Počitniško delo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa dej no, a ti sploh kej prebereš al vidiš samo kar hočeš?sanjaanja napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^zakaj pa ne? Če odgovarjaš na 2 posta nad tvojim: pa lih prodajalke bojo vedle kakšne urnike imajo.
Kdo govori o urniku. Govorim na koga naj se obrne, če hoče dobit delo.
(vem, da si mi zdej s tem odgovorila, sam res bi lahko mal bolj normalno, ne šparat z besedami )
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
matjazd napisal/-a:somebody napisal/-a:mislm d majo pr blagajnah obrazce za delo, lepo ipolniš, oddaš in čakaš
Med čakanjem pa še malico dobiš. Dajte no, ne zavajat.
pa kaj si ti? vsakmu normalnmu je jasn d n boš kr tm čakal... res taki k ti bi se tm utaboril prnesl še roštilj d n rataš lačn pa še kšno dekco d se pogreješ pa ena litrca...
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
matjazd napisal/-a:somebody napisal/-a:mislm d majo pr blagajnah obrazce za delo, lepo ipolniš, oddaš in čakaš
V Emporiumu vem da je točno tako kot je Somebody napisala, ne vem zakaj bi kdo tu koga zavajal
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
somebody napisal/-a:matjazd napisal/-a:somebody napisal/-a:mislm d majo pr blagajnah obrazce za delo, lepo ipolniš, oddaš in čakaš
pa kaj si ti? vsakmu normalnmu je jasn d n boš kr tm čakal... res taki k ti bi se tm utaboril prnesl še roštilj d n rataš lačn pa še kšno dekco d se pogreješ pa ena litrca...
Kot prvo si se ti začela norca delat, ker dobro veš, da nimajo obrazcev pri blagajni in je bil to komentar na tvojo trapasto izjavo. Kot drugo ne rabim litrce, ker ne pijem.
-
evva - Kofetarica
kje tam dela?? Jaz govorim za Emporium, ki je še najbolj na nivoju od teh štacun (Emporium, Zara, Bershka...), pa če se ti to zdi kavbojsko, se njim pritoži. Vem pa da je tako, ker sem sama delala v Emporiumu in sem lastnoročno izpolnjevala ta obrazec, tko da ne pametuj s temi bratranec od puncine mame mi je rekel bla bla...pa o nekem zavajanju govort, ker res majo te obrazce.
- matjazd
- Kofetarica
Noben bratranec od puncine mame, ampak od moje punce sestra trenutno dela v Emporiumu v Ljubljani. In včeraj, ko sem to bral sem ji omenil kaj berem in se je smejala nad izjavo in rekla, da ona nič ne ve o tem, da je treba dati prošnjo v kadrovsko.
-
evva - Kofetarica
hahha, smehi. prošnjo je treba dat v kadrovsko za redno zaposlitev, ne pa za študenstko delo!!! Odgovorno trdim, da se ti je od punce sestra zlagala al pa nima pojma. Pejt v emporium zdaj kak dan, stopi do blagajne in jih prosi za obrazec za študentsko delo, pa se mi potem oglasi tu na forumu ok? . Al pa jim reci naj ti pokličejo vodjo (Kristino) in ti bo spet dala ta obrazec, ki ga imajo pri blagajni. Dej ne govort neki, če ne veš ok, ker potem si ti tisti, ki zavaja. Rekla kazala nobenmu ne pomaga, js sm dala punci, ki jo zanima delo v Emporiumu, informacijo iz prve roke, tko da..
- matjazd
- Kofetarica
Glej sem jo prav poklical, ker se nekaj staviš. Če je bilo tako leta nazaj ne pomeni, da je tudi danes tako. Meni se ne gre za dokazovanje tebi, ampak odgovor punci, ki tukaj išče informacije za delo. Baje obstaja neka spletna stran kjer se da izpolnit prijavo. Nimajo pa tega na blagajni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov