Popravni izpit
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
No, da še jaz sporočim rezultate mojega "izpita".
V petek sem mela ob 8:00 biologijo, na vrsto sem seveda prišla ob 8:45. Strah me je bilo grozno fejst, ampak sem kljub vsemu naredila. Sicer z 2, ampak me čist nič ne briga.
Tako, enega sem rešila enega še mam. In sicer v sredo ob 8:00.
Kaj pa ostale, kak vam je šlo?
V petek sem mela ob 8:00 biologijo, na vrsto sem seveda prišla ob 8:45. Strah me je bilo grozno fejst, ampak sem kljub vsemu naredila. Sicer z 2, ampak me čist nič ne briga.
Tako, enega sem rešila enega še mam. In sicer v sredo ob 8:00.
Kaj pa ostale, kak vam je šlo?
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
jst sm mela na gimnaziji vsako leto matematiko popravca, pa ni mi zmeri ratalo v prvo naredit. sm jokala, stokala, pa v srednješolskih dnevih sm itak bla depresivna tko da mi je matematika še bolj grenila življenje
ampak VSE SE DA NAREDIT! vaja, vaja in še enkrat vaja, samo to pomaga in tigi, vso srečo,držim pesti ti se pa opogumi in pejdi pokazat kar znaš
ampak VSE SE DA NAREDIT! vaja, vaja in še enkrat vaja, samo to pomaga in tigi, vso srečo,držim pesti ti se pa opogumi in pejdi pokazat kar znaš
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Uf ja popravci mora....sicer jaz sem ga fasala takoj v prvem letniku in sicer angleščino....(dobila popravca čisto po svoji krivdi)
Prvi rok seveda padla kolikor sem dolga in široka,ker sem mislila da se pa jaz sama vse to lahko naučim...seveda se nisem...tako da sem začela začetk avgusta z inštrukcijami 3x na teden+svoje učenje tako da sem v 2.roku naredila takrat sem si prisegla da NIKOLI VEČ POPRAVNEGA.
Počitnice so bile pa za eno velko SRANJE.
V 4 letniku sem bila tik pred popravcem angleščine zopet pri isti prfoksi, mislila sem da bo šel spomladanski rok mature mimo mene ampak sem takrat dobesedno celi teden preživela za knjigami še noči so bile namenjene učenju. Tako da sem en dan pred konferenco popravila in šla na maturo.
Na faxu me pa drugo leto čaka angleščina in to bo moj prvi izpit za 2 letnik že danes razmišljam o njem in o moji inštruktorci
Punce da se narediti samo če je tukaj neka želja...
DRŽIM PESTI ZA VSE DA NAREDITE!!
Prvi rok seveda padla kolikor sem dolga in široka,ker sem mislila da se pa jaz sama vse to lahko naučim...seveda se nisem...tako da sem začela začetk avgusta z inštrukcijami 3x na teden+svoje učenje tako da sem v 2.roku naredila takrat sem si prisegla da NIKOLI VEČ POPRAVNEGA.
Počitnice so bile pa za eno velko SRANJE.
V 4 letniku sem bila tik pred popravcem angleščine zopet pri isti prfoksi, mislila sem da bo šel spomladanski rok mature mimo mene ampak sem takrat dobesedno celi teden preživela za knjigami še noči so bile namenjene učenju. Tako da sem en dan pred konferenco popravila in šla na maturo.
Na faxu me pa drugo leto čaka angleščina in to bo moj prvi izpit za 2 letnik že danes razmišljam o njem in o moji inštruktorci

Punce da se narediti samo če je tukaj neka želja...
DRŽIM PESTI ZA VSE DA NAREDITE!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
*Lil`Kitty* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2007
V 1. roku sem naredila matematiko, tako da zdaj že nekaj časa uživam počitnice.
Vsem, ki vas še čakajo popravci, pa želim veliko sreče, predvsem pa znanja! 

-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
No punce, prvi rok popravnih je konec.. Ste naredile ali greste na drugi rok?
Jaz sem naredila v prvo oba, ki sem jivaj mela, tako da sem še lahko izkoristila počitnice..
Jaz sem naredila v prvo oba, ki sem jivaj mela, tako da sem še lahko izkoristila počitnice..
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Čestitam...
Jaz pa nevem kaj bom...čez 5 dni imam popravnega ma neznam nič...scufal se mi bo..živčna sem, depresivna, sam šla bi nekam
Jaz pa nevem kaj bom...čez 5 dni imam popravnega ma neznam nič...scufal se mi bo..živčna sem, depresivna, sam šla bi nekam

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Zdj sm nek slišala da nabo več popravcov ... nwm kje že .. sj če najdem članek pripopam sm ..samo vem da je blo tud na tv.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem nardila v drugem roku matematiko. Priznam, da se nisem skorej nič učila...imela sem dve uri inštruktorja sem rekla, da bom malo pokombinirala da nebom nič reševala sinusov pa tega...
Malo so mi šli tudi na roke pa vse to ane. Imela sem 22% pri pisnem delu pa ustnega sem znala...
Za vse držim pesti...
Malo so mi šli tudi na roke pa vse to ane. Imela sem 22% pri pisnem delu pa ustnega sem znala...
Za vse držim pesti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov