NA POMOČ! Seminarska naloga za maturo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ade
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ade » 16. Apr. 2013 16:56

živjo

Doživela sem resnično nočno moro in sem v situaciji iz katere ne najdem izhoda.. in sicer: tri dni pred rokom za oddajo seminarske naloge za sociologijo na maturi se mi je sesul računalnik, ker sem bu**** in si nisem nič shranila na usb ključ ali pa kam drugam mi je seveda vse šlo po gobe. Časa za naredit novo seminarsko nimam, ker sem v to vložila kar nekaj dela in ker ni možnosti da bi jo dobila nazaj (računalniški mojster zatrdil) se obračam na vas..
ima katera seminarsko za poslat, obljubim, da jo čisto spremenim ( za to vendar še imam čas).
Prosim vas, ker res ne vidim druge rešitve seminarsko pa res moram oddati najkasneje v petek. Tema seminarske ni važna.

Najlepša hvala za vsako pomoč!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Apr. 2013 17:39

če si seminarsko napisala sama, boš lažje še enkrat svojo napisala, kot nekogaršnjo predrugačila.

veselo na delo!
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 16. Apr. 2013 17:49

pa če je vseeno kakšna tema je, si verjetno prej v štirih letih srednje šole naredila kakšno seminarsko, in preuredi tisto. doh :?:
You make me smile, please stay for a while :)
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 16. Apr. 2013 19:14

floribunda napisal/-a:če si seminarsko napisala sama, boš lažje še enkrat svojo napisala, kot nekogaršnjo predrugačila.

veselo na delo!

Yes sure, analizo ankete bo ziher lahko še enkrat napisala. Kot da je tak lahko.

No, ahko si izmisliš rezultate: D

Jas sem drugače vsak dan ko sem kaj novega napisala, pošiljala po gmailu pa vsak dan skoraj na usb. Ziher je ziher.

Ostani doma zdaj še dva dni, sploh ne hodi v šolo pa delaj cele dneve.Če se ti je sploh računalnik zrušil, ali pa se sam ni dalo delat?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 16. Apr. 2013 19:58

Je t.i. racunalniski mojster poizkusil dobit nazaj podatke preko linuxa na live CDju?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Apr. 2013 10:21

dayđremer napisal/-a:Yes sure, analizo ankete bo ziher lahko še enkrat napisala. Kot da je tak lahko.

No, ahko si izmisliš rezultate: D

anketo ma najbržna papirjih, ali na spletu, če jo je delala. kolkr vem, analize anket za maturitetno seminarsko niso nek višek statistične obdelave.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 17. Apr. 2013 14:26

Niso višek statistične obdelave, ne moreš jih pa podcenjevati. Jaz sem svoje analizirala zelo natančno tak da so mi dosti časa vzele.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Ade
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ade » 17. Apr. 2013 16:55

@wasd na računalnike se ne spoznam in se trenutno tudi nimam časa ukvarjati s tem, računalnik sem dala tipu, ki obvlada zadevo in pravi, da ni mogoče naredt nič.

Sem naredila seminarske ampak to so bile male seminarske niti približno podobne tej tako da tudi če hočem dopolniti kakšno staro mi ne bi zneslo.

Je mogoče katera, ki bi jo imela???

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov