Počitniško delo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
dozdaj sem jaz imela najslabše izkušnje s privatniki- hočejo te izkoristit maximalno in ne prenesejo, da ti 5 s stojiš npr. za šankom. Joj žalostno, kam smo prišli in tisto s 5 s dobedeno. Se pač zgodi, da titih 5 s, ko te on vidi ne delaš nič.... Sploh ni nobene prizanesljivosti, uvidevosti do začetnikov, da pač ti nisi leteča gostilnišla metla..
Vgl. ... bi kr sem napisala točno kater lastnik mi gre na k.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
^^ok to čist razumem, vem kako je blo men ko sm delala ko nism mela tri minute frej
ampak vseeno pa razumem, ker v nekaterih lokalih so natakarce res mal preveč lene.pridš, ona zunej lih čikc pržge, se usede, se pogovarja, lepo počasi kadi kot da ni nič, stranke se nabirajo....Potem pa rab pol ure da prnese zapit mislm to mi gre res na jetra,ker ne maram čakanja ne na postrežbo ne za račun
jst tega nkol nism delala.Če sm pržgala čik, pa so pršle stranke sm ga prec ugasnla in jih postregla.
ampak vseeno pa razumem, ker v nekaterih lokalih so natakarce res mal preveč lene.pridš, ona zunej lih čikc pržge, se usede, se pogovarja, lepo počasi kadi kot da ni nič, stranke se nabirajo....Potem pa rab pol ure da prnese zapit mislm to mi gre res na jetra,ker ne maram čakanja ne na postrežbo ne za račun
jst tega nkol nism delala.Če sm pržgala čik, pa so pršle stranke sm ga prec ugasnla in jih postregla.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
marypa napisal/-a:dozdaj sem jaz imela najslabše izkušnje s privatniki- hočejo te izkoristit maximalno in ne prenesejo, da ti 5 s stojiš npr. za šankom. Joj žalostno, kam smo prišli in tisto s 5 s dobedeno. Se pač zgodi, da titih 5 s, ko te on vidi ne delaš nič.... Sploh ni nobene prizanesljivosti, uvidevosti do začetnikov, da pač ti nisi leteča gostilnišla metla..
Ti pa spet vse mečeš vse v isti koš govori za gostince, če že moraš, ker očitno imaš od tam izkušnje.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
marypa napisal/-a:^^Ni res. Ker nimam izkušenj samo s privatniki gostinci;)
Tudi prav, ampak vseeno ne moreš v isti koš metat vseh, češ privatniki so pa itak najslabši. Pri vseh se lahko to zgodi, ne samo pri privatnikih, ti imaš pač od tam izkušnje, to pa ne pomeni, da so vsi isti.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Tamarra* napisal/-a:marypa napisal/-a:^^Ni res. Ker nimam izkušenj samo s privatniki gostinci;)
Tudi prav, ampak vseeno ne moreš v isti koš metat vseh, češ privatniki so pa itak najslabši. Pri vseh se lahko to zgodi, ne samo pri privatnikih, ti imaš pač od tam izkušnje, to pa ne pomeni, da so vsi isti.
Ja buubbika.. sej ne delam več tam... res sem bila malo pod pritiskom zaradi šefa...
Ni povsod tako. Vendar vsi privatniki, ki delajo tudi če so lastniki isto kot zaposleni, verjemi, da ti ne bodo pustili počivat
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
buubbika napisal/-a:marypa napisal/-a:Ja jst še na mobitel nisem imela časa pogledat oz. si nisem upala
A ti sploh veš, da maš PRAVICO do polurne malice oz. odmora??? Da jst neb mela pogojev za to, raj sploh ne delam pr takih.
Vem lani ko sm delala, in sm si vzela odmor, mi reče sodelavka "pohit, gužvo maš!", sm sam rekla, da mam malco, pa da nej me zamenja, če je že taka panika... Pfffffffff!
ja in če izraziš željo po malci pa se delodajalc ne strinja z njo, ker maš ibr gužvi, ti reče da maš na izbiro dve stvari...delaš, al pa greš na malco za skos.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lih ucer sm vidla na e-studentskem servisu delo na bencinski crpalki, nekje ljubljana oz. okolica. Ne vem pa a je slo lih za pranje sip ...
A to je sploh kej placan, al kukr ti pac dajo uni napitnine, k jim sipe spucas?
A to je sploh kej placan, al kukr ti pac dajo uni napitnine, k jim sipe spucas?
Live. Love. Surf.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^je ena (včasih je vsaj tko blo) minimalna urna postavka (tko, res nizka), ostalo so pa napitnine.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Za čiščenje šip je priporočljivo koga poznat ... ali pa, kot ena, se kar uštulit zraven
- tjasa_sp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 6. 2010
Pro plus išče sodelavce, honorarno delo
http://24ur.com/bin/staff/
Se mi zdi, da je za študente tole kar v redu.
http://24ur.com/bin/staff/
Se mi zdi, da je za študente tole kar v redu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov