Praksa marketinga

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Miss_S
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_S » 05. Sep. 2009 12:29

Do januarja si morem poiskati prakso in sicer za smer markting v mariboru zanima me, če je katera že imela prakso z istimi pogoji, kako in kje si jo je najdla, ter kaj vse naj prošnja za prakso vsebuje. :oops:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 06. Sep. 2009 11:09

Jaz sem sicer delala prakso v svojem kraju in ne v mb. Ampak v mb še boš jo lažje našla, kot sem jo jaz ker je tam veliko podjetij. Tak da malo se pozanimaj katera podjetja vse so pa da imajo oddelek za marketing oz. oddelek za nabavo, prodajo itd. (kar pa majo skoro vsa podjetja, vsaj tista večja morejo met) pa najboljše da potem pošlješ prošnje okoli, še boljše pa bi blo če boš poklicala na podjetje pa direktno vprašaš če bi lahko mela prakso tam, ker se lahko zgodi da ti na pisno prošnjo sploh ne bodo odgovorili. Lp
Yada, yada, yada...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 06. Sep. 2009 13:14

jaz sem zaključla letos marketing v mb...prakso sem delala kar v podjetju, kjer delam preko študenta-v optiki in so mi upoštevali, ker delo vsebuje sestavine marketinga. prodajo, nabavo, vso vodenje papirov, delo s strankami-komunikacija s porabnikom, opazovanje vedenja porabnikov, raziskave marketinga..pač v poročilo moraš zajeti nekaj iz teorije, pa pol napišeš nekaj povezano s prakso, nekaj pa si izmisliš :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov