ka!a: mi pa jutri pišemo! kako pa to da na različne dneve? potemtakem lahko vi že veste katere teme bodo oz. vam mi povemo
Ne, teme so različne. Itak ne bi blo fer, da bi pisal eni en dan prej iste teme, kot tisti, ki pišejo naslednji dan. Sestavijo 4 različne pole oz. žrebajo, karkoli.
ka!a: mi pa jutri pišemo! kako pa to da na različne dneve? potemtakem lahko vi že veste katere teme bodo oz. vam mi povemo
ne vem, k eni mamo pa jutr psihologijo... nimam pojma...
vem sam, da me za tole zgodovino skrbiii fuul, k ne znam glih. kuko ste se pa ve učile, na pamet al ste samo brale? dve kolegice sta rekle, da sta 2x prebrale celo knjigo .. pol sta pa dejansko pisali 4 in 5... ah
jst se učim to zgodovino nonstop in še zmeri ne znam lih dobro..če je bedna in ful snovi je...in še predavanj nismo mel ka je kao 5.predmet to...jao jao ...drgač se učim na pamet.
Me prav zanima, kateri 2 temi bota v tem roku...čeprav mi ne da miru, da nekateri imajo ju3 zgo, nekateri v petek...torej tisti, kaj imajo ju3, lahko posredujejo naprej inf, kaj so imeli in avotmatsko si lahko izključiš tisti 2 temi, da naj nebi bili ...al kako... čudno res =)