prepisi med študiji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Lahko se pa prepišeš še iz VSŠ na UNI ali obratno. Ali pa na drugo univerzo (so pa LJ, MB, Primorska- al je Koper, al pa kar Primorska).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Kakor js vem, lahko. Razen če je to spet kej novga.
Se pa vpiši na drugo univerzo (to sm pa 100% da lahko).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- mausika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2009
*mala* napisal/-a:Kakor js vem, lahko. Razen če je to spet kej novga.
sej sem se.. jaz sem zdaj hodila na univerzo w mb, in sem se hotela prepisat na uniwerzo na primorskem.. ampak ne morem ..
-
*mala* - Cosmopsiho
Pa bi vztrajala na tej fakulteti, kjer si? Ker potem ne vem, zakaj nebi pavzirala? In to leto opravila izpite prejšnjega leta.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
*mala* napisal/-a:Pa bi vztrajala na tej fakulteti, kjer si? Ker potem ne vem, zakaj nebi pavzirala? In to leto opravila izpite prejšnjega leta.
^^ja, zakaj nisi pavzirala? Pa te zedeve niso nič novega, že kr neki časa je tako in se ful čudim, da niste o tem obveščene. Sploh tiste, ki (ste) ponavljate...
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
ni taki problem sam študij, ampak kaki izpit, ki te fest matra, pol pač raziskuješ malo back-up opcije. zagotovo je pa najboljša pot, da preprosto narediš kar ti manka in se vpišeš redno naprej, s tem se popolnoma strinjam z *malo*.
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Mene nekaj zanima, upam, da mi boste znale odgovorit.
V glavnem, trenutno sem še vpisana v 1.letnik rednega UNI programa, ampak že nekaj časa čutim, da to ni to (tako, da sem zamudila 1. prijavni rok, ki je bil do 8. oz. 9. marca)
Zdaj me zanima, če se lahko izpišem iz te fakultete in vpišem v drugem prijavnem roku, ki poteka med 20. in 28. 8. s tem, da se zavedam, da izbiram med mesti, ki bodo ostala.
Pa še nekaj: če fakulteta razpiše npr. 60 prostih mest, pa se jih prijavi 45 kandidatov to pomeni, da bodo izbirali še v 2. roku?
Najlepše hvala za odgovor/e
V glavnem, trenutno sem še vpisana v 1.letnik rednega UNI programa, ampak že nekaj časa čutim, da to ni to (tako, da sem zamudila 1. prijavni rok, ki je bil do 8. oz. 9. marca)
Zdaj me zanima, če se lahko izpišem iz te fakultete in vpišem v drugem prijavnem roku, ki poteka med 20. in 28. 8. s tem, da se zavedam, da izbiram med mesti, ki bodo ostala.
Pa še nekaj: če fakulteta razpiše npr. 60 prostih mest, pa se jih prijavi 45 kandidatov to pomeni, da bodo izbirali še v 2. roku?
Najlepše hvala za odgovor/e
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Ja kamot se lahko izpišeš in potem v drugem roku vpišeš.
Pomoje odvisno od tega kolk jih je potem sprejetih (nekateri majo pač ta fax na 2. in 3. mestu). Zdej če jih je 45 sprejetih potem pomoje, da še razpišejo kakšno mesto.
Pomoje odvisno od tega kolk jih je potem sprejetih (nekateri majo pač ta fax na 2. in 3. mestu). Zdej če jih je 45 sprejetih potem pomoje, da še razpišejo kakšno mesto.
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Aha, hvala ti
V bistvu je situacija taka: 60 razpisanih mest, 45 prijav pa 35 sprejetih pa piše, da je brez omejitve (zakaj pa pol niso vseh vzeli, očitno niso ustrezali kriterijem )
No, bolje da počakam na 20.8., ko bodo objavljena prosta mesta za 2. krog.
Iz sedanje fakultete pa se moram izpisat preden se na novo vpišem, vmes pa nimam statusa, ne? (če si prav predstavljam, ostanem tak dolgo vpisana, dokler ne dobim od nove fakultete obvestila, da sem sprejeta - če bom)
Saj izpisana pa sem takoj, ni nekih daljših časovnih procedur ?
Še 1x prosim za odgovore
V bistvu je situacija taka: 60 razpisanih mest, 45 prijav pa 35 sprejetih pa piše, da je brez omejitve (zakaj pa pol niso vseh vzeli, očitno niso ustrezali kriterijem )
No, bolje da počakam na 20.8., ko bodo objavljena prosta mesta za 2. krog.
Iz sedanje fakultete pa se moram izpisat preden se na novo vpišem, vmes pa nimam statusa, ne? (če si prav predstavljam, ostanem tak dolgo vpisana, dokler ne dobim od nove fakultete obvestila, da sem sprejeta - če bom)
Saj izpisana pa sem takoj, ni nekih daljših časovnih procedur ?
Še 1x prosim za odgovore
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov