Matura: maturitetni tečaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
pomoje da dobiš kej, sam ne vem pa.
- modra_kapica
- Sramežljivka
a gre kdo letos na maturitetnega na aškarčevo?
no, če mogoče gre, mi lahko piše na zc. bi bla zelo vesela
no, če mogoče gre, mi lahko piše na zc. bi bla zelo vesela

- modra_kapica
- Sramežljivka
...
Zadnjič spremenil modra_kapica, dne 29. Sep. 2010 11:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Robin_Hooda - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2010
Jaz sem tudi na MT.
Je še kdo, ki ima izbirna geo in soc? A sta drugače zahtevna predmeta na maturi? Sicer mislim, da ne bosta trd oreh, ker se mi zdita zanimiva, če ne ju ne bi izbrala za izbirna, a bi vseeno rada slišala kakšna mnenja od tistih, ki ste katerega od teh predmetov imeli na maturi. 

-
_spelina_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2011
a gre kdo letos na MT v Celju?
mal me zanima kak je s psihologijo pa sociologijo...je težko al ne?
Ta dva predmeta sm mela v sredni sam 1 let, ampak me edino veselita tak, da mislim, da nebi smeu bit problem...

mal me zanima kak je s psihologijo pa sociologijo...je težko al ne?
Ta dva predmeta sm mela v sredni sam 1 let, ampak me edino veselita tak, da mislim, da nebi smeu bit problem...

....baby love looks good on you...
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Lahko ti povem za psihologijo, da ni težka, le pravi čas se moraš začeti pripravljati nanjo in učiti kar se da podrobno, ker na maturi lahko dobiš karkoli za vprašanje.
Kolikor se spomnim mature, smo imeli veliko esejskih vprašanj, vse skupaj smo pisali (s kratkimi vmesnimi odmori) ene tri ure.

-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Če imaš močno željo, potem so pomisleki odveč.
Jaz sem mislila, da imam močno željo, v bistvu pa očitno ni bilo tako, ker so pomisleki o neuspehu prevladali in nisem vztrajala. Če pa zdaj nazaj pogledam, vidim, da so bili pomisleki na mestu, ker me več kot očitno nobena fakulteta, kamor bi imela omogočen vpis le z redno maturo, ni tako zelo zanimala, sicer bi vztrajala. Narejeno imam poklicno maturo z dodatnim 5. predmetom, zaradi česar sem imela še vedno kar obsežno izbiro pri vpisu na željeno fakulteto.
No, kakorkoli že... Kar hočem povedat, je to, da če imaš res močno željo, kot praviš, potem imej samo to v glavi, da boš študirala in celo življenje delala tisto, kar te veseli. Jaz sem se šele na maturitetnem tečaju zavedala, da ne rabim redne mature, ker sem se za to odločila v nekakšni trmi, češ, bom že dokazala drugim, da sem zmožna narediti redno maturo. V bistvu pa nisem imela točne vizije, na kateri faks iti, ker sem se še iskala.

No, kakorkoli že... Kar hočem povedat, je to, da če imaš res močno željo, kot praviš, potem imej samo to v glavi, da boš študirala in celo življenje delala tisto, kar te veseli. Jaz sem se šele na maturitetnem tečaju zavedala, da ne rabim redne mature, ker sem se za to odločila v nekakšni trmi, češ, bom že dokazala drugim, da sem zmožna narediti redno maturo. V bistvu pa nisem imela točne vizije, na kateri faks iti, ker sem se še iskala.

- LilyVanilly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2011
- Kraj: Ljubljana
A je katera vpisana letos na Aškerčevo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov