Da se plonkat,ampak moreš met pogum.Jaz sem itak na vlko plonkala pri testih,kerih se je dalo(dobli me pa nikol niso

)
Na maturi pa mi je tudi uspelo(nisem namerno,ampak je slučajno tak prišlo). Slovenščina se je pisala in pred mano je sedela ena sošolka,ki je mela vsa leta 5(obvladala je) No,in se spravi eden od profesorjev brat njeno polo(predčasno je šla vun). Najboljše je blo,da sva sedele obe ob steni.Ta profesor se je lepo na steno naslonil in meni lepo fajn kazal polo jaz pa samo hitro pisala na pomožni list.Zato sem mela pol tudi višjo oceno.
Da se pa tudi recimo pri tistih predmetih ki je kaj za obkroževat al pa črke za pisat.Tak sem pri geografiji malo "prepisala" enih par stvari od sošolke,ki je mela vsa leta 5.
Pri zgodovini pa smo recimo 10 minut pred začetkom malo poškilili v polo,da smo vidli,kera tema nas čaka.In seveda pol o tej temi še glasno komentirali in ponavljali
Sicer pa je matura lahka,če ji posvetiš malo več časa(kot sem ji jaz) Jaz sem se učila vse(razen matematike) zadnji dan,angleščine pa se tak nisem mela kaj učit(samo vaje vaje in še enkrat vaje) in rezultati sploh niso bli tak slabi.