Popravni izpiti

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Rima E
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Rima E » 24. Avg. 2010 16:38

Ne vem če sem najdla pravo temo ampak modi naj prestavijo ce je narobe.... Zanima me ali je mogoče da pades 2 predmeta v drugem roku in enega naredis pa vseeno dobis sanso na 3. rok... Prosim za hiter odgovor saj je nujno....

Zelo lazje bi se bilo obrniti na solo ampak je nujno razrednicarka se pa ne javi....
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 24. Avg. 2010 16:43

^^ne, "nujna" je šolska maturitetna komisija.
Sicer pa - RIC.

In vprašanje sodi v podforum "Kariera".
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 24. Avg. 2010 16:49

Saj ni nujno klicati razredničarko, mislim, da so na šoli še drugi ljudje, ki bi ti znali odgovoriti na tvoje vprašanje. Mogoče je naboljše klicati tajnico in te bo ona naprej prevezala.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Avg. 2010 16:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Rima E
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rima E » 24. Avg. 2010 16:52

MIS_MAS napisal/-a:Saj ni nujno klicati razredničarko, mislim, da so na šoli še drugi ljudje, ki bi ti znali odgovoriti na tvoje vprašanje. Mogoče je naboljše klicati tajnico in te bo ona naprej prevezala.

Prvo temo so zaklenal in ja tudi 5 bi jih odprla ce bi mi to prineslo odgovor... Zdajle tajnice ali pa koga odgovornega v soli ni odgovor pa rabim se danes...
Rima E
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rima E » 24. Avg. 2010 16:56

sirova štručka napisal/-a:možno že, možno, morš kako prošnjo napisat, velik sreče imet, pa potrdilo od psihologa/psihiatra, da si imel takrat kak hud čustven pretres bi znal pomagat...

ampak za nekoga, ki ima v srednji šoli ob koncu šolskega leta 3 popravce in šele v drugem roku naredi zgolj enega, je za moje pojme bolš, da letnik ponavljaSlika

Jah to bi js tudi rekla pred enim letom... ampak pojma nimas kako je biti v taki situaciji... Verjemi mi noces vedeti kako je neprijetno ko lahko cakas se kakih 5-6 dni na zacetek pouka in bos "ponavljalec"...
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 24. Avg. 2010 16:58

Rima E napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:možno že, možno, morš kako prošnjo napisat, velik sreče imet, pa potrdilo od psihologa/psihiatra, da si imel takrat kak hud čustven pretres bi znal pomagat...

ampak za nekoga, ki ima v srednji šoli ob koncu šolskega leta 3 popravce in šele v drugem roku naredi zgolj enega, je za moje pojme bolš, da letnik ponavljaSlika

Jah to bi js tudi rekla pred enim letom... ampak pojma nimas kako je biti v taki situaciji... Verjemi mi noces vedeti kako je neprijetno ko lahko cakas se kakih 5-6 dni na zacetek pouka in bos "ponavljalec"...

Če bi se prej potrudla bolj, zdaj teh težav nebi mela.
Rima E
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rima E » 24. Avg. 2010 17:04

MIS_MAS napisal/-a:Če bi se prej potrudla bolj, zdaj teh težav nebi mela.

Vem ja ampak zdaj bom naredila vse kar lahko da nadaljujem z svojo generacijo in nasledne leto, tudi ce mi ne uspe, se bom ucila tako da bo najmanjsa ocena 3 to sem obljubila vsem in tako tudi bo....
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Avg. 2010 17:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Rima E
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rima E » 24. Avg. 2010 17:12

sirova štručka napisal/-a:
Rima E napisal/-a:Jah to bi js tudi rekla pred enim letom... ampak pojma nimas kako je biti v taki situaciji... Verjemi mi noces vedeti kako je neprijetno ko lahko cakas se kakih 5-6 dni na zacetek pouka in bos "ponavljalec"...

Ni vse tako črno, spoznala boš nove ljudi, eno leto dlje boš lahko uživala v srednji šoli, nekaj snovi boš verjetno že (po)znala... :)

Mi pa ni jasno kaj si delala, ker za gimnazijo skup spacat, ne rabiš bit glih umetnik.

Eno leto več? hh tega si glih ne zelim... Ne rabis bit umetnik treba se je ucit vsaj uro na dan... Js se pa nisem... Napaka je samo moja in bom poskusila da jo popravim... kot sem ze povedala v naslednem letu "no more fu*ki*g around" ....
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 24. Avg. 2010 17:14

Sicer je res, da če bi se prej potrudila, bi ti bile zdaj te skrbi prihranjene, a zdaj je kar je. Poskusi iz te situacije potegniti najboljše. Boš pač bolj utrdila snov zadnjega letnika, padec v srednji šoli pa res ni nič takšnega, ker je eno leto proti celemu življenju nič.
Rima E
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rima E » 24. Avg. 2010 17:20

Fancy Nancy napisal/-a:Sicer je res, da če bi se prej potrudila, bi ti bile zdaj te skrbi prihranjene, a zdaj je kar je. Poskusi iz te situacije potegniti najboljše. Boš pač bolj utrdila snov zadnjega letnika, padec v srednji šoli pa res ni nič takšnega, ker je eno leto proti celemu življenju nič.

Juter lahk umrem :) No zdaj pa brez heca vem da sem naredla napako in ce kdo ve kaj o tem naj mi prosim napise... Drugace pa hvala za vse odgovore... IN sirova strucka... ti si rekla da je mozno .. A to ves ali samo ugibas...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Avg. 2010 17:53

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 24. Avg. 2010 18:10

^^ A po tvojem je ekonomska gimnazija kaj lažja? Saj gre prav tako za gimnazijo, le da je bolj specifična kot splošna. Če se že ne znajde v gimnazijskem programu, bi ji jaz osebno raje predlagala kakšno 4-letno srednjo šolo s poklicno maturo, pa na koncu še vedno lahko opravlja 5. predmet, če bo želela vpisati uni program 1. stopnje (čeprav pedagoška, medicina in še kakšen faks potem odpade). :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Avg. 2010 18:17

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov