Poklic: Igralec/igralka

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 31. Mar. 2008 11:09

hm....verjetno moraš najprej v Ameriki bit :) brez avdicije ne vem, če bi kakšnega igralca sprejeli :)
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 31. Mar. 2008 12:35

konkretno tale vloga za jamesa bonda, je blo pa nekje u avstriji avdicija pac za okolico in se je odpravla tud delegacija slovencev tja in ocitno so bli sprejeti ;) blagor njim
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 31. Mar. 2008 13:01

Ha...jaz, če ni ena od glavnih vlog (pozitivna, še raje pa negativna - npr. nekaj ala Leatherface v Teksaški pokol z motorko), se sploh ne pogovarjam...niti za ameriški film.
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 02. Apr. 2008 21:09

Za ta dva, ki sta dobla vlogo v Jamesu Bondu, sm js dobla mail iz avdicije.com, da sta njihova modela.
Vem da je bil organiziran casting (v Avstriji al kje?) in je avdicija.com tut pobirala prijave za organiziranje prevoza tja.
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Bershka » 02. Apr. 2008 21:33

jz sm pa slišala da je bla kao neka nagradna igra...
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 03. Apr. 2008 20:28

Aha, za tale film o Jamesu Bondu je bla avdicija nekje v Avstriji.. Tud men je sestricna rekla, ce grem kr rada igram al pa opazujem snemanje filma al karkoli v zvezi s tem. Sam nism sla, kr sm se kr mau ustrasla, sploh k sm premlada. Ta moja sestricna je tud igrala v dveh slovenskih mladinskih filmih, menda je od filmarjev zvedla za to avdicijo. Pomoje da moras met veliiiiiiiiiiiik srece, da najdes kje kako avdivijo za snemanje ameriskega filma. Po netu je treba velik gledat, kaj vem :) Sreca, veze. To rabs ja.. Js mam tud veliko zeljo da bi igrala v kasnem.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 11. Apr. 2008 10:57

Jaz poznam enega fanta iz našega kraja, ki je dobl manjšo vlogo v drugem delu o Narniji, ki so jo snemali v Bovcu. Baje da so iskali mlade fante, ki znajo dobro jahat (za vlogo konjenika) in so ga izbrali. Drugače sem pa za 007 tudi jaz slišala, da je bila avdicija v Avstriji.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Apr. 2008 13:42

Kako do vloge v ameriškem filmu?
Hm..preprost odgovor: ZELO TEŽKO :lach:
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sascha80 » 12. Apr. 2008 15:35

ojla vsem skupaj!

prinzessin: lahko ti povem, da je punca, ki je dobila vlogo v filmu, članica oz. model avdicije.com. punco poznam osebno, tko da ti lahko garantiram, da je vlogo dobila čisto po naključju oz. ker se je prek avdicije.com prijavila. nobenih poznanstev, nobenih 'posebnih dogovarjanj', nč od tega, sploh. še manj od tega drži trditev, da 'kao moraš bit v Ameriki prej itd'. in prav tako ne drži trditev od Bershke 'da je bla kao neka nagradna igra'.

torej: vloga v tem J.Bondu je bla pridobljena, pač ker punca usteza vsemu, kar so iskali snemalci.

in ja - snemanje bo v Avstriji, natančneje v kraju Bregenz, čez prvomajske praznike.... :) :wink:
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 12. Apr. 2008 15:59

povabili so četrtino ljudi, ki so na avdicija.com prijavljeni. bil je pa povablen tud moj sošolc, ki je fotomodel. snemanje pa nebo trajalo samo čez prvomajske praznike, ampak en mesec in pol. pa... k si napisala da je ustrezala tistemu, kar so snemalci iskali... vprašaj jo kakšno vlogo bo dobila, pa boš videla, da niso potrebne točno določene mere. takšni "igralci" se v filmih vidijo samo kot pešci v mestu, gostje v gostilni kjer se film odvija... in nimajo nobene vloge.-
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 12. Apr. 2008 18:57

Drgač bi nam pa dost o tem znala povedat uporabnica tammy_de,če koga res ful matra kako pridt do tega :D
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 12. Apr. 2008 19:32

hehe...
Ja kot prvo res ne bi bilo slabo če bi bila v Ameriki :D
Zveze in poznanstva za film ne pomagajo, ker noben režiser niti casting direktor ne bo na slepo zaupal niti najboljšemu prijatelju da bi bila ti idealna za film. Lahko pa tako lažje dobiš avdicijo. Rabiš seveda tudi izobrazbo, agenta...
Ne da se mi celega spisa pisat, lahko ti pa priporočim super branje:
klik

Ostale zanimive knjige, de se malo več spoznaš s filmskim svetom:
klik
klik
klik
...
pa seveda, moja prva knjiga k sm jo kadarkol prebrala:
klik
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 23. Apr. 2012 16:07

A ta tema več nikogar ne zanima ? :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 23. Apr. 2012 16:37

Js ko sem bila lani na Malti, so iskali statiste za en film, ki so ga tam snemali čez poletje. Neki z Bradom Pitom :P Iskali so pa zelo širok spekter ljudi, je pisalo, da iščejo vseh starosti in etničnih pripadnosti. Sam je bila avdicija ravno par dni po tem, ko sem šla domov :P
Ampak ne vem, kaj za en film je to bil.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 23. Apr. 2012 18:41

Demit. Pa si ostala brez svoje igralske izkušnje :)

Js sm statirala v dveh filmih, do službe prišča preko poznanstev, svetla tam pač cel dan, se parkrat prešetala, pojedla kosilo in to je to.

glumica sem po naravi, ampak igralstvo kot poklic se mi nikoli ni zdela neka zanimiva stvar.

v sloveniji je tipičen dramski igralec 2x dnevno na vajah, če ne pa vsaj 1krat, zvečer pa predstava. precej zaposleni ljudje, plače niso baš super bajne, dela je doti, poklic je naporen, igralski krogi čudni (imho), rednih zaposlitev v gledališčih ni več, na avtorsko pa se tudi ne da več delat.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]