Plonkanje...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

blue eye napisal/-a:Treba je premislt preden pčonkaš...jest plonkce nardim, ampak jih mam pol samo v podporo, da na hitro preletim snov pred izpitom.

Sicer so pa zdj ful čudne kazni za plonkanje na našmu faksu, tko da ne bi rada tega sprobala, se rajš naučim :D

Kakšne kazni pa imate? Pri nas (FF) se malo plonka, ker neostavno ne moreš.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Na EF pa če te dobijo, ne smeš na nasledna 2 roka, kar za ns bolonjce pomen, da če greš na prvi rok in te dobijo, maš sam še 4. na izbiro. :roll:
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Ah, js sm čist nesposobna za plonkat. Sam pr fizi mam formule napisane, to je pa to. Pr drugih predmetih itak sploh nevem kaj naj si napišem na plonk, ker je čist preveč snovi da jo spravš na en listk.
Edin to kar si s sošolci pomagaš, drgač sm pa js čist brezupen primer, ker me skor vedno dobijo.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

classy napisal/-a:Ah, js sm čist nesposobna za plonkat. Sam pr fizi mam formule napisane, to je pa to. Pr drugih predmetih itak sploh nevem kaj naj si napišem na plonk, ker je čist preveč snovi da jo spravš na en listk.
Edin to kar si s sošolci pomagaš, drgač sm pa js čist brezupen primer, ker me skor vedno dobijo.

Enako. :D Nimam pojma kaj bi si napisala in kam bi si dala. Raje niti ne poskušam.

Če pa že ... Pa ne mizo napišem kako formulo. :)
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mikena77 »

skinny napisal/-a:
classy napisal/-a:Ah, js sm čist nesposobna za plonkat. Sam pr fizi mam formule napisane, to je pa to. Pr drugih predmetih itak sploh nevem kaj naj si napišem na plonk, ker je čist preveč snovi da jo spravš na en listk.

Enako. :D Nimam pojma kaj bi si napisala in kam bi si dala. Raje niti ne poskušam.

Če pa že ... Pa ne mizo napišem kako formulo. :)

Enako jst :D
Fight for your right!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

mi smo si pisali na mizo, kalkulator, čevelj :wink: na kuliju meli listek s čisto na malim napisano...
plonke pa smo dajali v rokav, šal, v ono na puloverju, ko bi si naj dal roke not, pod rit...najboljš je blo ko je mel en plonk ko je blo lih tisto gor kar je blo na testu in se je pol po celem razredu podajal :D
Houd de wereld tegen
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

js pa prov nikol ne plonkam tko d bi mela plonkce, edin mogoče kdaj tko d koga kj prašam... najbl se pač sama nase zanašam pr takih stvareh :P :)
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

jst pa na roko skor zmerej napišem kakšno definicijo, ki mi ne gre v glavo, al pa kakšno formulo pri kemiji, fizki.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

mene je blo pa v oš čist preveč strah tega...niti nism rabla, kr sm bla ful pridna... u sredni sm pa šele u enem tretjem prvič tist zares plonkala... sedela sm pred katedrom, listek med nogam na stolu pa je... tam te najmanj čekirajo :D ampak sm plonkala tko da nism preveč dobre ocene dobila :D zdej sm pa itak šele en izpit mela... pa nism niti pomisla na plonkanje... ka pa vem, mogoče potem, ko se mal navadim tega sistema :D sam kaj, ko me je pol strah in se teži skoncentriram :roll:
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

jaz se pa ful bojim plonkat in se večino raje naučim...čeprav več kot polovica razreda uporablja to metodo in dobivajo pol dobre ocene :D ampak jaz ne morm, me je strah, da me dobijo...tako da res ne :) čeprav vidm, da zmeraj več ljudi uporablja to tehniko...se jst vsen raje naučim, in pol nekaj tud znam, pa tud lahk mi bo pršlo to znanje še kako prav kasneje :)
.::barby::.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .::barby::. »

jst v srednji šoli sm ful....zdj na faksu se pa ne upam tok...čeprav mal sm :oops:
Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail. (Ralph Waldo Emerson)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Seveda plonkam. Kdo bi se učil vse te nepomembne podatke in formule, ki jih nikoli več ne bom rabila.
Nimam posebne strategije. Pač na kompjutru si vse fajn napišem, sprintam, zrežem zlepim.. :razz: Pred testom se vsedem na ponkec, ko dobim test pa dam listek na mizo pod roko in veselo prepisujem. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Odgovori