Poklic: Fotograf
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
mARTy___ napisal/-a:afrodita, ne vem kako lahko sploh primerjaš Canon s Sonyjem in za 900 eurov dobiš že dober zrcalno-refleksni fotoaparat od Canona Z objektivom...
te slikce, ki si jih dala so pa.. kr neki. brez zamere seveda.
kako lahko primerjam canon s sonyem. z lahkoto. tale sony je ubistvu minolta, minolta je bla vedno kvalitetna bolj od canona ampak noben je ni hotu ker je bla minolta. če bi bil to canon bi bil pa drug odziv. ljudje pri canonu plačajo ime. nič drugega. če canon ne bi bil canon bi bil veliko cenejši. in ne zamerim ti tvojega komentarja glede slik. sej sm že rekla da sem bla bolj mala in nism mela pojma kaj sploh počnem
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Afrodita napisal/-a:mARTy___ napisal/-a:afrodita, ne vem kako lahko sploh primerjaš Canon s Sonyjem in za 900 eurov dobiš že dober zrcalno-refleksni fotoaparat od Canona Z objektivom...
te slikce, ki si jih dala so pa.. kr neki. brez zamere seveda.
kako lahko primerjam canon s sonyem. z lahkoto. tale sony je ubistvu minolta, minolta je bla vedno kvalitetna bolj od canona ampak noben je ni hotu ker je bla minolta. če bi bil to canon bi bil pa drug odziv. ljudje pri canonu plačajo ime. nič drugega. če canon ne bi bil canon bi bil veliko cenejši. in ne zamerim ti tvojega komentarja glede slik. sej sm že rekla da sem bla bolj mala in nism mela pojma kaj sploh počnem
Jaz imam minolto maxxum 5D (slr) in sem zelo zadovoljna, pač za moje potrebe je super aparat.
Houd de wereld tegen
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Najboljš je če greš na tečaj fotografije (poglej na strani e-fotografije), jst sm letos bila in mislim da je blo res vredno!
Drgač večina fotografov prisega na Cannona, za 900 evrov dobiš kakega dobrega zrcalno refleksnega z nekim osnovnim objektivom.... Boljše je kupit zrcalno refleksnega če se na fotografijo kolikor toliko vsaj mal ospoznaš. Za začetek bi pa priporočila Sony-H9 Spada sicer med kompaktne kamere, med tiste z megazoomom (15-18), karpa že omogoča globinsko ostrino. Jst ga imam in je fantastičen... čeprov me zdj mika Cannon EOS 40D, vendar se Sonyja še nisem naveličala... ma ogromno funkcij, zelo veliko možnosti slikanja itd... Skratka slikanje je zabava ampak me mika da grem na Cannon EOS 40D... k bo dnar
Drgač večina fotografov prisega na Cannona, za 900 evrov dobiš kakega dobrega zrcalno refleksnega z nekim osnovnim objektivom.... Boljše je kupit zrcalno refleksnega če se na fotografijo kolikor toliko vsaj mal ospoznaš. Za začetek bi pa priporočila Sony-H9 Spada sicer med kompaktne kamere, med tiste z megazoomom (15-18), karpa že omogoča globinsko ostrino. Jst ga imam in je fantastičen... čeprov me zdj mika Cannon EOS 40D, vendar se Sonyja še nisem naveličala... ma ogromno funkcij, zelo veliko možnosti slikanja itd... Skratka slikanje je zabava ampak me mika da grem na Cannon EOS 40D... k bo dnar
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
mARTy___ napisal/-a:Pozdravljene sem nova tukaj gor
sama se ukvarjam s fotografijo že 6 let in menim, da pravi fotograf mora znati posneti fotko tako, da je že v izhodišču super, photoshop pa lahko le izboljša zadevo, če ga zna fotograf pravilno uporabljati
a tukaj ni možno lepiti fotk na forum?
marty odlične fotografije. Kero kamero uporabljaš?
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Pozivam vse, ki se ukvarjate s fotografijo in bi radi svoja dela tud razstavili, da se mi javte.
Naslednje leto, predvidoma v februarju pripravljam na Univerzi v Ljubljani (Deželni dvorec) fotografsko razstavo.
Tema je prosta, velikost fotografij pa naj ne presega A3 formata. Fotografije morajo biti v okvirju in opremljene za obešanje.
Vsi zainteresirani se mi javite na:
info@12.poteza.org
Naslednje leto, predvidoma v februarju pripravljam na Univerzi v Ljubljani (Deželni dvorec) fotografsko razstavo.
Tema je prosta, velikost fotografij pa naj ne presega A3 formata. Fotografije morajo biti v okvirju in opremljene za obešanje.
Vsi zainteresirani se mi javite na:
info@12.poteza.org
-
ashanty - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2007
- Kraj: Šempeter
hey
tud js obožujem fotografiranje, ravno danes sem si kupla tale fotoaparat
http://www.olympus.si/consumer/29_digit ... _18595.htm
...zdej pa šparam za takega z dobrim zoomom...
jeseni grem na NTF, medijska in grafična tehnika, je še kdo tule ki gre to smer?
jeseni grem na NTF, medijska in grafična tehnika, je še kdo tule ki gre to smer?
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
ashanty napisal/-a:hey
A to je ta tanov faks k je letos prvič?
- Ložica**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2005
no js sm zdaj našla eno čist novo smer, fotografija, v lj na FRI.. zna bit zanimivo, sam zdaj je vpis že mimo..saj sm se neki že zanimala pod temo kateri faks izbrati, upam da dobim kak odgovor. Škoda pa da je samo v Lj, vsaj kolikor vem.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
Nikoli se ne more primerjat sony s canonom! Najbližja sta si canon in nikon.
Že izbor objektivov pove marsilkaj ter dodatna oprema...
Sam tudi slikam s primernim plačilom
Že izbor objektivov pove marsilkaj ter dodatna oprema...
Sam tudi slikam s primernim plačilom
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov