Počitniško delo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIYA - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2007
imam en problem. status mi poteče avgusta,se pravi da lahko delam samo še avgusta,septembra pa nič več,ker napotnice ne morem več dobiti. oktobra pa že imam zagotovljeno službo.
zdaj me pa zanima če se da kje delati en mesec tako,da bi denar dobila na roko oz.če lahko na drugo napotnico kje delam.
sem pa iz okolice Lj.
hvala za pomoč
zdaj me pa zanima če se da kje delati en mesec tako,da bi denar dobila na roko oz.če lahko na drugo napotnico kje delam.
sem pa iz okolice Lj.
hvala za pomoč
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst sm pa celo leto delala v firmi staršev, ker sem pavzirala. Tko de zdej zdržim sam še dva mesca, pol sm pa spet študentkaaaa! Se sliši, k da me ful matrajo, v bistvu mi je pa čist fajn . Delam s strankami, s papirji itd. Tud kuham kavo za direktorja (beri očija ).
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst tud nisem bla navajena...in je biu kar hud šok prvih par mesecev. Zdej sm se pa že čist navadla in mi je fino, da delam, kr bi mi blo eno leto doma kar dolgčas...pa še zaslužila sem tolk, da sem bla že letos na mal bl eksotičnem dopustu pa še za drugo leto mi bo ostal . Tko da delat je fino, sam navadit se morš na začetku.
- neznanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Jaz bi rada delala v avgustu in nimam studenskega statusa.Ce hocem delati pa moram imeti potrdilo o solanju.Jaz ga nimam.V tisto solo ki jo obiskujem pa imajo vsi delavci dopust do 20avgusta.Kaj naj naredim?Ce ne dobim potrdila o soanju ne bom mogla delati.Jaz pa nujno rabim denar.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Sem promotorka ampak ne delam ravno veliko...poleti je bolj malo promocij pa nekaj časa sem na morju...
Houd de wereld tegen
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Eno vprašanje glede študenskega dela:
Če se prepišeš na drug faks in recimo od izpisa do vpisa mine kakšen dan, dva, si potem te dni brez statusa, a te dni lahko normalno naprej delaš čez študenca Potem ko si pa itak enkrat vpisan na nov faks ti pa takoj zančne veljat nov status ane
Če se prepišeš na drug faks in recimo od izpisa do vpisa mine kakšen dan, dva, si potem te dni brez statusa, a te dni lahko normalno naprej delaš čez študenca Potem ko si pa itak enkrat vpisan na nov faks ti pa takoj zančne veljat nov status ane
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ ja kao uradno si teh par dni brez statusa in ne bi smel delati ampak najbrž če imaš redno delo ti nihče ne bo kompliciral za tista dva dni...nov status pa ti začne veljati takoj z vpisom, ko lahko dvigneš novo potrdilo o šolanju
Houd de wereld tegen
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zanima me, če je že katera delala kot skavtinja za modno agencijo?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kva pa pomen skavtinja? kakšna je tvoja vloga?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
^^ iščeš potencialne nove obraze za agencijo
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja hudo to bi še jst počela.. Se prav hodiš po mestu in ogleduješ folk?
Škoda k morš bit napol "kobila" za manekenko.. jst vidm dostkrat velik bejbik k so full kjut..sam jeba k so ponavad 165 al pa manjše...
Škoda k morš bit napol "kobila" za manekenko.. jst vidm dostkrat velik bejbik k so full kjut..sam jeba k so ponavad 165 al pa manjše...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Tako je, iščeš potencialne modele. Pa me zanima, kak to zgleda, a maš kako normo, se morš 8 ur šetat po trgu in bit na preži za 13-letnicami? Al pač, ko slučajno kero primerno vidiš, pristopiš do nje in ji predlagaš? Punce se rade strinjajo al se bojijo?
No, nasploh me zanima vse, ker zna bit fletno delo
No, nasploh me zanima vse, ker zna bit fletno delo
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]