Plonkanje...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Flammable » 09. Jan. 2008 19:23

Mam usakič plonkič,uporabm ga pa bl redko, al so napačne stvari gor, al pa prfoxa preveč opreza :D
Edin zanč pr soci, bi lahko tko lepo plonkala sm ga mela lepo na mizi, sam kaj k sm use znala :D Ironija,ali pač?
Drgač pa moja metoda,lepo na računalnik napisan plonkič,k dobiš test ga daš pod test in pol če te kej zanima lepo nedoužno pokuka izpod testa,najbl tm proti dnu ti pa mau poškilš :D
Prou dobil me še niso, par opozoril je pa že padl.Naprimr če nimam pojma potem mi je itak usen a mi uzame test pa da šut, al ga dobim zarad neznanja,takrt mi loh tut uči vn padejo
Mi je pa en profesor zanč napisu minus eno oceno ker me je sošolc uprašu eno stvar pa sm pogledala na njegov test, pa testi A pa B so bli, sam sm nažalost pisala cvek tut brez une ene ocene dol tko da ja :?
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 09. Jan. 2008 20:26

Oh ja...kje so zlati časi plonkanja...Me tole branje prou zabava, mal nostalgije pač..
Uporabniški avatar
*tinčk*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinčk* » 09. Jan. 2008 20:40

meni pa kar ratuje tole plonkanje... pri matematiki imam vse formule napisane ( okol 30 jih je sigurno),... no razen pri nekaterih predmetih (slovenščina) pa ne upam --> ker, če te pa tam dobi, imaš pa že zagarantiran popraven izpit
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 09. Jan. 2008 22:54

js pa ne plonkam...v oš je blo popularno,da smo si jih napisal, pol si ga pa obvezno mogu zgubit in si bil zvezda... :D ...da bi ga pa uporablala pr reševanju testa pa ne...
estrella'
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a estrella' » 09. Jun. 2008 18:20

hehe :) zadnic sma jaz in ena kolegica med odmorom iskale plac za svinglice. nekak pridema do naramnice od modrcka (ziher je ziher, pa se otipavat te nemore) pa je glih sla prof. mimo. :wink: sma misle da naju bo pobralo. no in pol gremo pisat test, pa jaz seveda nism bla ziher za une formule in to pa sta mi 2 kolegici pomagali.. oddam test. pa mi rece : a sta ti vse uni 2 povedli :) / pa mislim da me kr mal sovrazi od takrat dalje..

drugace pa ja, na vse mozne nacine:
-na kulici napisano
-v peresnici
- radirki
-v modrcku hehe :)
-v rokavu
-na nogah z salatejpom

Drugac pa ne tolko zaradi znanja, bol zaradi bolsega obcutka :)

pri fiziki je pa itak najlazje prepisovat, pri vsakem testu zamenjam test z najmanj tremi pa si vse precikiramo :D
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 09. Jun. 2008 19:31

pr večini predmetou plonkam kar iz peresnice, razn pr geografiji imam zvezek na mizi in ko se profesor obrne, pogledm not.. še nikol me ni dubiu in vedno se rešim za najmanj pozitiuno ;D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 09. Jun. 2008 19:48

js mam ponavadi plonk v kemiku.. tudi na maturi ga mam skozi v kemiku.. noben ga še ni najdu, plonkam pa lahko kadar mi paše (med pisanjem) pa še skrbet me nima kej da bi me dobili k je ful neočitnov se skupej :D
Se je pa že zgodilo da je plonk pristau v ustih, kr sm ga držala v roki pa je pršla profesorca mimo (od zadej) in nism vedla kam s plonkom pa sm ga dala v usta :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 09. Jun. 2008 22:00

Ponavad imam plonkič v kuliju in me niso še nikoli dobili pa sm uspela prit že v 3.letnik faxa :D
V gimnaziji so me pa enkrat dubl.. pisal smo test pri matematiki pa sem bila bolj lenušček in nisem niti doma plonkičev napisala, ampak sem samo na roko na hitr formule s kulijem napisala. In ko sem dobila test, mi še zmer ni bilo nič jasno, kaj naj sploh napišem in sem se v obupu pač naslonila na roko. Pozabila pa sem, da sem se zjutri namazala s kremo in da sem mela odtis plonkičev na faci skopiran :D Prfox je pa itk opazu... in sm mela grajo :lol:
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 09. Jun. 2008 22:24

Zadnje čase se mi niti plonkičev ne da več delat :oops:
So me pa enkrat že dobili ko sem imela pet listov 5a format (namenjenih učenju) pa sem ugotovila da se mi o ničemer niti sanja ne pa sem imela kar tiste liste in seveda je profesorica opazila (je ena tistih, ki najbolje gledajo). Učasih med testom pride čiiisto neslišno do tebe in obrne malo test. Sanjsko če imaš pod testom plonke :)
Drugače če imam plonk listke so to tisti 3x1cm (pisava 2,5 ali 3) napisano je pa gor res nekaj malega (ravno toliko da gre v kuli ) .
Je pa še mnogo drugih idej. Na listek pa za modrc, v hlače, na drugo stran pasu prilepiš. na notranjo stran rokava, širše zapestnice, podplati na čevljih in še mnoogo drugih idej.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 11. Dec. 2008 18:34

Še to malo obnavljam :)

kaj pa z posnetki ni nobena švinglala? (posnameš na telefon/iPod, bilokaj, slušalko v uho in je to to :D ) Meni se še ni zgodilo, da bi me kdo dobil, sem pa vedno imela vso snov gor, tak da je ocena bila vedno zelo dobra, v resnici pa pojma nisem imela :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Dec. 2008 19:02

Kako sem plonkal ne ekonomski fakulteti v ljubljani:

tam so tiste ozke mize z robom in gibljivimi stoli. plonk sem nalepil na malo trši karton (platnica od zvezka) in ta karton z risalnim žebljičkom zabil v rob pod mizo. ko sem plonk rabil, sem ga samo zavrtel izpod mize, se s stolom pomaknil nazaj, se z eno roko prijel za čelo, kot da razmišljam (komolec na mizi), da se ni videlo, kam gledam, z drugo roko pa pisal... ko je pretila nevarnost, sem samo plonk zavrtel nazaj pod mizo... :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 11. Dec. 2008 19:11

Jaz včasih plonkam. :oops:

Uporabljam star preverjen sistem z plonk-listki, ki jih skrijem pod izpitno polo... :P
S sošolci smo že plonkali tako, da je "najpametnejši" slikal z mobitelom svoj test, in poslal sliko drugim...

Dobili me niso še nikoli... Edin enkrat v OŠ, ampak sem se začela jokat, tako da mi je učitlca samo vzela plonkec in sem lahko pisala naprej. :lach:
Uporabniški avatar
Larćie°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Larćie° » 11. Dec. 2008 21:18

Tamarra* napisal/-a:Še to malo obnavljam :)

kaj pa z posnetki ni nobena švinglala? (posnameš na telefon/iPod, bilokaj, slušalko v uho in je to to :D ) Meni se še ni zgodilo, da bi me kdo dobil, sem pa vedno imela vso snov gor, tak da je ocena bila vedno zelo dobra, v resnici pa pojma nisem imela :D

haha...dobra..:) treba poskusit:D samo to ja kr naprej previjaš naprej pa nazaj :lol:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 11. Dec. 2008 21:47

^^ Niti ne :D najprej si pač moreš test ogledat, da veš kere snovi so not, pol pa pač naprej daš snov, ki ni aktualna :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Dec. 2008 0:07

K sm jst hodila v šolo tole z mobiteli in raznimi iPod-i še ni blo aktualno :D Jst sm ponavad napisala cele romane na plonkce in jih mela na stolu med nogami in pol sm sam dala noge narazn in roko na čelo (da se ni vidl, kam gledam), pa sm prepisvala. Sam to ni fajn metoda za une k slabo vidjo :D Pa včasih sm mela plonkc kr pod testom, pr matematki pa vse možne formule napisane na pokrovu od kalkulatorja...še zdj jih mam gor :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov