Plonkanje...
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
hm...plonkanje...heh.....ja tudi jaz plonkam....
napišem pa si tisto na listke kaj ne vem...mislim....samo kratice si napišem,,pa se pol spomnim...heh....ne vem jaz si vse po kraticah zapomnim....al pa si takoj ko v razred pridem, napišem kratice na mizo...pol pa dam pisala tja da se napisano ne vidi...in včasih koristi....heh...drugače pa tudi spretno prepisujem...heh...
treba se je znajt....
napišem pa si tisto na listke kaj ne vem...mislim....samo kratice si napišem,,pa se pol spomnim...heh....ne vem jaz si vse po kraticah zapomnim....al pa si takoj ko v razred pridem, napišem kratice na mizo...pol pa dam pisala tja da se napisano ne vidi...in včasih koristi....heh...drugače pa tudi spretno prepisujem...heh...
treba se je znajt....

Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Jaz sem začela že v osnovni šoli plonkat (sem pač imela probleme z zgodovino)
Sicer nimam nobene posebne taktike. Na računalniku napišem kar potrebujem, odebeljim pomembne dela oz. vprašanja, sprintam in potem s zlepim skupaj, da je na obeh straneh napisano. Potem pa potrebuješ samo še jajca, da si sploh upaš plonkat... Meni zadnje čase to nikakor več ne gre (čeprav imam že tooooliko izkušenj)

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
uf jst sm plonkala celo srednjo šolo...ampak ne pri vseh profesorjih..eni so bli ful zajebani pa ni blo sploh šanse da bi plonku...pr nekaterih smo pa skos!
Npr pr negi deševnega bolnika sploh zvezka nism mela niti nism vedla kaj sploh jemljemo..pa mi je sam sošolc skopiru svoj plonkič in sm use teste 4 pisala
foksa mi je pa nakonc zabila da če bi se mal bl učila bi lahko mela 5..jst pa sam aha
aja dobr je blo pa to da nismo mel ustnega preverjanja..sam pisno!
Drgač smo pa plonkal tud drugje..sam taktiko morš met..mene niso nikol dobil..na srečo! Plonkič sm dala med noge in to je blo to...sam je pa res kokr je že ena prej rekla da morš met dolge lase...drgač te dobijo!
Npr pr negi deševnega bolnika sploh zvezka nism mela niti nism vedla kaj sploh jemljemo..pa mi je sam sošolc skopiru svoj plonkič in sm use teste 4 pisala

Drgač smo pa plonkal tud drugje..sam taktiko morš met..mene niso nikol dobil..na srečo! Plonkič sm dala med noge in to je blo to...sam je pa res kokr je že ena prej rekla da morš met dolge lase...drgač te dobijo!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
uf,js sem tut kar nekaj preplonkala v življenju.v SŠ sem ponavadi mela v kaki peresnici al pa kar pod testom.zdj na faksu pa imam kar na nogah. je pa tut odvisno od profesorjev,ku eni res gledajo in ne moreš ravno plonkat.aja,pa ponavadi si npišem na kompjuter pa pol si nardim knjigico.v SŠ sem pa pisala na roke.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
jst sme tud plonkala celo srednjo, tam kjer se je dalo. ponavad sem prepisovala od koga, al pa sem dala plonkec v rokav in me nikol niso dobili. zdj na faksu pa ni šans da bi prepisovala al pa plonkala. hočem vse sama nardit, pa še strah me je kakšne bi ble sankcije, če bi me dobil.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
mah jst sm prfokse že čist preštudirala in sm ugotovila da use se da če se hoče. Sam smo mel pa tud take prfokse k ni blo šanse sploh da bi plonku..in nm ni ratal v vseh 4ih letih. Drgač mam pa res srečo da me niso dobil.
Sm plonkala tud v prvi vrsti že..me je foksa presedla da kao ne bom plonkala..haha kva sm jo zajebala
sam me pa zanima kako mi bo ratal na faksu plonkat
Sm plonkala tud v prvi vrsti že..me je foksa presedla da kao ne bom plonkala..haha kva sm jo zajebala

sam me pa zanima kako mi bo ratal na faksu plonkat

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
-
- Kofetarica
- Kontakt:
jaz sem vedno samo matematiko... druga ne. druga ni delalo tezav. drugace sem pa bla vedno zivcna, pa se bala da bo vidla. sam je pol en x vidla, ko je sla mimo, pa ni niti reagirala. vidla pa je ziher, ker je blo z tankim alkoholcom na geotrikotnik napisano, geo pa na belem testu. pa je zamizala na oko, kr je tk vedla...da matematika ni moja močna stran 

Ne plonkam nikol... Nekak se mi je vedn zdel da če nas siljo da se neki naučimo to že ma kak smisu. Čeprau morm priznat da ga velikrat nism najdla
drgač pa mi je ful dobr način plonkanja moje sošolke. Ma ful dolge nohte pa si kr na nohte napiše. Enkrat sm vidla da ma neki na nohtih pa rečem u kak maš fajno manikuro pa se je sam smejat začela... Pol pa pogledam pa cela biologija gor
po moje to ni šans da te dobijo...