Poklic: Fotograf
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Moj dobr prjatu je fotograf, in dober digitalni fotograf more znat dobr fotografirat + dobr obdelavat fotko v fotošopu. Niti en sodobni fotograf nikol ne obdela fotke, ker SLR fotoaparati delajo take slike, iz katerih se šele z obdelavo izvlečejo pomembne stvari, s katerimi se slike razlikujejo od kompaktnih. če razumete. Ko greš na tečaj fotografije maš skor vedno teoretični del+praktični del+digitalna obdelava.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
deborah napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:^^ To je res. Ni kar tako popraviti fotko v ps-ju. Meni se pač zdi da mora dober fotograf znati še kaj več kot samo pofotkat motiv.
dober fotograf mora znat dobro fototkat motiv.
Saj pa sem rekla to. + mora znati obdelati fotko v PSju.
Saj bi dala kakšne primere, pa se mi ne da izpostavljati moje malenkostne fotografije.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
- deborah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
- Kraj: Kranj
ok, prov, more znat obdelvat fotke, ker itak so vse slike, ki so objavljene po revijah/knjigah/plakatih/... ampak še vseen mislim d morš najprej znat fotkat, pol šele pride PS in obdelava slik.
@g00fy_qa, ooo dej kšne primere, mene zlo zanima loh tut na zasebca
@g00fy_qa, ooo dej kšne primere, mene zlo zanima loh tut na zasebca
- mARTy___
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
- Kraj: okolica Kopra
Pozdravljene sem nova tukaj gor
sama se ukvarjam s fotografijo že 6 let in menim, da pravi fotograf mora znati posneti fotko tako, da je že v izhodišču super, photoshop pa lahko le izboljša zadevo, če ga zna fotograf pravilno uporabljati
a tukaj ni možno lepiti fotk na forum?
sama se ukvarjam s fotografijo že 6 let in menim, da pravi fotograf mora znati posneti fotko tako, da je že v izhodišču super, photoshop pa lahko le izboljša zadevo, če ga zna fotograf pravilno uporabljati
a tukaj ni možno lepiti fotk na forum?
-
g00fy_qa - Cosmofrik
Vem da je konstruktivna kritika vedno dobrodošla. Tak da če kdo hoče lahko kaj pokomentira.
Primer prikazuje minimalno uporabo PS-ja in kako lahko s tem izboljšamo fotografijo, oz. v tem primeru predvsem barve.
prej
potem
@britney20: tukaj je en primer, ne vem kak to da nisi dobila ZS-ja.
Primer prikazuje minimalno uporabo PS-ja in kako lahko s tem izboljšamo fotografijo, oz. v tem primeru predvsem barve.
prej
potem
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
g00fy_qa napisal/-a:Vem da je konstruktivna kritika vedno dobrodošla. Tak da če kdo hoče lahko kaj pokomentira.
prej
potem
Iiiiii res so mi všeč! Kar tako naprej!
Mislim, da je zdaj skrajni čas da se še jaz naučim s PS delat!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
Hvala obema za pohvalo.
@mARTy___: na deviantart so itq same dobre slikce gor, in tudi ta ni izjema.
@britney20: Jaz se učim skozi delo. Najprej greš skozi kakšne tutoriale na netu, pol pa sam probaš. Saj ni nič težkega, samo orodje moraš spoznati.
@mARTy___: na deviantart so itq same dobre slikce gor, in tudi ta ni izjema.
@britney20: Jaz se učim skozi delo. Najprej greš skozi kakšne tutoriale na netu, pol pa sam probaš. Saj ni nič težkega, samo orodje moraš spoznati.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov