NA POMOČ! Seminarska naloga za maturo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Ade
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2013
živjo
Doživela sem resnično nočno moro in sem v situaciji iz katere ne najdem izhoda.. in sicer: tri dni pred rokom za oddajo seminarske naloge za sociologijo na maturi se mi je sesul računalnik, ker sem bu**** in si nisem nič shranila na usb ključ ali pa kam drugam mi je seveda vse šlo po gobe. Časa za naredit novo seminarsko nimam, ker sem v to vložila kar nekaj dela in ker ni možnosti da bi jo dobila nazaj (računalniški mojster zatrdil) se obračam na vas..
ima katera seminarsko za poslat, obljubim, da jo čisto spremenim ( za to vendar še imam čas).
Prosim vas, ker res ne vidim druge rešitve seminarsko pa res moram oddati najkasneje v petek. Tema seminarske ni važna.
Najlepša hvala za vsako pomoč!
Doživela sem resnično nočno moro in sem v situaciji iz katere ne najdem izhoda.. in sicer: tri dni pred rokom za oddajo seminarske naloge za sociologijo na maturi se mi je sesul računalnik, ker sem bu**** in si nisem nič shranila na usb ključ ali pa kam drugam mi je seveda vse šlo po gobe. Časa za naredit novo seminarsko nimam, ker sem v to vložila kar nekaj dela in ker ni možnosti da bi jo dobila nazaj (računalniški mojster zatrdil) se obračam na vas..
ima katera seminarsko za poslat, obljubim, da jo čisto spremenim ( za to vendar še imam čas).
Prosim vas, ker res ne vidim druge rešitve seminarsko pa res moram oddati najkasneje v petek. Tema seminarske ni važna.
Najlepša hvala za vsako pomoč!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
če si seminarsko napisala sama, boš lažje še enkrat svojo napisala, kot nekogaršnjo predrugačila.
veselo na delo!
veselo na delo!
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
floribunda napisal/-a:če si seminarsko napisala sama, boš lažje še enkrat svojo napisala, kot nekogaršnjo predrugačila.
veselo na delo!
Yes sure, analizo ankete bo ziher lahko še enkrat napisala. Kot da je tak lahko.
No, ahko si izmisliš rezultate: D
Jas sem drugače vsak dan ko sem kaj novega napisala, pošiljala po gmailu pa vsak dan skoraj na usb. Ziher je ziher.
Ostani doma zdaj še dva dni, sploh ne hodi v šolo pa delaj cele dneve.Če se ti je sploh računalnik zrušil, ali pa se sam ni dalo delat?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dayđremer napisal/-a:Yes sure, analizo ankete bo ziher lahko še enkrat napisala. Kot da je tak lahko.
No, ahko si izmisliš rezultate: D
anketo ma najbržna papirjih, ali na spletu, če jo je delala. kolkr vem, analize anket za maturitetno seminarsko niso nek višek statistične obdelave.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Niso višek statistične obdelave, ne moreš jih pa podcenjevati. Jaz sem svoje analizirala zelo natančno tak da so mi dosti časa vzele.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- Ade
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2013
@wasd na računalnike se ne spoznam in se trenutno tudi nimam časa ukvarjati s tem, računalnik sem dala tipu, ki obvlada zadevo in pravi, da ni mogoče naredt nič.
Sem naredila seminarske ampak to so bile male seminarske niti približno podobne tej tako da tudi če hočem dopolniti kakšno staro mi ne bi zneslo.
Je mogoče katera, ki bi jo imela???
Sem naredila seminarske ampak to so bile male seminarske niti približno podobne tej tako da tudi če hočem dopolniti kakšno staro mi ne bi zneslo.
Je mogoče katera, ki bi jo imela???
Prvi neprebran prispevek • 8 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov