Prošnja za delo (e-mail):
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
čudno mi je, da bi študent sploh objavil tak oglas, razn če ne vejo za kaj pravzaprav sploh gre. Kaj pa je pisalo v opisu dela oz. področje dela?
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Ja, to je točno tako delo, kot sem jst opisovala v oni temi o študentskem delu pa nategvanju. S tem, da sm jst mela "live" predstavitev.
Drgač je strani s to kurbarijo na netu kr velik, sam guglej girl web cam live pa klikn kšno pa boš vidla, kaj te čaka. Na tvojmu mestu bi zapizdila na servisu da bi se kr kadilo. Jst sm.

Drgač je strani s to kurbarijo na netu kr velik, sam guglej girl web cam live pa klikn kšno pa boš vidla, kaj te čaka. Na tvojmu mestu bi zapizdila na servisu da bi se kr kadilo. Jst sm.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
KLEMY - Komunikatorka
Kaj ne bojo priznali..sej maš njihov mail... Če imajo oglas za nekaj čisto drugega, gre za zavajanje in bo servis umaknil oglas. Če se kdo pritoži, seveda. 

Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
KLEMY - Komunikatorka
Pa še neki...če misliš, da bo kdo plačeval private zato, da bo s tabo diskutiral o angleški književnosti...no, si pač naivna. Res, da te ne more nben prisilit, da se slačiš pred kamero...ampak potem tudi denarja ne bo. Face it.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
KLEMY napisal/-a:Ja, to je točno tako delo, kot sem jst opisovala v oni temi o študentskem delu pa nategvanju. S tem, da sm jst mela "live" predstavitev.
![]()
sm se prec spomnla nate! Sej si ti tista ane k so ji zatrjeval, da slo slovenci blokirani HAHAHA
ADMINISTRACIJA, ane?

-
KLEMY - Komunikatorka
Se opravičujem avtorici teme, če sem jo razburila s komentarjem, sem se samo nanašala na tisto "vse ostalo je po dogovoru"....
@chiqqa : jah, verjetno samo iščejo nove face... če od 100 punc, ki se recimo zanimajo za oglas ena pristane, da bo to delala, je to za njih keš.
Je pa res malo hecno... samo to še čakam, da kdo objavi oglas na Zavod za zaposlovanje

@chiqqa : jah, verjetno samo iščejo nove face... če od 100 punc, ki se recimo zanimajo za oglas ena pristane, da bo to delala, je to za njih keš.
Je pa res malo hecno... samo to še čakam, da kdo objavi oglas na Zavod za zaposlovanje

-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
buubbika napisal/-a:Drugače pa, kako napišete prošnjo za delo, če je prek maila? Js sm taka oseba, da ne dajem rada osebnih podatkov prek neta oz. na sploh neznancem! In ko se gre za prošnjo, valjda, da tud vpliva kaj vse napišeš in kako, in že s tem daš "1.vtis". Kr neka je vse to, ja..
Popolnoma enako.

-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ah to je ista fora kot tist, kar sem že odprla temo, pa se je zarad glupih komentarjev zaklenila..in to pomoje komentarjev tistih ki delajo v firmi, ki sem jo skritizirala. Isto je bil oglas administracija, potem pa na razgovoru zvem, da isto neki chatas, kao maš določene profile, keter igraš...ja no itak, da je sex chat. Js sem jih prijavila študentskem servisu, zate pa nevem, se sama odloči.
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov