Plonkanje...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

^ enako :D

Jst sm v srednji šoli ful plonkala. Spomnem se da sem v 4.letniku vsako kontrolno iz psihologije čist preplonkala :D Ampak vseen mam neki pojmna o psihologiji, ker sem si že iz pisanja plonkcev velik zapomnla :D

Pač eni se znajdemo :razz:
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Frenkie napisal/-a:Ampak vseen mam neki pojmna o psihologiji, ker sem si že iz pisanja plonkcev velik zapomnla :D

sej smo se ravno pri psihologiji učili, da eden izmed boljših načinov učenja je delanje plonkov, saj napišeš samo bistvo in si tudi večino zapolniš, da ti potem sploh ne rabi plonkt :D
sam kaj, ko pri nas naredi en plonk, drugi kopirajo in to je to :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

MoJcHyKa, tr00. :D
Jaz si najraje sama nardim plonkece, se pol fajn naučim. Seveda ponavadi ne dovolj da mi sploh ne bi trebalo plonkat. :razz:
Se mi zdi neumno da si nekdo od drugega v zadnjem hipu izposodi plonkec. Prvič: nič se ni naučil, ker ga ni pisal. Drugič: itq ne ve kje kaj piše, pol pa pri testu lahko samo zmedeno išče.. :roll:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
~ClaUdyKa~
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Idrija

Neprebrana objava Napisal/-a ~ClaUdyKa~ »

Pr men so plonkci ubistu neka rutina, ampak ponavad jih nardim sam zato, ker če bi neki pozabla, d lohk pogledam...kt neko zagotovilo, da če se nam mogla spomnit, da lohk pogledam...sam na žalost je tko, da tisga kar ne vem, tut na plonku ni, ker tut u zvezk nism zapisala :S :D
Drgač pa si ponavad plonk prlepm na bol debel kemik, tko d ga sukam in k pride prfoksa mim, kemik zasukam na tisto stran, kjer ni nč prleplen gor... al pa lpo v rokav in v dlan :D

So me pa enx tut dobil, lol, pouhn smeha.. jst res tko veselo preplonkam ceu test in u zadnem času me prfoksa zagleda, vzame test in me napodi vn z besedami: takoj vn, vn, vnnnnn!!!
Pol je bla pa fora, da se na test nism podpisala, prfoksa je bla pa tut bl taka pozabliva..nkol si ni zapomlna naših imen in naslednč tut ni vedla d sm jst kej plonkala, pač kao nism dost znala in je biu pač šus. sam pol se je nekak spomlna oz. zdej se ji je čudn, zakaj mam vse napisan, pa cvek pisala, ji je pa užgal in tko reče: no prepisovalka, tuki maš test :D :D pa tok lpo se mi je zasmejala žena...sej je blo use ql, sej k me je pol naslednč prašala, sm pa 4dobla :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Jaz si jih včasih nardim odvisno kolko časa mi ostane še po učenju... in pol jih mam vedno nekje vtaknjene zravn pri izpitu... ampak jih nikol ne uporabljam, ker si ne upam... mam full filing, da prof. točno mene gleda... tak da ponavadi jih mam kr brezveze zravn :roll:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

jaz sm učasih skos plonkala neki.. zdaj pa mi ni do plonkanja.. razn če vem da ne znam in da bom itak ena drugač dobla, pol mi je useen če me dobi in mi uzame.. probam.. drgač pa mi je sam 1x uzela pa še takrat bi lahk 5 pisala :/ od takrat naprej no go :)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

jaz pa pisno vec ne plonkam odkar sem na faxu, ce je nujno le ustno :lach: Mamo nek bleasv rezim, ce te dobijo imas 3 mesece prepoved opravljanja izpita in to si lih ne morm privoscit :/ Pac grem na BTK, ce nea znam lih...kaj ces :)
I love SISLEY& RW
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ×Sweety× »

pr ns je pa najbolš k mamo enga tazga prfoksa za likovno umetnost k bi sicr si mogu use zapomnt kdaj je kdo nasliku kšno sliko pa gdo jo je pa v kermu obdobju pa komu se da to učit k mi pol nikol nau več prov pršlo :D js sm sam rekla sošolki d mi pošle k je mela use napisan na kompu pa sm pomanšala pisavo p mela plonk =)
Zei dozdei smo 1 test pisal in pride prfoks u klas p tko ga gledamo pa tko on aja mi bi dons mogl test pisat ane joj sm jih pa pozabu doma :D in pol reče eh sei usen in pol je usak mogu pisat uprašanje in sicer sta bla sam 2 nalogi. In pol pr eni nalogi je on use pisu na tablo avtor-slika-obdobje in midve z moio sosedo pa unimi uspred p uzad sosedi se res naglas pogovarjamo (aja pa prfoks je napou gluh) in smo use sprot pol prepisal in pol smo usi k smo plonkal pisal 5 ene dve k sta se pa učile na pamet pa 4 pa 3..... =)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

^hja je že res, da taki največkrat najboljše skoz pridejo.

No tudi jaz pišem plonkce itk. kaj bi srednja šola brez njih. ampak ne pri vseh predmetih. samo prit akih, pri katerih vem, da se bo dalo lepo švinglat (geo, zgo...). švingle pa vedno napišem sama. najprej se seveda učim, delam izpiske na comp, pol pa samo pomanjšam in že so švingle tu. s takih se tudi najbolje znajdem.
švingle mam največkrat pod samim testom ali pa kar gor (takrat ko profesorji samo sedijo in ne hodijo med klopmi), drugače pa v roki, na kolenih... različna mesta za različne profesorje. itk pa najprej rešim tisto, akr vem in pol če je res sila, vzamem ven še švingle. do sedaj se je obrestovalo. :cool:
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

jst plonkam že od zmeraj in na veliko :lol: pa mam zmir eno in isto metodo - sprintam na listek in plonkec mam zmir v žepu, pol pa k ga rabim pa ga pač uzamem in ga mam v roki. pa so me v cca 6-ih, 7-ih letih dobili sam enkrat. tko da se mi zdi d kr znam plonkat....

glede plonkanja na faksu pa...ne vem če bi si upala :(
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

Js tut kr pridno plonkam pr (skor) usakm testu :D plonkiče pa napišm ročno al pa na comp z najmanjšo pisavo. Dam jih pa u žep, na stol, največkrat si ga pa nalepm na notranjo stran pasa al pa na roko..me pa niso še NIKOL!! dubl :cool:
Loue me..i'm ž@bic@
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Jz plonkce sama pišem in se pomoje iz tega velik naučim in pol pri vsakem testu plonkam. Dobil so me samo enkrat, pa še takrat ni blo nobenih sankcij :D letos mamo pa itak maturo in se plonkanje ne izplača, itak se bomo mogl enkrat naučit ....
Coco.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Coco. »

V osnovni šoli sem pri vsakem testu prepisala kakšno vprašanje, sedaj v gimnaziji pa se je to nehalo, ker tudi učitelji malo bolj gledajo..
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Wien

Neprebrana objava Napisal/-a Nelaa »

Hehe dobre ste. Jaz sem tudi plonkala, ce se je dalo. V srednji soli malo, kasneje pri studiju pa. Si pa v 1.letniku nisem upala, kasneje pa potem ze. Sem pa si plonkce sama naredila in jih z lepilnim trakom polepila, pa niso suslali, potem pa sem jih skrila v zokle. In ko je bila moznost, sem nogo dvignila, naslonila glezenj na drugo nogo in vzela ven plonkce. Ponavadi ko sem bila bolj pogumna sem jih drzala v roki, drugace pa sem zokl vlekla gor in dol hehehehehe. :gut:

Dobili me niso, samo se mi pa zgodilo tudi ze, da sem od nervoze ko sem drzala plonkce v roki in prepisovala da sem zablodla med vrsticami in so bli stavki katastrofa :razz:
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ×××CarTiKa××× »

Se učim snov, pol pa besede ki si jih nemorem zapomnt - tak da te že itaq vem kaj to pomeni, vglavnom da je le nekaj - (zgodovina, angleščina, geografija,...) napišem na roko z rdečim pilotom. In ker ponavad se mi pri testih zelo roke znojijo, lahko švinglice v trenutko zbrišem če le mal zdrgnem.
Danes pri fiziki sve si s sošolko izmenjale kar nekaj dobrih besed, ki so prav prišle - seveda sve pisale s svinčnikom na test pa radirale in ok blo.
Dobil so me pa še sam enkrat - ko me je sošolka preveč očitno spraševala stvari.
Odgovori