Matura & Plonkci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- christianni cruz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
pr nas na šoli se je baje zmir plonkalo maturo. čeprav mamo v osnovi zelo visok nivo znanja čez vsa 4 leta. pač profesorji skos res zelo zelo veliko zahtevajo. in je pol tisto plonkanje sam zato da so dijaki bolj samozavestni.
ne vem za noben primir da bi komu kdaj uzel kei , pač opozorila so bla.
drugače pa ...plonkanje ni noben bau-bau , večina to dela , pa tut metod je miljone ....sam mal moreš met domišlije , pa poguma morš met precej !
ne vem za noben primir da bi komu kdaj uzel kei , pač opozorila so bla.
drugače pa ...plonkanje ni noben bau-bau , večina to dela , pa tut metod je miljone ....sam mal moreš met domišlije , pa poguma morš met precej !
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
js sm plonkala'' na maturi. pa dej te no folk...k da tisti ''brlavi stari prfoxi kej opazjo...prou boli jih k****...na miz so mel eno bonbonjerco pa par revij pa mogoče so šli 3x na obhod po klasu...lažje tuki plonkat k pr navadnm testu skor...
Love yourself. Be fatal.
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
no, ne moreš za vse to trdit..
js si pr nas nism upala plonkat, ker so ful gledali.. zdej če jih pr vas boli briga in ne gledajo nič, tud prov, ni pa povsod tako
pri nas.. jah.. samo glavo sem dvignila gor, da nisem gledala strogo samo v test pa sm že mela pozornost na sebi!
js si pr nas nism upala plonkat, ker so ful gledali.. zdej če jih pr vas boli briga in ne gledajo nič, tud prov, ni pa povsod tako
pri nas.. jah.. samo glavo sem dvignila gor, da nisem gledala strogo samo v test pa sm že mela pozornost na sebi!
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ja pr nas so tut ful gledali. Je mela pa moja sošolka plonkce za zgodovino v spodnjih hlačkah in je šla pol kao na WC pogledat. Sam ker se ni nič učila ni niti vedla kje iskat, tko da ji pol ni nč pomagalo ker ni mogla bit lih 15 mniut noter.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
pri nas sta bila dva in sta izmenično hodila okoli klopi. en gor, drug dol. en med mizami, drug okoli miz. tako, da plonkanje, ko sem jaz imela maturo je bila dejansko misija nemogoče. sicer sem se pa ornk učila, ker res nism hotla, da bi padla. plonkanje na maturi mi pa še na kraj pametni ni padlo.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
hudo. nism še pomislna d bi šla na wc pogledat na plonk. interesting hehe. sam je dost več rizika...tam si žiučn pa lahko še po pot nazaj use pozabš (če maš več stvari u glau). no ja...point tega je znajd se je treba in bit ne opazn
Love yourself. Be fatal.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js sm hotla tko nrdit za maturo, samo sm pol zvedla da te upišejo in grejo s tabo na wc.. Tolko kravala pa nism hotela da bi blo okoli mene. Sm si pa že dala v modrc in na take čudne kraje
Sošolka si je celo na nogo prlepla in samo uzdignla mini krilo
Med maturo sm pa plonkala, sam me je blo ful srah in sm si rekla da če bom mogla it še enkrat skozi maturo nbom več plonkala
Sošolka si je celo na nogo prlepla in samo uzdignla mini krilo
Med maturo sm pa plonkala, sam me je blo ful srah in sm si rekla da če bom mogla it še enkrat skozi maturo nbom več plonkala
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Na maturi ne mors plonkat. Ni šans! Vsak v svoji klopi sedi, 2 profesorja notr.... že to ti dost pove da te pelejo v spremstvu na wc!
Ampak drgač je pa matura ful lahka, js sm se tko zmerno učila pa sm ful dobr nrdila. Prčakvala sm da bo težje, sam se mi je zdel da so bli že testi na konferenco težji kot pa matura.
Ampak drgač je pa matura ful lahka, js sm se tko zmerno učila pa sm ful dobr nrdila. Prčakvala sm da bo težje, sam se mi je zdel da so bli že testi na konferenco težji kot pa matura.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]