Neumen delodajalec/ kaj menite?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 31. Okt. 2012 8:20

Pozdravljene,
Zadnjič spremenil Special CHICK, dne 31. Okt. 2012 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
It`s all about taste. If you are cheap, nothing helps.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Okt. 2012 8:30

če ste premožni, ti ni treba delat. lahko bi bila cele dneve v wellnesu ali v šopingu.

Poglej, oni so delodajalci, ponudili so ti priložnost, za svoje delo si bila plačana. oni nosijo vso tveganje, če firma propade, propadejo tudi oni. ti se samo obrneš in greš. Zato malo več spoštovanja do delodajalcev. imaš namreč 2 možnosti: ali delaš za njih ali pa ne delaš za njih.
Ampak vi ste premožni in ugledni, zakaj bi sesala in zaklepala vrata?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 31. Okt. 2012 8:44

ko ti ni bilo več do dela si enostavno ugasnila telefon pa ko jih je*e!?

težko rečem, kdo je v tej zgodbi bolj trapast.
Vsak raj ima svojo kačo.
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 31. Okt. 2012 8:47

Ze res, se popolnoma strinjam vendar ce nekdo odpre firmo mu je jasno da nosi na ramenih neko breme. S tem da vsi vemo da stvari v neki firmi tezko funkcionirajo brez problema ce zaposleni niso zadovoljni. Pa nisem sedaj mislila poudarjati iz kaksne druzine sem, zelela sem le povedati da je bilo prisotno neko zavidanje s strani sefov in ostalih kar naprej neko besedicenje da nisem odgovorna (ce nebi bila odgovorna bi zivela doma in nebi delala ne zapravljam denarja svojih starsev ker mi ga ne dajo, sem polnoletna in dovolj sposobna da sama zasluzim zase). Zato se mi je zdelo zelo za malo da zaradi neke fousije kar naprej poslusam njihove komentarje, ker pac svoj denar zasluzim sama, in tudi pri nama s partnerjem posesam, pomijem in cistim (kot vsak normalen clovek, kar tudi sem). Zelela sem le povedati na kaksen nacin sem dozivljala svoje delovno mesto in da bi tako obnasanje razumela ce bi zamujala ali pocela kaksne oslarije (pa nisem). Zanimale so pa me tudi vase izkusnje in vase mnenje. Pac vem da so mi dali moznost, sem bila pa tudi jaz tista ki je bila pripravljena delati za njih. Res nisem pricakovala nekih ironicnih besed glede welnessa itd, zelela sem samo povedati kaj se je dogajalo :)

LP :)
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 31. Okt. 2012 9:08

s0nckic4 napisal/-a:ko ti ni bilo več do dela si enostavno ugasnila telefon pa ko jih je*e!?

težko rečem, kdo je v tej zgodbi bolj trapast.

Ni bilo ravno tako, nisem tako slab clovek. Ko se mi je nekaj zgodilo (govorim o dvojnem zlomu kosti), sem pisala klicala in pojasnjevala da imam zlom da ne morem. Nihce mi ni odgovoril da je okej, niti enega sporocila ali klica nisem dobila. Prosila sem jih za nadaljni urnik povedala kdaj bom spet sposobna delati, nobenega odgovora. Potem sem za vikend praznovala rojstni dan ravno v casu kosila starsi na vratih( s partnerjem sva jih povabila), me klicejo naj pridem delat. Kot bi cakali, sem povedala da ravno praznujem da mi ne morejo na moj rojstni dan 15 minut pred zacetkom izmene tega sporocit. Spet neka slaba volja iz njihove strani in nobenih odgovorov, nakar sem enostavno izklopila aparat. Ne ker bi bila kaj kriva pac pa zato ker se drugace z njimi zgodba nikoli nebi koncala, in tudi zato ker kakorkoli obrnemo je bilo njihovo vedenje do mene nesprejemljivo :)
Uporabniški avatar
_Matej_Z_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a _Matej_Z_ » 05. Nov. 2012 16:36

Tole mi je pa res padlo v oči.
Neumen delodajalec je tisti (po mojem mnenju), ki ne ve, kakšen dragocen material so ljudje in dela grdo z njimi. Vsako uvajanje novega in obnašanje do ljudi kot do potrošnega materiala NAJPREJ UDARI PO ŽEPU DELODAJALCA.

Žal se le-ti v Sloveniji tega premalo zavedajo.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov