Matura: Sociologija ali psihologija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
urshaster napisal/-a:hvala ti se bom probala naučit da saj pozitivno dobim k za več se mi ne gre
No potem pa ni panike... Malo svojega razmišljanja in nekaj osnov teh dveh teorij, pa bo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
urshaster napisal/-a:aja pa če še ne veste je letos glavna tema pr soci RELIGIJA
pozn sm se spomnla napisat k se ju3 že piše
Super tema.
-
urshaster napisal/-a:aja pa če še ne veste je letos glavna tema pr soci RELIGIJA
pozn sm se spomnla napisat k se ju3 že piše
Super tema. Poročaj prosim
-
urshaster napisal/-a:ja res je ful dobra sam k tega je fullll
Tut religij je ful...Ni zastonj treba študirat, če hočeš podrobno spoznat npr. samo krščanstvo - 5. let. Pa še to je premalo - so samo osnove.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Zakaj pa?Lejla86 napisal/-a:Sicer je res, da sem se takrat vpisala na psihologijo na FF...tam se mi je pa zagravžala...
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
barby* napisal/-a:Zakaj pa?Lejla86 napisal/-a:Sicer je res, da sem se takrat vpisala na psihologijo na FF...tam se mi je pa zagravžala...
Ker ful hvalijo študij psihologije pa se grejo eno elitno smer tam na Filofaxu...ko prideš tja, si pa sam ena cifra (pa čeprav je sam 50 folka v letniku) pa vsi prfoksi misljo, da so pršli do svojga življenjskega cilja, če so napisal svojo skripto, ki ma btw v vsakem stavku tri slovnične napake...ne vem no, ampak jst na tazga prfoksa ne morm gledat s spoštovanjem. Povrh vsega sem dobila filing, da so bli sošolci in sošolke tam zarad sebe...predstavnica letnika naprimer je na mejling listo pisala o svojih samomorilskih motnjah itd. ... Res sem srečna, da mi ni treba več hodt tja in da sem se dokaj pravočasno odločila za menjavo faksa...ker to je blo pa res kr neki no...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Sej nimas pri psihi nic za zbirat. Je na maturi kr vsa snov, prav tako vrjetn na soci.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov