Matura: Zgodovina
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Eh nič ni pravično.. lahko bi vsaj kenslali tiste dve iz 1. roka in tiste dve iz prematuritetnega in ti jih 6 ostane za učit.
js jo mam jutri in vam lahko povem kere so ble če vam kej pomaga.
js jo mam jutri in vam lahko povem kere so ble če vam kej pomaga.
- aleksandra18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2009
ja saj...me zanima, če potem ti 2 temi prideta v poštev tud za v petek..ma čudno je to vse res ...upam da ne bodo slovenci v rimskonemškem cesarstvu in kaj podobnega . Fajn bi blo, da bi kdo posredoval inf ,kako je bilo lani .
-
ampak tole z žrebom mi je čudnu.
ker sem pregledovala pole od 05,06,07,08 in se ni nič nikoli ponovilo! mislim da se je samo ena tema ponovila naslednje leto. tako da pomoje tem s prvega roka vseeno nebo! halo valda da nebo! nesme bit! jaz se bom use naučila oz. ponovila razen 1. roka. mende nebo, ker mi je logično da ne.
pps: tut lani so ble vse 4 drugačne!
ker sem pregledovala pole od 05,06,07,08 in se ni nič nikoli ponovilo! mislim da se je samo ena tema ponovila naslednje leto. tako da pomoje tem s prvega roka vseeno nebo! halo valda da nebo! nesme bit! jaz se bom use naučila oz. ponovila razen 1. roka. mende nebo, ker mi je logično da ne.
pps: tut lani so ble vse 4 drugačne!
- aleksandra18
- Sramežljivka
Študentka. prosim te, če ju3 posreduješ inf. kateri 2 temi bosta...da ti 2 odpikam...kr je preveč vsega res...jaz še imam geo ju3...meša se mi že
- aleksandra18
- Sramežljivka
hm... raje si poglej, kaj je blo na poskusni maturi...nikol neveš...in imam občutek da bodo slovenci s5 isti kot so bili na poskusni al pa sedaj v prvem roku...nevem...
- aleksandra18
- Sramežljivka
enako...slovenci v rimsko nemškem cesarstvu in v srednjeveški dobi slovenci...katastrofa najraje bi mela hladno vojno in slo po 2. sv. vojni, perfect
-
jaz ˝znam˝ vse teme, razen tistih iz 1.roka in predmaturitetnega preizkusa. ker se nikoli ni nič ponavljalo in mislm da se tut zdaj nebo. upam da bom imela srečo
bom posredovala jutri katere teme so ble, ni panike.
ful težkih 6 tem ostane ja in želim srečno usm!
-
jaz ˝znam˝ vse teme, razen tistih iz 1.roka in predmaturitetnega preizkusa. ker se nikoli ni nič ponavljalo in mislm da se tut zdaj nebo. upam da bom imela srečo
- aleksandra18
- Sramežljivka
Nevem jaz sem take sreče, da se bo ziher kaj ponovilo...npr v prvem roku pri zgo, mi je sfalila samo 1 točka, da naredim zgo ...drugač pa dost sreče Študentka. , upam da dobiš temi, ki ju obvladaš
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
aleksandra18 napisal/-a:Fajn bi blo, da bi kdo posredoval inf ,kako je bilo lani .
Kaj te zanima?
Sicer pa poglejte kere teme majo naslednje leto na sporedu (in so enake vašim) - tiste zihr pridejo v poštev, ker je vaša jesenska njihova poskusna.
- aleksandra18
- Sramežljivka
Zanima me , lani kako je bilo v drugem roku..če so bile res različne teme, kr bi potem bilo fajn izključit 2 temi,ki se bosta pisali ju3...kr pomojem nebosta prišla v poštev v petek..sam nikol neveš...=/
Dobra ideja...grem pogledat kaj imajo nas. leto na sporedu
Dobra ideja...grem pogledat kaj imajo nas. leto na sporedu
- aleksandra18
- Sramežljivka
oky torej ju3 od svetovne je lahko : fran.rev., hladna vojna, evropa in svet...(tisto kar je bilo v prvem roku)
Od slovencev pa vse, razen teme iz prvega roka =)=)
Od slovencev pa vse, razen teme iz prvega roka =)=)
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Ja različne teme so ble lani. Tisti, ki so pisali na četrtek so meli antiko in pa Slovence v prvi jugoslovanski državi, mi smo pa mel že prej omenjene teme.
Pomoje, da tiste teme, ki se pišejo danes, se ne bosta ponovili ju3. Tud js sm jih lani izključla ampak bolj zrd tega, ker sm se spravla učit zadnji dan in mi je že mal voda v grlo tekla. Ampak ja, nikol neveš ane.
Pomoje, da tiste teme, ki se pišejo danes, se ne bosta ponovili ju3. Tud js sm jih lani izključla ampak bolj zrd tega, ker sm se spravla učit zadnji dan in mi je že mal voda v grlo tekla. Ampak ja, nikol neveš ane.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov