kai napisal/-a:Mene pa samo zanima zakaj apriori zavracas mnenje studentk?
ker so bile preglasne v temi o seksu s poslovnim partnerjem!

kr.ena napisal/-a:Očitno zelo resno jemlješ svoje odgovornosti. Saj v redu, dokler se zato ne izčrpaš in ne zanemarjaš drugega življenja izven službe.
Kaj bi se zgodilo, če bi svoje delo vzela bolj "na easy"? Mogoče kdaj omenila nadrejenim, da se ti zdi preveč vsega in da bi morali zaposliti še koga? Ali pa se enostavno sprijaznila s tem, da če se še tako trudiš, nisi popolna. Ker popolnosti sploh ni.
Telefon bi pa jaz izklopila v trenutku, ko bi bila ura 5 (ali do kadarkoli pač delaš). Razen če ti plačujejo dežurstva.
Sweet Princess napisal/-a:
Odgovornost je pač u paketu. Pa narava dela je pač taka, da zadnja 4 leta nisem imela fraj novoletnih praznikov. Dobr, božič (25.) pa nou let (1.) ja, ampak kljub temu moram vsak dan čekirat maile, dosegliva na telefonu 24/7. Pa i včasih malo na bad udari, medtem ko so vsi moji kolegi tut po cel teden fraj...
Mimi_M napisal/-a:Kaj se pa zgodi, če zboliš, verjetno te kdo nadomesti, kajne?
Pomaga tudi, da se zaveš, da nihče ni nadomestljiv in da firma pač ne bo propadla, če ti ne boš 24 ur na dan vsem na razpolago.
Ali pa si izbori pomoč, vsekakor pa moraš imet eno rezervo, ki te nadomešča v primeru odsotnosti.
jullia_ napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:
deloholik je prepričan, da se bo brez njega v minuti vse sesulo in se mu sploh ne da dopovedat, da niso vsi razen njega nesposobni bedaki, ki bodo brez njegovih navodil in nadzora zavozili firmo v dveh urah. v tej svoji zablodi vztraja, dokler ga napor psihično in fizično uniči, potem ga pa za nameček pretrese še dejstvo, da brez njega stvari čisto dobro laufajo dalje.
Sweet Princess napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:
deloholik je prepričan, da se bo brez njega v minuti vse sesulo in se mu sploh ne da dopovedat, da niso vsi razen njega nesposobni bedaki, ki bodo brez njegovih navodil in nadzora zavozili firmo v dveh urah. v tej svoji zablodi vztraja, dokler ga napor psihično in fizično uniči, potem ga pa za nameček pretrese še dejstvo, da brez njega stvari čisto dobro laufajo dalje.
To si za zelo realno definirala. Me je kar zmrazilo! Zame isto velja
Jochie napisal/-a:tudi zame to velja!![]()
![]()
![]()
čeprav tega, da stvari čisto dobro laufajo dalje, še nisem doživel!ko sem bil na dopustu 14 dni, sem še mesec dni pucal drek, ki so ga pustili tisti, ki so me nadomeščali!