Počitniško delo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 200 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
orhideja1 napisal/-a:Pri nas v službi pa sploh nočejo vzet študentov. Rajši vzamejo upokojence namesto njih. Ampak meni se to ne zdi pravično, ker oni že imajo pokojnino in res ni lepo, da odžirajo zaslužek mladim.
OT : kaj veš da imajo nekateri upokojenci pokojnine manjše kot so štipendije. večina študentov dobi še kak € od staršev in starih staršev, upokojenci pa od nikogar. meni to ne pomeni odžiranje zaslužka !
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Ja, nekateri študentje pa ne dobivajo nič od staršev, pa tudi štipendije ne, tako da bi se o odžiranju dalo govoriti samo pri posameznih primerih. Meni se zaposlovanje upokojencev na delovnem mestu, kjer bi sicer delali študentje, zdi bolj trapasto samo zato, ker so starejši ljudje načeloma počasnejši, se težje učijo, dlje časa uvajajo ... tako da sploh za kake službe, pri katerih je ključna hitrost, efektivnost, jaz res ne vidim smisla, da se kar iz principa zaposli upokojenca.
Every rose has its thorn
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^imaš pa status (dijaka; domnevam, da je 92 letnica rojstva)? Torej se včlani v kakšen študentski servis - tako kot to večina počne.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Vem kako je to, ker sem tudi jaz doma na vasi. Ampak sem kljub temu vedno našla nekaj, čeprav včasih le za krajši čas.
Enkrat sem celo delala na obali kot varuška, tako da sem bila kar tam. Tako da poglej včasih se najde kaj takega in je prav fajn izkušnja (pa nisem imela svojega prevoza)
Enkrat sem celo delala na obali kot varuška, tako da sem bila kar tam. Tako da poglej včasih se najde kaj takega in je prav fajn izkušnja (pa nisem imela svojega prevoza)
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz imam ene par kolegic, ki so diplomirale in zdej kelnarijo ni drugega.
-
delusional - Cosmopsiho
in na katerem faksu misliš da so one? niso ble na ekonomiji.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ni nujno, da je ekonomija. Obstajajo faksi, za katere je znano da so diplomanti težje zaposljivi in faksi, katerih diplomanti so bolj vroče žemljice.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
delusional - Cosmopsiho
dej nehi. ni pomemben faks, ampak veze. že pri počitniškem delu je tako, kaj šele potem.
Prvi neprebran prispevek • 200 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov