Pr men so plonkci ubistu neka rutina, ampak ponavad jih nardim sam zato, ker če bi neki pozabla, d lohk pogledam...kt neko zagotovilo, da če se nam mogla spomnit, da lohk pogledam...sam na žalost je tko, da tisga kar ne vem, tut na plonku ni, ker tut u zvezk nism zapisala :S
Drgač pa si ponavad plonk prlepm na bol debel kemik, tko d ga sukam in k pride prfoksa mim, kemik zasukam na tisto stran, kjer ni nč prleplen gor... al pa lpo v rokav in v dlan
So me pa enx tut dobil, lol, pouhn smeha.. jst res tko veselo preplonkam ceu test in u zadnem času me prfoksa zagleda, vzame test in me napodi vn z besedami: takoj vn, vn, vnnnnn!!!
Pol je bla pa fora, da se na test nism podpisala, prfoksa je bla pa tut bl taka pozabliva..nkol si ni zapomlna naših imen in naslednč tut ni vedla d sm jst kej plonkala, pač kao nism dost znala in je biu pač šus. sam pol se je nekak spomlna oz. zdej se ji je čudn, zakaj mam vse napisan, pa cvek pisala, ji je pa užgal in tko reče: no prepisovalka, tuki maš test

pa tok lpo se mi je zasmejala žena...sej je blo use ql, sej k me je pol naslednč prašala, sm pa 4dobla