Poklic: Policist

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 07. Dec. 2008 17:57

Sam a se to ne deli že zdej? Npr. prometniki, uni za šengensko mejo, vi boste pa kaj? Za splošno policijo?
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 07. Dec. 2008 18:13

*hox* napisal/-a:Sam a se to ne deli že zdej? Npr. prometniki, uni za šengensko mejo, vi boste pa kaj? Za splošno policijo?

Lej razpis je bil za mejo dol, in mejaši so mel usposabljanje samo pol leta... Ampak ker bo tud ta meja šla, bodo tisti od dol mogl nardit prekvalifikacijo... zdej vem, da jih ene 30 pride na PPP LJ, za ostale pa ne vem...
Naš razpis je bil pa za policiste, usposabljanje traja leto in pol in bomo policisti ko končamo... Potem šele smo pa lahko prometniki...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 07. Dec. 2008 18:17

Zanimal me je za kaj ste mel vi razpis, ne uni prej, ker za une vem. In kdaj naj bi meja s Hrvaško šla? Zaenkrat se še ne dala nobenih prekvalifikacij. :D
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 07. Dec. 2008 18:20

*hox* napisal/-a:Zaenkrat se še ne dala nobenih prekvalifikacij. :D

kokr js vem se jih... 30 mejašov pride za prometnike v LJ...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 07. Dec. 2008 18:22

Zanimivo.. Moj sicer tut pride z meje v Ljubljano, ampak ne za prometnika. :D
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 07. Dec. 2008 18:26

*hox* napisal/-a:Zanimivo.. Moj sicer tut pride z meje v Ljubljano, ampak ne za prometnika. :D

kaj bo pa počel? Men se je kolega še prov kregal, ker je reku, da je on hodu let pa pol v Tacen, ti mejaši bodo pa zdej uletel, par izpitov nardil, bodo pa kr isto...

Sm pa drgač lih zanč enga ful fejst mejaša spoznala... tko da js jih bom čist vesela... :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 07. Dec. 2008 18:30

Kako jih boš pa ti vesela, če bojo oni na PP, ti boš pa v Tacnu? :D Mogoče misliš na tiste, ki so bili z meje premeščeni za pou leta v druge kraje, so šli potem nazaj, zdej decembra naj bi pa spet prišli za en mesec v Tacen?

Drugače pa.. Čim manj je prometnikov, lepši je svet! :freude:

Hm.. Sej bi ti točno povedala pa ne vem, mislim pa, da grejo na un urad na Kotnikovi in da bojo "pazl" ambasade in podobno.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 07. Dec. 2008 18:32

*hox* napisal/-a:Kako jih boš pa ti vesela, če bojo oni na PP, ti boš pa v Tacnu? :D Mogoče misliš na tiste, ki so bili z meje premeščeni za pou leta v druge kraje, so šli potem nazaj, zdej decembra naj bi pa spet prišli za en mesec v Tacen?

Drugače pa.. Čim manj je prometnikov, lepši je svet! :freude:

Hm.. Sej bi ti točno povedala pa ne vem, mislim pa, da grejo na un urad na Kotnikovi in da bojo "pazl" ambasade in podobno.

Sej nam skos v Tacnu. :D Ma tist je bil res fejst, sam je mel eno zravn - upam da je bla sestra... :D :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 07. Dec. 2008 18:33

S kje pa si drugač? Na kateri PP boš pa delala pol? Haha, dej povej kako mu je ime, mogoče ga pa poznam. :cool:
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 07. Dec. 2008 19:39

a je katera tu, ki se bo mogoč prijavla na naslednji razpis pol spomladi (naj bi bil menda nov zuni :D )?
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 07. Dec. 2008 20:18

*hox* napisal/-a:S kje pa si drugač? Na kateri PP boš pa delala pol? Haha, dej povej kako mu je ime, mogoče ga pa poznam. :cool:

z gorenjske, pa na gorenjskem bom delala :D

Drgač pa žal ne vem kako mu je ime, sm delala, pa je mim pršu (s sestro :D ) pa smo se zaklepetal. Tak visok, temn... Ah ja... :oops:

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov