poljščina vs. um. zg.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Sorry ampak ženska kaj je s tabo?? Očitno nisi sposobna nekega normalnega nivoja komuniciranja. Če se boš takole usajala, potem ti bo na faksu še zelo hudo veš...
Pač predlagal sem, ker sem mnenja, da z naravoslovnim faksom nekako lažje prideš do službe za katero imaš izobrazbo. Poljščina in umetnostna zgodovina sta dokaj specifični smeri in boš pomoje težko dobila službo.
Pač predlagal sem, ker sem mnenja, da z naravoslovnim faksom nekako lažje prideš do službe za katero imaš izobrazbo. Poljščina in umetnostna zgodovina sta dokaj specifični smeri in boš pomoje težko dobila službo.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
Da se tudi na lep in bolj človeški način odgovorit in povedat, da ti naravoslovje ne leži(najbrž zato ker je treba preveč delat
), ne pa se takoj usajat in ljudi pošiljat v razno razne razmnoževalne organe. Mar ni tako?

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
To so tej mladi, ki jim v OŠ niso več ocenjevali vedenja.
-
McLarnovc - Cosmofrik
floribunda napisal/-a:To so tej mladi, ki jim v OŠ niso več ocenjevali vedenja.
Možno, da je tudi to eden izmed faktorjev, ampak vsaj meni so starši zelo dobro vcepili v bučo kako se je treba obnašat in tega še nisem pozabil.
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]