Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Mene pa zanima nekaj v zvezi s "ponavaljanjem mature". Zanima me, kolikokrat moraš pasti maturo, da potem delaš vse od začetka. Jaz sem namreč lani šla na jesenski rok (naredila sem 3 predmete), letos na spomladanskega (kjer sem nardila 1 predmet), sedaj sem bila pa še na jesenskem ampak nisem prepričana če mi bo uspelo. Mogoče kdo ve, če bom drugo leto že mogla it delat celotno maturo, če mi je mogoče spodletelo, ali še ne?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ Pravilnik o splošni maturi, UL (69. člen)
Še imaš čas popravljat (skupaj ima kandidat na voljo 2 leti).
Sicer pa kliči na ric in/ali šolo, kjer delaš maturo?
Še imaš čas popravljat (skupaj ima kandidat na voljo 2 leti).
Sicer pa kliči na ric in/ali šolo, kjer delaš maturo?
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
A katera ve kater 5. predmet je najbolje it delat? Pa da je čim lažje? Ja vem nič ni lahko sam iščem res uno najmanj zahtevno zadevo... uglavnm kater se ponavadi najlažje naredi? In ja zmešal se mi bo že oktobra od te mature! Delam pa poklicno ekonomsko šolo.
Tu es dans toutes mes pensées.*
-
*cukrr* - Kofetarica
Za sociologijo sm gledala pole pa se mi zdi res najtežja že po samih besedah k sm jih brala sm sam am..wtf?! xD Tako, da se odločam med psihologijo pa zgodovino.. sam zgodovina je res obsežnaaaa!!! Kaj a za psihologijo se dobi kakšna knjiga? Sem brala že za eno pa so punce v easy zdelale psihologijo sam z njo so delale par let nazaj, če se prav spomnim.
- Weilyi.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
Jst sm mela letos na maturi psihologijo in sm jo že v prvem roku naredila s 4. Izdelati pa moraš tudi seminarsko nalogo, prinese ti 20% k celotni oceni.
Meni ni bila tako težka, tudi najlažje sm se jo učila od vseh ostalih predmetov. Drugače pa tudi geografija ni tak bavbav, sem jo tudi imela, sicer naredila s 3, ampak sm se res malo učila.
Meni ni bila tako težka, tudi najlažje sm se jo učila od vseh ostalih predmetov. Drugače pa tudi geografija ni tak bavbav, sem jo tudi imela, sicer naredila s 3, ampak sm se res malo učila.
-
*cukrr* - Kofetarica
Jaa superrr!! Ma sej po polah mi psihologija ni zgledala tolk težka... men je prov všeč k ti še seminarska velik prinese A ni za geografijo tko, da morš opravt še ene terenske vaje al kako? To sm js pomoje itak že vse zamudila.
- Weilyi.
- Sramežljivka
Ja to je pa res. Pri geografiji moraš narediti terenske vaje, ki tudi prinesejo 20%. Če si jih zamudila, se lahko pomoje zmeniš in sama nekaj raziščeš,zmeriš.., kaj točno pa ti pove profesor. (saj tako je bilo pri nas, saj moja sošolka zaradi operacije ni mogla pa ji je potem naknadno profesor nekaj drugega dal)
Vseeno pa ti priporočam psihologijo, lažje se jo boš naučila in še bolj zanimiva ja.
Vseeno pa ti priporočam psihologijo, lažje se jo boš naučila in še bolj zanimiva ja.
-
*cukrr* - Kofetarica
Ja sej lih zaradi tega, ker geografije pa js res nikol nism prov znala haha... in ja pa psihologija je res zanimiva. Aja sem pozabila vprašat... a psihologijo si se ti sama naučila a si hodila še na kakšne priprave?
- Weilyi.
- Sramežljivka
Ja mela sm v šoli psihologijo kot predmet, na kakšne posebne priprave pa nisem hodila. Tudi v šoli smo bolj ali manj samo jemali snov naprej. Učila sem se pa tako, da sm na ricu pogledala katalog, kaj vse moramo znati in na to napisala odgovore, potem pa piflanje.
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Živijo,
mene pa zanima če ma mogoče katera na računalniku kakšne vaje, vprašanja za ponavljanje za predmet zgodovino? Poleg maturitetnih pol seveda? Če ma slučajno katera, ali pa mogoče kakšne hitre izpiske kjer so samo res tiste pomembne stvari, bi bila tako prijazna in mi jih poslala na lina.kiss@gmail.com.
Jaz se sicer učim iz učbenikov 1-4 letnik in zgodovina na maturi 2013, ampak mislim da to ne bo dovolj tako da kakršnakoli pomoč mi bo prišla prav
mene pa zanima če ma mogoče katera na računalniku kakšne vaje, vprašanja za ponavljanje za predmet zgodovino? Poleg maturitetnih pol seveda? Če ma slučajno katera, ali pa mogoče kakšne hitre izpiske kjer so samo res tiste pomembne stvari, bi bila tako prijazna in mi jih poslala na lina.kiss@gmail.com.
Jaz se sicer učim iz učbenikov 1-4 letnik in zgodovina na maturi 2013, ampak mislim da to ne bo dovolj tako da kakršnakoli pomoč mi bo prišla prav
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov