Plonkanje...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
blue eye napisal/-a:Treba je premislt preden pčonkaš...jest plonkce nardim, ampak jih mam pol samo v podporo, da na hitro preletim snov pred izpitom.
Sicer so pa zdj ful čudne kazni za plonkanje na našmu faksu, tko da ne bi rada tega sprobala, se rajš naučim
Kakšne kazni pa imate? Pri nas (FF) se malo plonka, ker neostavno ne moreš.
classy napisal/-a:Ah, js sm čist nesposobna za plonkat. Sam pr fizi mam formule napisane, to je pa to. Pr drugih predmetih itak sploh nevem kaj naj si napišem na plonk, ker je čist preveč snovi da jo spravš na en listk.
Edin to kar si s sošolci pomagaš, drgač sm pa js čist brezupen primer, ker me skor vedno dobijo.
Enako.

Če pa že ... Pa ne mizo napišem kako formulo.

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
skinny napisal/-a:classy napisal/-a:Ah, js sm čist nesposobna za plonkat. Sam pr fizi mam formule napisane, to je pa to. Pr drugih predmetih itak sploh nevem kaj naj si napišem na plonk, ker je čist preveč snovi da jo spravš na en listk.
Edin to kar si s sošolci pomagaš, drgač sm pa js čist brezupen primer, ker me skor vedno dobijo.
Enako.Nimam pojma kaj bi si napisala in kam bi si dala. Raje niti ne poskušam.
Če pa že ... Pa ne mizo napišem kako formulo.
Enako jst

Fight for your right!!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
mi smo si pisali na mizo, kalkulator, čevelj
na kuliju meli listek s čisto na malim napisano...
plonke pa smo dajali v rokav, šal, v ono na puloverju, ko bi si naj dal roke not, pod rit...najboljš je blo ko je mel en plonk ko je blo lih tisto gor kar je blo na testu in se je pol po celem razredu podajal

plonke pa smo dajali v rokav, šal, v ono na puloverju, ko bi si naj dal roke not, pod rit...najboljš je blo ko je mel en plonk ko je blo lih tisto gor kar je blo na testu in se je pol po celem razredu podajal

Houd de wereld tegen
-
- Kofetarica
....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
mene je blo pa v oš čist preveč strah tega...niti nism rabla, kr sm bla ful pridna... u sredni sm pa šele u enem tretjem prvič tist zares plonkala... sedela sm pred katedrom, listek med nogam na stolu pa je... tam te najmanj čekirajo
ampak sm plonkala tko da nism preveč dobre ocene dobila
zdej sm pa itak šele en izpit mela... pa nism niti pomisla na plonkanje... ka pa vem, mogoče potem, ko se mal navadim tega sistema
sam kaj, ko me je pol strah in se teži skoncentriram 

...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
jaz se pa ful bojim plonkat in se večino raje naučim...čeprav več kot polovica razreda uporablja to metodo in dobivajo pol dobre ocene
ampak jaz ne morm, me je strah, da me dobijo...tako da res ne
čeprav vidm, da zmeraj več ljudi uporablja to tehniko...se jst vsen raje naučim, in pol nekaj tud znam, pa tud lahk mi bo pršlo to znanje še kako prav kasneje 

-
- Sramežljivka
Seveda plonkam. Kdo bi se učil vse te nepomembne podatke in formule, ki jih nikoli več ne bom rabila.
Nimam posebne strategije. Pač na kompjutru si vse fajn napišem, sprintam, zrežem zlepim..
Pred testom se vsedem na ponkec, ko dobim test pa dam listek na mizo pod roko in veselo prepisujem. 
Nimam posebne strategije. Pač na kompjutru si vse fajn napišem, sprintam, zrežem zlepim..

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.