Počitniško delo [ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 10. Maj. 2006 14:30

ok, mene pa tole zanima. jst bi pa rada delala v Belgiji cez poletje.ksno sezonsko delo( sadje in zelenjava, al pa kej tazga)
sam ne vem niti kje nej si to delo najdem, niti kaj vse rabim za to..
namrec na zavodu ni nc pametnga napisan, na belgijskih straneh pa vse v frenchi, ki jo ne obvladam se tok tekoce lih..pomagite!!!
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 10. Maj. 2006 17:09

Mene pa zanima, kako je delati v lokalu. Mislim kako se naučiš tisto kavo pa to vse kuhati, ali je full zapleteno? Ker me to res muči in nevem ali bi šla poiskat si delo v lokal ali ne :?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 10. Maj. 2006 17:14

Ma sej, ko se enkrat navadiš je kul. Jst sem ene parkrat gledala kako kuhajo kavo in ni nobena umetnost. Ker daš samo kavo v za to narejeno posodico, vtakneš na stojček obrneš gumb in počakaš. To je vse.
Jst bom letos začela delat v lokalu in upam, da mi bo všeč. :)
Zadnjič spremenil Smejkica, dne 10. Maj. 2006 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 10. Maj. 2006 17:22

Samega dela se pač naučiš tako kot vsakega drugega.

Moja sestra je delala pri več delodajalcih med počitnicami in problem je bil predvsem v organizaciji, šefih ipd. Ker pričakujejo potem od tebe še čiščenje prostorov, ne plačujejo redno, odbijajo od plače v primeru kakšnih nepravilnosti..odvisno, no. Pa mal morš bit tip za to, da prenanaš tiste "stalne goste" lokalov, ki visijo tam nonstop.
Pa problemi, ko se ga kdo napije in je lahko tudi nasilen...

Za probat je, sej verjetno kmalu vidiš, kako se najdeš in počutiš v tem delu.
mbabygirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mbabygirl » 12. Maj. 2006 13:08

Čaw.

Moja sestra je lansko 2 leti nazaj delala v McDonaldu in danes še ni dopolnila 18 let, tako da tam nimajo nobene starostne omejitve. Drugače pa sem jaz delala v intersparu in vam lahko povem, da so me izkoriščal, ker sem bila dijakinja. Grozno.Njihov odnos ocenjen z 1!!!Pa ne samo sodelavci, tudi šefje. Pa lahko povem, da sem zelo delavna...še zdaj nisem ugotovila kaj hočejo še od mene...

Me pa zanima kje bi lahko poiskala prosto delo na poročju bančništva, saj študiram na ekonomski fakulteti, pa bi rada poiskala primerno počitniško delo (pa ne preko študentskih servisov)????
Najlepša hvala
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 21. Maj. 2006 16:44

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 03. Avg. 2009 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Geena » 22. Maj. 2006 9:57

folk pomagite mii!!!!!

jst bi res rada nekje polet delala, sam fora je, da nimam ceu mesc cajta...blo bi pa u juliju zadnih 14 dni, pa pol mogoče še v avgustu zadnjih 14...k mam glih tko razporejene počitnce, da jih ne morm prestavt...

a mogoče kdo ve, kje iščejo kako mlado punco za kkšno lažje fizično delo, administrativno mogoče, pomoč v prodaji... :oops:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 08. Jun. 2006 13:29

:D Danes sem iz zavarovalnice Triglav dobila obvestilo, da so ugodili moji prošnji,ter, da naj pridem na dan začetka ob 7.30 na recepcijo.
Pa še za dobro opravljeno delo bom dobila nagrado 41.000 sit, pa malco imam tam že, pa še prevoz v obe smeri mi plačajo. Samo koliko je na uro pa ne vem. Uglavnem čist vesela sem. :)
Tako, da če je imela kakšne podobne izkušnje mi lahko napiše koliko je imela na uro.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 08. Jun. 2006 20:44

Neeee, kje pa! :D
Sam tko me je zanimalo, kaj boš delala?
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 09. Jun. 2006 17:56

Ja jaz sem imela čisto srečo. Nisem študentka, pač pa dijakinja pa še polnoletna nisem. Prišla sem notri brez vez, pa tudi plačilo mi je zelo všeč. Jaz še danes nisem dojela kako mi je ratalo notri pridt :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 09. Jun. 2006 18:01

jst sm pa v to službo pršla prek vez ampk tu čist mimgrede. smo s sestrično sedele za mizo pa prav če mam kje za delat pa sm rekla ne pa prav dej rpid k nam delat če se ti da kr dans teden če hočeš. in sm šla delat čist tko in mi je ful ful všeč. zdej že kak mesec tam delam pa je čist na izi, kr kumej čakam da grem delat :D pa tut polnoletna še nisem :D sm pa lan bla dan za dnem na študentu pa gledala pa so me povsod odbil tku da sm lahk kr srečna
Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a girlika » 09. Jun. 2006 19:21

ja to je full odvisno kje dobiš...dijakinje najlažje dobijo strežbe pa prek vez kaj...vsaj jaz vse take poznam, ko prek vez delajo...jaz pa nimam take sreče...je pa res...da včasih bzv čakaš da te pokličejo, namesto da bi ta čas že iskal dalje...
I´m like a bird
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Jun. 2006 19:53

Jah kar piše je eno kar je pa res je pa drugo. Itak je to počitniško delo, tako, da vzamejo dijake za 1 mesec in 41k je njihova nagrada v vsakem primeru (zdej edin, če dobesedno nič ne delaš pa te verjetno že prej skenslajo). Če je pa to delo med študijskim letom pa maš plačano na uro. Lih tko je recimo s prakso --> dobiš samo to "nagrado" :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 18. Sep. 2006 7:41

Združena tema

no evo poletja je skor konec, za nekatere se je šola že začela, za nas druge se bo fax šele začel.
in me zanima kakšna počitniška dela ste letos opravljali? a ste bili zadovoljni s sodelavci in predvsem plačilom.
sama sem opravljala kot pomoč v trgovini kjer majo raznorazne stvari. in morm rečt da s plačilom nism bla glih zadovoljna, ampk tolk slabo pa spet tud ni blo, fajn mi je blo tm delat ker je kolektiv res super.

no mal se razpište. če ste bli pa kej jezni na to počitniško delo mate pa kle tud plac da to jezo vn spravte
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 18. Sep. 2006 7:50

Delala sem na zavarovalnici (škodni oddelek); plača je bla kr vredu...mela sem 700sit/h...to je kar dosti glede na to da sm skoraj skos bla na internetu in mela malo dela...

Upam, da bom drugo leto tud tam dobila :D zadovoljna sem :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]