Plonkanje...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Tamarra* napisal/-a:^^ Niti ne :D najprej si pač moreš test ogledat, da veš kere snovi so not, pol pa pač naprej daš snov, ki ni aktualna :P

teoretično se sliši dobro, sam v praksi ni tko easy izvedljivo k ti uzame ful časa.. nam pa ko so dali v roke test sploh niso pustili da bi karkoli delali, tkoj so nam začeli grozit.

so pa na tak način dobili sošolko od sestre.. posnela si je vse na mp3 in rpofesor je biu dovolj pametn da mu je ukloplo da je malo čudno da človek med testom posluša pesmi.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

jst v osnovni šoli nism nikoli plonkala, v srednji (redni) pa tudi zelo malokrat ... zdej ko delam izredno je pa ful bl izi ... zadnjič npr. sem pisala glasbo in je dala profesorca mene in še eno v kabinet pisat ... sama sva ble not ves čas, res pa da sva mele različna testa (za različne letnike) ... in je blo u izi plonkat ... jst sm si prinesla celo skripto s sabo (pod majico) :lach: danes mam pa izpit iz angleščine in lihkar si delam plonkce, bom vidla kolko bom mela možnosti za plonkat :P
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

V oš nism mela nikol plonkcev (prepisvanje od sošolcev ne šteje sem :D ), v srednji šoli sem jih mela use skp ene 5x, na faksu sm pa do zdj 2x neki preplonkala v izpit - pa se mi je vedno obrestoval :) Nism pa nek tip človeka, ki za vsak test, izpit itd zapravljal čas s pisanjem plonkičev..
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Nikoli nisem napisala nobenega plonkca; pomoje ga sploh ne bi znala potem uporabiti :D ... Verjetno bi bila tok štorasta & živčna, da bi kar vse zletelo po zraku :rofl:...

Smo imeli pa v gimnaziji pri matematiki med pisanjem testov itak dovoljeno na klopi celo A4 stran, popisano s formulami, tako da s tem ni bilo problemov :)
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shmeky »

drgac men se neda delat plonkcev raj oddam prazno kontrolno dobr razred mamo pa skoz ponavlamo ce pa plonkam pa tko da mi kdo nardi plonkc pa ga vstavm v tak prozorn kuli in pol sam obracam lih tko da se vid ane od blizu od dalec se ne dojame ..pri matematiki nepomaga niti ceu zvezk :D
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

huh... na plonkanje mam neko deljeno mnenje. osnovna nikoli, ker niti vedela nisem kaj so plonkci. pač naraven talent za petice :P v srednji sem poskusila, ampak se ni dobro obneslo, kr me je radar (tj. profesorica) ujel ... od takrat nisem več plonkala v srednji. sem pa poskusila parkrat na faksu. vedn mi je ratal. se mi pa zdi glupo plonkat tak, da sem te podvige že v prvem letniku opustila in sm lih tko brez plonkcev normalno prišla do zadnjega letnika. jeej :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crapY »

plonkiče ponavadi nardim,ko sprašuje (na listih) pa se mi ne da učit potem ko je pa test se grem mau učit ampk vseen nardim plonkiče :D
Do zdej sm usak test preplonkala,pa so me do zdej 2x dobil pa mi niso dal šuta.
Ponavad si napišem na listk in nalimam na copat, grem s selotejp da se ne sliš in dam stopalo na koleno in berem :D uspeh zagotovljen :D
Al pa na odlimam un listk na edixu pa na notranji strani napisem snov, in pol med testom odlimam. Pr predmetih kjer lahko pijemo pa npr. od ledenega čaja odlimam tisto etiketo jo dam skenirat, grem u fotošop in use tm zbrisem in napisem snov:D uspeh zagotovljen xD
Lahko si pa posnamete na mobi/mp3/mp4 itd.. in date slusalko v uho pa vas ne vid mislm ce mas daljse lase al pa kapuco gor:D
Še najbols je pa da ko dobis test takoj daš plonkič na mizo in prepisujes, al ga mas pa u roki pa kao gledas u test :)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

jaz pa sem novo tehniko odkrila! na prosojnice si vse sprintam, in je to to! :D glih mamo take mize, da ko daš prosojnico gor se ne vidi, ker je miza temno siva, pisava pa črna. in se ne vidi od daleč! :D ko pa pride profesor mimo, pa lepo pod test in je to to! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a andrejav88 »

v oš nisem nikol plonkala, v srednji sem 1x ko smo mel enga prosorja ko smo vsi plonkal :oops: , zdaj na faksu pa ne plonkam, ker: 1. mamo kamere , 2. ker so take kazni,da me je preveč strah
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

v osnovni soli nisem nikol, sem se pa pogovarjala in govorila s sosolci =)

v srednji sem prvi dve leti fuul preplonkala :oops: ampak morm rect da sem se tok posvetila tem plonkicem da sem itak znala vse kar je blo gor napisano :lol: tak da so mi sluzli bolj kot potrditev, ali pa vcasih ce se res nisem uspela naucit da sem si napisala kaj...ampak res skoraj vsaki test pri druzboslovnih predmetih, pa kaki kemiji, biologiji... :oops: sem ze fuuul obvladala in mela veliko uspesnih metod..dobili pa me niso nikoli! :D no zadnji dve leti sem bla na drugi soli in nisem plonkala ker to ni blo potrebno, niti nismo mel ocen...sem si tu pa tam edino kaj v kak slovar dopolnila to je pa vse...

letos pa sem brucka - na faksu nikoli in nikdar ne mislim plonkat :!: sama se lahko odlocim kdaj grem na izpit, in to bo takrat ko znam, tut ce kaj ne bi znala, si niti podrazno ne bi upala plonkat, zaradi kazni. tako da, ne hvala :P
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

jst sm tud u OŠ plonkala, na copatih, u peresnici, na majčkah :) Zdej pa vald tudi. Sam odvisni pr kašnem profesorju na kašn način :D Pr enemu gledam naraunost u zvezek in nč ne vidi, pr enih pa si niti ne drznem pomislt na plonk :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

študentka20 napisal/-a:jaz pa sem novo tehniko odkrila! na prosojnice si vse sprintam, in je to to! :D glih mamo take mize, da ko daš prosojnico gor se ne vidi, ker je miza temno siva, pisava pa črna. in se ne vidi od daleč! :D ko pa pride profesor mimo, pa lepo pod test in je to to! :D

Točno tak, mi tui tak delamo. In ravno sem si jih naredla ker ju3 pišemo kemijo :D
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Hehe, tudi jaz sem kdaj plonkala. Večkrat pa sem imela plonk s sabo kar tako - za boljše počutje (in obenem več adrenalina).

Se pa spomnim ene prigode iz srednje šole pri geografiji, kjer sem si upala res nekoliko preveč. Nikdar se nisem marala učiti na pamet...mi pa smo imeli za tisto kontrolno nalogo tematiko glavna mesta vseh držav Amerike, Azije ter Evrope, plus nahajališča nafte ter premoga. Jaz se žal nisem učila niti minute - zato pa sem si preslikala plonk, ki sem ga namestila pod kontrolko. Za vsak primer sem imela na kolenih še zvezek, pod mizo pa atlas. (Ja, ne vem, kaj sem mislila takrat, a očitno bolj malo. :D)

No, začnemo pisat. Profesorica pride že na začetku, dvigne mojo kontrolno in pobere plonk. Ker je bilo prvih pet minut mi je tolerirala in me samo opozorila. Potem se je na poti do katedra obrnila in zagledala zvezek na kolenih. Vrnila se je in ga pobrala. Ko pa je zagledala še atlas, je pa skorajda doživela živčni zlom, jaz pa sem dobila prvo enico, zapisano na debelo in na veliko čez celotni okvirček v redovalnici.

Od takrat sem plonkala bolj premišljeno. :) Ali pa sploh ne več.
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

Nikoli nimam plonkičev, se pa pogovarjam s sosedom, prepisujem itd. Pa seveda tudi obratno :)
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bekica_ »

Nikoli nisem plonkala in tudi nimam namena. V srednji šoli je bilo vedno tako, da za 2 sem skoraj vedno znala in bi več razkirala kot pa pridobila. Poleg tega imam tudi veliko straha, da bi me opazli in posledično zaradi tega nisem. Na faksu mi pa na kraj pameti ne pride, ker si ne upam. Preprosto ne morem. Pa tudi, da bi se kaj pogovarjala z ostalmi ali prepisovala na faksu nisem nikoli, ker so asistenti, ki pazijo, zelo pozorni in vse vidijo tako, da se mi ne splača razkirati.
Odgovori