prepisi med študiji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mausika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2009
hei hei
mene pa zanima , če se je možno wpisat w redni študijski program, če sem pred tem že bila wpisana w en drug redni študijski program in praw tako sem ponawljala letnik .. prepisala se nisem še nikoli. letos bi se wpisala drugam in me zanima če je možno redno ali ne .. hwala
mene pa zanima , če se je možno wpisat w redni študijski program, če sem pred tem že bila wpisana w en drug redni študijski program in praw tako sem ponawljala letnik .. prepisala se nisem še nikoli. letos bi se wpisala drugam in me zanima če je možno redno ali ne .. hwala
- girlcosmo*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
- Kraj: zagorje
za letos je prepozno,he,he mislis za septembra?? mislim da se da.
ne nehaj sanjariti
- girlcosmo*
- Sramežljivka
aja?? ojoj!! v bistvu so te zavrnili ne?? pa si kej poklicala,se pozanimala zaka je tko?
ne nehaj sanjariti
- mausika
- Sramežljivka
girlcosmo* napisal/-a:aja?? ojoj!! v bistvu so te zavrnili ne?? pa si kej poklicala,se pozanimala zaka je tko?
ja sem ja .. rekli so da kao če enkrat ponawljaš, da potem se prepisat w redni študij ne moreš weč .. kar mi ni logično .. wsak mi reče, da se da .. nerazumem ..
- girlcosmo*
- Sramežljivka
ja tudi meni ni nič jasno ja res je pojdi tja in reči da bi se prepisala...
ne nehaj sanjariti
- mausika
- Sramežljivka
*hox* napisal/-a:Eh, zakaj sploh sprašuješ če se da? Ti pejt tja in reči, da bi se rada prepisala.
ja če pa so mi rekli, da se kao ne da..
pod wprašanje : če sem že kdaj ponawljala oziroma zamenjala redni študijski program , sem obkrožla DA, ker sem ponawljala enkrat. In na to wprašanje so mi poslali nazaj , da ni mogoče redno študirat, če je to wprašanje pritrdilno .
- girlcosmo*
- Sramežljivka
tako kot *hox* pravi.. na ta faks
ne nehaj sanjariti
- girlcosmo*
- Sramežljivka
ampak res ni logično. ja kar pojdi upam da ti uspe! potem pa javi boš? ne pozabi na nas!!;)
ne nehaj sanjariti
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
ne vem, a men kaj ni jasno al kako... v času rednega študija pač maš "bonus" da lahko letnik ponavljaš ALI pa se prepišeš na drug faks (na reden študij). Ne moreš obojega koristit. Torej mausika, ti si ponavljala letnik in s tem izkoristla ta bonus. To sedaj pomeni, da se lahko prepišeš na drug faks, ampak IZREDNO. Redno se ne moreš nikamor več prepisat. A nisi vedla tega, ko si šla ponavljat lenik?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov