Matura & Plonkci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem se za maturo učila, na plonkanje se nisem zanašala. Je pa res, da se je v kaki nepozornosti učitelja dalo kaj preplonkat. Pa na wc smo hodli kot po vrsti, ker smo imeli plonke, to je najboljši način.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Kdor mora na maturi plonkat ... đizs, takemu pa prav privoščim, da pogrne. Halo, maturo mora biti vsak dijak 4. letnika sposoben narediti sploh brez kakih groznih priprav. Narediti = zdelati vsaj s trojko, kar ni nič. Ok, za same petke si moraš mal pogledat, ni se pa treba pretegnit, sploh če imaš vse na osnovnem nivoju.
Na faksu boste tudi na vseh izpitih plonkali? Očitno ja, upoštevajoč dejstvo, da matura ni nič v primerjavi z enim vsaj srednje težkim faksom.
Na faksu boste tudi na vseh izpitih plonkali? Očitno ja, upoštevajoč dejstvo, da matura ni nič v primerjavi z enim vsaj srednje težkim faksom.
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
no, jz nism plonkala edin pr angleščini sm vidla ko je en narobe počrnil krogec pa sej bi mu povedala d ma narobe sam ni dovoljen
drgač pa nekateri so plonkal.mel so plonkič za nogavico pa so šli kao na wc pa so tam pogledal, prebral kar so rabil in šli nazaj.tko se baje dost dobr da...ampak jz itk neb upala =)

drgač pa nekateri so plonkal.mel so plonkič za nogavico pa so šli kao na wc pa so tam pogledal, prebral kar so rabil in šli nazaj.tko se baje dost dobr da...ampak jz itk neb upala =)
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Js še pr testih nism upala plonkat, kaj na maturi.
Edin pr angleščini pr slušnem sm, ker smo mel pod oknom godbo in nism NČ slišala. Pa sm neki malga prepisala, tko da sm si cela 2% nabrala pr slušnem
Hvala bogu, tko sm saj 8 pisala, drgač bi 7.
Je pa mel sošolc zvezk za zgodovino na wcju v košu za smeti - no, med košem pa vrečko.
Edin pr angleščini pr slušnem sm, ker smo mel pod oknom godbo in nism NČ slišala. Pa sm neki malga prepisala, tko da sm si cela 2% nabrala pr slušnem

Je pa mel sošolc zvezk za zgodovino na wcju v košu za smeti - no, med košem pa vrečko.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Jz sm mela na maturi pr matematki ene par formulc napisanih na radirki in na dveh kulijih nalimano. Ampak nisem nč rabila, ker sva z eno, ki je uspred sedela tri naloge prepisale ena od druge (nekej je znala ona, nekej pa jz). Druget se pa nikjer ne bi moglo plonkat.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a se ne da pol iz prejšnjih let dobiti na ric-u?
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
jst tut na maturi nism plonkala, pa tut ne vem če je kdo pr nas.tko da smo bli kr pridni glede tega
mi je pa mami zadnč razlagala kko je na maturi na ustnem plonkala.na mizi pred sabo je mela torbo, pred torbo pa zvezek in tko je nardila s 5. ni noben nč vidu

mi je pa mami zadnč razlagala kko je na maturi na ustnem plonkala.na mizi pred sabo je mela torbo, pred torbo pa zvezek in tko je nardila s 5. ni noben nč vidu

- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
Jela napisal/-a:So že. Smo včeraj pisali.Bunny. napisal/-a:Ja js mislm da se da sam js jih rabim od letos.
Teh pa pa še ni.
Kdaj pa dobite nazaj?
Ker mi jih pišemo v petek pa bo za oceno.
Js že tko nimam lih blestečih ocen pa bi se pol vsaj za to naučila.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Ja pa kaj še, plonkanje na maturi.
Mene bi živci izdali prvo minuto.
Še pri rednih testih ne upam plonkat (edino kdaj si tik pred testom kej napišem na mizo kar vem da bom prec pozabila in pol takoj prepišem na test), samo prepisujem če se da pa še to tam kjer vem da ne bi mela problemov če bi me dobili.

Še pri rednih testih ne upam plonkat (edino kdaj si tik pred testom kej napišem na mizo kar vem da bom prec pozabila in pol takoj prepišem na test), samo prepisujem če se da pa še to tam kjer vem da ne bi mela problemov če bi me dobili.

-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
o jej to si pa js nikol ne bi upala (met plonkica oz. karkoli fizicnega ki nakazuje na goljufanje) pa kot je ze ena prej rekla - 4 leta se pripravljas na maturo, da bi jo pol preplonkala?! zaka ste pol hodil v gimnazijo?!
tisto ko komu mal prisepnes al pa vidis kak odgovor za obkrozit pri sosedu sem pa itak tut js dozivela, ampak ne cele pole?!
no pr nas drugac niso bli prevec strogi, pa tut na wc nas niso spremljali (nism delala navadne mature, so pravila mal drgacna...) je blo pa recimo treba bit pou ure prej tam, pa 15 minut prej je mogla bit tisina v razredu
a ste vi tut tk meli?!
drugac pa plonkala sem v srednji soli vcasih pri testih, zdaj sem na faksu in dam roko v ogenj da ne bom nikol na izpitih plonkala...ker mam ful rada ta faks, in nevem v cem bi biu smisel da se ne bi marala tega ucit, in bi mogla plonkat?! plus sankcije ce koga dobije...a-a ni za mene!!!

tisto ko komu mal prisepnes al pa vidis kak odgovor za obkrozit pri sosedu sem pa itak tut js dozivela, ampak ne cele pole?!
no pr nas drugac niso bli prevec strogi, pa tut na wc nas niso spremljali (nism delala navadne mature, so pravila mal drgacna...) je blo pa recimo treba bit pou ure prej tam, pa 15 minut prej je mogla bit tisina v razredu

drugac pa plonkala sem v srednji soli vcasih pri testih, zdaj sem na faksu in dam roko v ogenj da ne bom nikol na izpitih plonkala...ker mam ful rada ta faks, in nevem v cem bi biu smisel da se ne bi marala tega ucit, in bi mogla plonkat?! plus sankcije ce koga dobije...a-a ni za mene!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]