Matura & Plonkci

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 30. Okt. 2007 20:59

pr nas na šoli se je baje zmir plonkalo maturo. čeprav mamo v osnovi zelo visok nivo znanja čez vsa 4 leta. pač profesorji skos res zelo zelo veliko zahtevajo. in je pol tisto plonkanje sam zato da so dijaki bolj samozavestni.
ne vem za noben primir da bi komu kdaj uzel kei , pač opozorila so bla.

drugače pa ...plonkanje ni noben bau-bau , večina to dela , pa tut metod je miljone ....sam mal moreš met domišlije , pa poguma morš met precej !
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 30. Jan. 2008 12:24

js sm plonkala'' na maturi. pa dej te no folk...k da tisti ''brlavi stari prfoxi kej opazjo...prou boli jih k****...na miz so mel eno bonbonjerco pa par revij pa mogoče so šli 3x na obhod po klasu...lažje tuki plonkat k pr navadnm testu skor...
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 30. Jan. 2008 12:28

no, ne moreš za vse to trdit..
js si pr nas nism upala plonkat, ker so ful gledali.. zdej če jih pr vas boli briga in ne gledajo nič, tud prov, ni pa povsod tako

pri nas.. jah.. samo glavo sem dvignila gor, da nisem gledala strogo samo v test pa sm že mela pozornost na sebi!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 30. Jan. 2008 13:47

Ja pr nas so tut ful gledali. Je mela pa moja sošolka plonkce za zgodovino v spodnjih hlačkah in je šla pol kao na WC pogledat. :rofl: Sam ker se ni nič učila ni niti vedla kje iskat, tko da ji pol ni nč pomagalo ker ni mogla bit lih 15 mniut noter.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 30. Jan. 2008 14:30

pri nas sta bila dva in sta izmenično hodila okoli klopi. en gor, drug dol. en med mizami, drug okoli miz. tako, da plonkanje, ko sem jaz imela maturo je bila dejansko misija nemogoče. sicer sem se pa ornk učila, ker res nism hotla, da bi padla. plonkanje na maturi mi pa še na kraj pametni ni padlo. :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
smokika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a smokika » 31. Jan. 2008 15:41

Sama sicer nisem plonkala na maturi, so pa sošolci hodili na wc, kjer so imeli neko knjigo in zapiske. :D je bla še celo neka frka, ker je prfoks slišu listanje, ampak je "zasačeni" vse spretno skril . Car :D
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 18. Jul. 2008 14:10

hudo. nism še pomislna d bi šla na wc pogledat na plonk. interesting hehe. sam je dost več rizika...tam si žiučn pa lahko še po pot nazaj use pozabš (če maš več stvari u glau). no ja...point tega je znajd se je treba in bit ne opazn
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 19. Jul. 2008 4:23

:D
Zadnjič spremenil Shannon, dne 28. Jul. 2008 17:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 20. Jul. 2008 18:25

Js sm hotla tko nrdit za maturo, samo sm pol zvedla da te upišejo in grejo s tabo na wc.. Tolko kravala pa nism hotela da bi blo okoli mene. Sm si pa že dala v modrc in na take čudne kraje :D
Sošolka si je celo na nogo prlepla in samo uzdignla mini krilo :D
Med maturo sm pa plonkala, sam me je blo ful srah in sm si rekla da če bom mogla it še enkrat skozi maturo nbom več plonkala
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 20. Jul. 2008 18:36

Jst nisem nč plonkala na maturi. Tud na rednih testih v šoli nisem mela skor nikol plonkcev, mogoče sem pa tja kakšne formule pr matematki..drgač pa nikol nisem mela plonkičev, najbrž zato ker sem prov očitna ko plonkam haha.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 20. Jul. 2008 19:32

pri nas noben ni nič plonkal ali pa se kaj pogovarjal med maturo in se mi zdi to edino prov.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 21. Jul. 2008 5:30

en način plonkanja k je dobr n mturi, sam uspe le pr unih predmetih k morš črnt odgovore je tud d ta list s krogci pomakneš na stran in un k je uzadi sam pogleda kuko je počrnjen. to so pr ns pr fizi pa pr bajli delal :D
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 21. Jul. 2008 14:01

mi niti na misu ni pršlo d bi plonkala :) drgač pa če maš mejhn plonkc loh maš u žepu pa greš itk na wc pa takrt pogledaš...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 28. Jul. 2008 1:07

Na maturi ne mors plonkat. Ni šans! Vsak v svoji klopi sedi, 2 profesorja notr.... že to ti dost pove da te pelejo v spremstvu na wc!
Ampak drgač je pa matura ful lahka, js sm se tko zmerno učila pa sm ful dobr nrdila. Prčakvala sm da bo težje, sam se mi je zdel da so bli že testi na konferenco težji kot pa matura.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 28. Jul. 2008 1:08

Jaz na maturi (2004) nisem imela nobenega plonkca. Mislim, da se že da naučiti tiste stvari. Predvsem pa je treba uporabiti zdravo pamet in odmisliti piflanje, tako gre mnogo lažje.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]