Matura: Sociologija ali psihologija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz sem delala teoretično raziskovalno iz psihologije pa mi je bilo 100x boljše kot da bi delala empirično in ene idiote spraševala kaj si mislijo o nevem čem... In ja, idiote rečem upravičeno ker sem bila tudi sama tak idiot in sem reševala ankete drugih in jim not pisala take, da tak al tak odgovori niso bli za nikamor
Sem delala pa o različnih vidikih interpretacije sanj in primerjala Junga ter Freuda. In mi je blo 100x bolj zanimov se vlačit čez tiste bukve kot pa 100 srednješolcev anketirati pa pol delat neke grafe pa sam napisat, ka pravijo rezultati.
Sem delala pa o različnih vidikih interpretacije sanj in primerjala Junga ter Freuda. In mi je blo 100x bolj zanimov se vlačit čez tiste bukve kot pa 100 srednješolcev anketirati pa pol delat neke grafe pa sam napisat, ka pravijo rezultati.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Tearjerker napisal/-a:Sem delala pa o različnih vidikih interpretacije sanj in primerjala Junga ter Freuda.
Ful zanimiva tema. Bi se dalo to seminarsko kako vidt? -magari ZS oz. po e-mailu (brez skrbi nisem maturantka, in za nikogar jo ne rabm ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tamyikaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Hei vsem skupaj!
Videla sem, da se pogovarjate na temo mature iz soc al psiho...tudi sama bom letos opravljala maturo iz soc in mam malo problemčkov z izdelavo seminarske naloge,
namreč izbrala sem si čarovništvo, kot odnos do žensk...
literaturo sem že najdla, ampak mam probem z metodologijo, kajti ta naj nebi temeljila samo na analizi dokumentov in tako nwm kak se nai lotim zadeve...
tudi nwm kako bi postavila hipoteze, da bi jih lahko potem dokazovala s to metodologijo... in sem mislila če je že kdo od vas delal kako seminarsko na to temo...
v veliko pomoč bi mi bilo...
Videla sem, da se pogovarjate na temo mature iz soc al psiho...tudi sama bom letos opravljala maturo iz soc in mam malo problemčkov z izdelavo seminarske naloge,
namreč izbrala sem si čarovništvo, kot odnos do žensk...
literaturo sem že najdla, ampak mam probem z metodologijo, kajti ta naj nebi temeljila samo na analizi dokumentov in tako nwm kak se nai lotim zadeve...
tudi nwm kako bi postavila hipoteze, da bi jih lahko potem dokazovala s to metodologijo... in sem mislila če je že kdo od vas delal kako seminarsko na to temo...
v veliko pomoč bi mi bilo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov