Počitniško delo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 200 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
girl92 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2010
~NIA~ napisal/-a:za delat se vedno najde, samo da vse vihajo nos nad kelnarjenjem. in raje nikjer ne delajo, kot da bi šle za šank.
ne boš verjela ampak dejansko tud za kelnart eni ne dobimo, pa pol nikjer ne delamo ker RES ne mormo?!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kje pa potem živiš?
Živim na vasi, pa so mi že gostilničarji sami ponujali, če bi delala (v okolici par km od doma). Kaj šele če bi dejansko sama iskala.
Živim na vasi, pa so mi že gostilničarji sami ponujali, če bi delala (v okolici par km od doma). Kaj šele če bi dejansko sama iskala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Je čist za verjet, če se začneš zanimat sredi poletja. Poleti je tamal problem gostilni najdt študentke ali dijakinje za delat.
Reci jim, da ko bo kakšno mesto frej, naj se spomnijo nate. Če ne letos, pa naslednje leto.
Reci jim, da ko bo kakšno mesto frej, naj se spomnijo nate. Če ne letos, pa naslednje leto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
girl92 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2010
začela sem iskat z aprilom, začetek junija sem povsod klicala (zdj nevem točnga zaporedja za kere stvari sm se najprej zanimala).
ma uglavnem so že vse mel, oz. ne potrebujejo tralala...ena mi je rekla da me bo poklicala v slučaju če bojo kj rabl, sam to mi je pa tud že lan rekla pa nikol ni klicala.
ma uglavnem so že vse mel, oz. ne potrebujejo tralala...ena mi je rekla da me bo poklicala v slučaju če bojo kj rabl, sam to mi je pa tud že lan rekla pa nikol ni klicala.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ja pol se boš pa mogla sprijaznit, da trenutno pač ne moreš dobit dela. Pa ostani še naprej aktivna pa išči kljub temu, da do zdaj nisi še nič dobila. Mogoče pa se ti le posreči enkrat. Druga ti očitno ne preostane.
Yada, yada, yada...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja na to se je treba navadit v teh časih. Js vem da ko sm pred tremi, štirimi leti klicala sred poletja sem vedno dobila šiht, sred julija, avgusta, septembra, brez problema. Lani pa komi kej. Tak da je res pametno prej začet iskat. Sam če ni, ni. V glavnem ne obupat pa kr klič pa piš vsepovsod. Čeprav mene tud najbolj razpi*di ta fora, ''vas pokličemo''. Jaz se na take nikol nisem zanašala in sem kar naprej iskala.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Pomoje ta razgovor ni nič kaj takega in ne bo noben bav bav. Sem tudi jaz delala v klicnem centru (oz. v anketnem studiu) in je bil ta razgovor bolj v smislu, da so mi oni predstavil svoje delo in mi pokazal kaj je treba delat pa pol sm še sama mal sprobala... Pomoje res ne zahtevajo nobenih izkušenj, ker to res ni nobeno težko delo, sm lahko pa iz tega, ko prideš k njim kar nekaj razberejo-če si komunikativna, če hitro navežeš stik z ljudmi...
Tko, da pejt kr pogumno na razgovor.
Tko, da pejt kr pogumno na razgovor.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
sem šla pogumno. so mi rekli da sem komunikativna, bolj kot zgledam mogoče sem bla malo živčna, pa sem zgledala prestrašeno ne vem.. ampak ko sem rekla da nimam še iskušenj s tem, ampak da bi se rada preiskusla pa da se hitro učim je zgledal malo razočarano. no vglavnem prej so me klicali dve uri po razgovoru da žal ne.. hjoj
aja in hvala za vzpodbudo haley.
aja in hvala za vzpodbudo haley.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Hei, kako pa kaj izkušnje glede kelnarjenja? Jst se rajš ne zlažem, da jih imam ker pol bi tja prišla in bi me slučajno samo pustil! Sprašujem zato, ker večino šefov, ko kličem za službe za kelnart me vpraša najprej po izkušnjah.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
christianna cruz napisal/-a:orhideja1 napisal/-a:Pri nas v službi pa sploh nočejo vzet študentov. Rajši vzamejo upokojence namesto njih. Ampak meni se to ne zdi pravično, ker oni že imajo pokojnino in res ni lepo, da odžirajo zaslužek mladim.
OT : kaj veš da imajo nekateri upokojenci pokojnine manjše kot so štipendije. večina študentov dobi še kak € od staršev in starih staršev, upokojenci pa od nikogar. meni to ne pomeni odžiranje zaslužka !
Potem naj podaljšajo svojo delovno dobo, če bi radi še delali in bodo imeli potem višjo pokojnino. Ne pa prejemajo pokojnino, delajo pa preko študentske napotnice, da potem zaradi njih hočejo ukiniti študentsko delo, ker se toliko izkorišča.
Prvi neprebran prispevek • 200 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov