Plonkanje...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mala_s*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_s* » 19. Dec. 2008 12:06

Jaz sem na gimnaziji zelo pogostokrat švinglala. Če je bil predmet ki sem ga delno znala so bli švingelci manjši in sem jih z zgornjim robom s selotejpom nalepla pod mizo, s tem da je bil še na drugi strani zavihan selotejp da se je plonkič na mizo zalepo če je slučajno profesor prišel mimo.

mela pa sem predmete ki pa se jih sploh nisem nič učila pri pouko pa tut nisem poslušala. Tako da sem mela VSO snov napisano preko računalnika in označeno z barvami. Te liste pa sem si pol na noge s selotejpom zalepla in mela čez krilo. Tako sem pisala s prekrižanimi nogami in si z eno roko odkrivala krilo. :)

V vseh 4 letih so me dobili samo enkrat pa še to z plonkičem pod testom.
Mela pa sem sošolko ki je mela dolge lase in je pri spraševanju mela Bluetooth slušalko in ji je ena odličnjakinja govorila odgovore.
kavsar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kavsar » 27. Avg. 2009 13:09

Če bi slučajno koga zanimalo, imam več kulijev za plonkat. So srebrne barve in zelo enostavni za uporabo v trenutkih, ko vsaka sekunda šteje.

Listič, ki ga potegneš ven je dimenzije 15x6 cm. Deluje pa tako, da je ta listič pritrjen na vzmet in ko ga spustiš se v trenutku sekunde zvije nazaj v prvotni položaj. Na drugi strani je pa listič pritrjen na kovinski vzdolžni del, ki je v obliki "črke L". Je pa za večkratno uporabo, saj predhodno narejene plonk listke nalepiš na ta listič.

Več info: kavsar@gmail.com oz. 031-525-662
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shmeky » 28. Avg. 2009 2:00

kavsar napisal/-a:Če bi slučajno koga zanimalo, imam več kulijev za plonkat. So srebrne barve in zelo enostavni za uporabo v trenutkih, ko vsaka sekunda šteje.

Listič, ki ga potegneš ven je dimenzije 15x6 cm. Deluje pa tako, da je ta listič pritrjen na vzmet in ko ga spustiš se v trenutku sekunde zvije nazaj v prvotni položaj. Na drugi strani je pa listič pritrjen na kovinski vzdolžni del, ki je v obliki "črke L". Je pa za večkratno uporabo, saj predhodno narejene plonk listke nalepiš na ta listič.

Več info: kavsar@gmail.com oz. 031-525-662

haha lej a ti powem kako je za kulije vzames 10 razlicnih kulijev razlicnih barv i da se vidi cez njega nato znotri jih nafilas s plonkci potem vseh deset das v en žep in potem tistga k si prepisov das v drug zep in vzames novega in tako lahko splonkas pol ucbenika:D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Avg. 2009 10:05

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
supeLLka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 12. 2008
Kraj: MB ;3

Neprebrana objavaNapisal/-a supeLLka** » 28. Avg. 2009 11:49

Js sem še v OŠ in plonkam že ood...hmm..6 razreda. :D

Največkrat plonkam pač taq da mam lepilo Giotto in pol oma z alkolom al pa z acetonom mal dol zbrišem napis & pol napišem plonkec & ga dam not,pol pa mam to u peresniciin se delam da rabim brisalec & pač poglejam na lepilo. xDDDD :D :P

Dostkrat pa plonkam tak da si napišem na peresnico kr je že cela preluknana & počečkana & tak se sploh ne vid plonkič. :P :cool:
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov