menjava delovnega mesta

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 11. Okt. 2011 20:54

Nivea o tem ni bojazni..to se ponavadi dogaja v kaki kelnariji pa podobnih zadevah...veš da bo 10x premislila predno bi šla, pa bi najprej vse preučila kam bi šla :d
no danes sta še 2 sodelavki govorili, da študirata o tem, da bi si poiskali kaj druga :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 12. Okt. 2011 9:26

nivea9 napisal/-a:Malo tudi pazi, da te ne zaposli kakšen delodajalec, ki ti da na roke minimalca, ostalo pa v gotovini. Tako se dogaja moji kolegici, ki je imela uradno minimalca, ostalo posebej, sedaj pa ima kompliciran zlom noge in dobiva 400 eur neto plače, ker se ji refundira od uradne plače. Iz 800 je padla na 400. Na mesec je na ta način ogoljufana za čez 300 eur.

Ja, čez leto je pa državo (pri dohodnini) ogoljufala za ... ? Prov ji je :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 12. Okt. 2011 22:38

Jaz sem trenutno v podobni situaciji, sicer nimam tko stresne službe, kolektiv in šef sta d best, tud delo je ok, nč fizičnega, res ok službica, problem je pač v tem, da se ne vidim v tej službi v prihodnosti in sm tud neki časa nazaj vztrajno iskala neki druzga, ampak sm ugotovila, da so vse alternative kvečjemu slabše, tko da sm se odločla, da raje (končno) končam faks, tko da bi tud tebi to predlagala..potem boš najbrž mela večjo izbiro.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 13. Okt. 2011 11:14

kolektiv pri nas je kar ok..se najdejo izjeme in se najdejo trenutki ko ti dojadi...so pa šefi adijo...tu pa nimamo več besed..vse huje...delo kot samo je pa tud sicer lepo, ampak se najdejo spet dnevi, ko bi najraje odkorakal, pa se nikdar vrnil :D pač delo z ljudmi :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 16. Okt. 2011 10:02

nivea9 napisal/-a:Malo tudi pazi, da te ne zaposli kakšen delodajalec, ki ti da na roke minimalca, ostalo pa v gotovini. Tako se dogaja moji kolegici, ki je imela uradno minimalca, ostalo posebej, sedaj pa ima kompliciran zlom noge in dobiva 400 eur neto plače, ker se ji refundira od uradne plače. Iz 800 je padla na 400. Na mesec je na ta način ogoljufana za čez 300 eur.

Haha take zgodbe mi vracajo upanje, da še obstaja pravica. Ona je goljufala vse nas zdej pa joka ker ima majhno bolnisko? Ce krades, bodi vsaj tok dec da si tiho v primeru, ce se situacija proti tebi obrne.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 16. Okt. 2011 10:05

podpisem pod tale post od Mahagonija

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov