Počitniško delo [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
mycosmogirl napisal/-a:Hei, kako pa kaj izkušnje glede kelnarjenja? Jst se rajš ne zlažem, da jih imam ker pol bi tja prišla in bi me slučajno samo pustil! Sprašujem zato, ker večino šefov, ko kličem za službe za kelnart me vpraša najprej po izkušnjah.
Pomoje najboljš da poveš da pač še nisi delala.. Jz sm se z enim šefom kavarne pogovarjala, pa je reku da se jim ne splača jemat študentov brez izkušenj kr pol morta bit usaj 2 naenkrat tam. Če maš pa izkušnje pa pač samostojno delaš in mora plačat sam enga. Je pa tud reku da bi tud kdo uzeu študenta brez izkušenj, če bi biu prpraulen delat na začetku za manjši dnar.. Probej komu to predlagat če boš še klicala okol
Aja iz kje pa si? Če si iz LJ, znajo za strežbo uzet tud koga brez izkušenj
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Dober nasvet glede manjšega denarja Ja, jst bi kelnarla v Ljubljani, ampak to v kakšem dnevnem prijetnem kava baru ali pa v gostilni. Definitivno nekje kjer ni kakšnih posebnih izgredov! Kako pa recimo, ko iščeš delo vidiš kje bi blo fajn delat? Ker večinoma ne dajo nobeih posebnih informacij kakšen je lokal?! Jst drgač večinoma iščem prek študenca, a se da še kje najdit? Lots of questions...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Lahko pa sama malo pokličeš naokoli. Pač si zbereš telefonske številke od kakih tebi prijetnih lokalov in pokličeš in vprašaš, če kej rabijo. Mogoče ne rabijo sedaj, bodo pa mogoče čez mesec ali dva, pa takim recimo številko pustiš. Ali pa ko si v enem izmed lokalov na pijači pa vprašaš, če rabijo. Zgubit nimaš kej.
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
ana27 napisal/-a:Se pa da v lokalih največ zaslužit. Ko sem bila še jaz študentka so vedno tiste, ki so delale v lokalih največ zaslužile.
Ja že..sam s tem da maš pol kakšne čudne k te zafrkavajo.. eni na žalost nismo za take stvari
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov