Poklic: Pevka

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*NiNei*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: Hoce

Neprebrana objavaNapisal/-a *NiNei* » 30. Maj. 2008 13:50

Heii usiii!!

Ja mene pa tokrat zanima ali bi gdo rad postal pevec/pevka in ali ste ze zaceli uresnicevati svojo zeljo in kako?

Ste se slucajno prijauli na super zvezdo ali ste prosto nastopali kje sredi mesta??
Vse hocem vedet!! :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 30. Maj. 2008 14:04

Jaz sem šel v zbor. Vmes pa malo vzamem kitaro, spišem kakšno pesem in jo zaigram...in to je to. :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Maj. 2008 14:11

jaz sem v prejšnjem tisočletju pel na karaokah v Eldoradu v LJ! :)

na prvem velikem tekmovanju, ki je bilo, sem prišel v finale, tam je zmagal Rok Ferengja in takoj zatem začel z Rok'n'bendom,

pri "dnevnih" tekmovanjih...enkrat se spomnim, sem si delil prvo mesto z Dominikom Kozaričem, enkrat pa s karmen stavec...aja, pa pevca od sausages sem redno premagoval! :D
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 01. Jun. 2008 14:44

Js zmagam že, če pojem pod tušem. :D

No, sam sej sm bla zdej 2 leti pr cerkvenem pevskem zboru. K sm bla pa majhna, me je pa stric snemu s kamero k sm pela. Tko da lahko občudujem svoj prelepi glasek, ki ga zdej več ni. :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 01. Jun. 2008 14:52

Jst tud rada pojčkam :) Sam želje da bi bla pa kakšna oh in sploh pevka pa sploh nimam, ker ne vem če bi zmogla prenašat vse to opravljanje pa to kr pride s tem.Ni to zame a-a.
Bi bla pa z veseljem kakšna back-vokalistka..ampak dobr, to so zaenkrat sam sanje in bodo pomojem tud to ostale glede na to, da sem vsako leto starejša.

Drgač pa ja pela sem 12 let v dveh pevskih zborih, cele 4 mesce sem hodila na solopetje v GŠ, sam mi ni blo ušeč tm in sem nehala. Septembra bom spet nek začela, sam upam da bi bo uspel se vozit tok delč. Aia pa letos sm nastopala na prvem glasu gorenjske haha :D .

Joj kaj sm kle napisala zdej skor cel svoj življenjepis.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 01. Jun. 2008 16:19

prjav se na popstars, če bo še kdaj sploh... :) :cool: :lol:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 01. Jun. 2008 18:12

ja moja prijateljica si je vedno želela resno pet (ne v smislu pop stars) ampak jazz ipd. in se je vpisala na solo petje v glasbeno šolo in pa k enemu ženskemu zboru...v GŠ je potem ful hitro napredovala in zdaj ima že kar nekaj kilometrine - vsak teden poje v enem klubu kjer imajo jazz večere, imela pa je že tudi samostojne koncerte, nastope na raznih prireditvah in pa kot backvokalistka
Houd de wereld tegen

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov