapod napisal/-a:Prošnje že prošnje. Potem dobite službo in ste srečni ker lahko delate večinoma za male pare 40let oz. do 65. leta. Zakaj nebi ža danes naredili nekaj dobrega za svojo prihodnjost. Recimo svoj internetni posel, s katerim pridete v parih letih in z malce dela do mesečnega dohodka www.visionrich.som ali vizija.podjetje@gmail.com NE ČAKAT
Lp
Kakšen pesimizem. Ja, res niso najlepši časi kar se tiče zaposlitvenih možnosti, vendar z vztrajnostjo in iznajdljivostjo se lahko daleč pride. Nis(m)o vsi vedno obsojeni na 8-16h delo za minimalen denar. In niso vsi, ki so na boljših (boljših od minimalnih) položajih in z boljšo plačo tja prišli z goljufijo.vizijapod napisal/-a:Kar, vi se kar zafrkavajte sprošnjami ipd. Sej ne rečem, služba je pomembna, plača pa še bolj. Pa se mi javte tisti ki mate dost denarja, ste brez kreditov .....ste zadovoljni s svojo plačo. Še bolje. Javite se tisti, ki mislite, da ste za vaše delo dovolj plačani. Zelo redki so in tisti, ki so na položajih in vlečejo na veliko še kradejo če se le da. In to meni in vam vsem. Dejte kaj na tem področu naredit!
Sicer pa na tem forumu spraševat o zaposlitvenem stanju & kreditih ni najbolj smiselno, ker je večina še študentk in - dela na tem, da si bojo lahko zagotovile boljše delovne razmere.
Pa še tole, tako za hec, kaj naredi izvirna/zanimiva prošnja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov