Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
js tut dons končam!
francoščina: bolš kot pričakovano = zelo v redu
angleščina: slabš kot pričakovano, ampak še vedno vredu (glede na oceno, ki jo bom dobila )
slovenščina: super, pričakovala sem veliko slabše ampak sem imela srečno roko glede na to, da sem šla vse enkrat napol skoz in da sploh nisem vsega predelala... aweeeesome (:
matematika: bo danes okol 15.; ampak sem nekje na polovici ^^, sam je itak tolk lahka da... no comment. (:
mene bo lenoba pokopala >.<
francoščina: bolš kot pričakovano = zelo v redu
angleščina: slabš kot pričakovano, ampak še vedno vredu (glede na oceno, ki jo bom dobila )
slovenščina: super, pričakovala sem veliko slabše ampak sem imela srečno roko glede na to, da sem šla vse enkrat napol skoz in da sploh nisem vsega predelala... aweeeesome (:
matematika: bo danes okol 15.; ampak sem nekje na polovici ^^, sam je itak tolk lahka da... no comment. (:
mene bo lenoba pokopala >.<
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
končala dons
no da še poročam uprašanja :
slova
t.pavček: še enkrat glagoli
pripovedništvo v renesansi
ql listk
špana ^^ or
neki o jovenes, če držijo stereoptipi o njih...
miguel de cervaantes ,su vida y obras
pesmca o inimigrantes ...
por fin ! vacaciones *
no da še poročam uprašanja :
slova
t.pavček: še enkrat glagoli
pripovedništvo v renesansi
ql listk
špana ^^ or
neki o jovenes, če držijo stereoptipi o njih...
miguel de cervaantes ,su vida y obras
pesmca o inimigrantes ...
por fin ! vacaciones *
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
Eući* - Debatorica
kr ne morm verjet, da se bližamo trenutku, ko bomo soočeni z našimi rezultati js sm že rahlo žiučna ,... ko bi saj lahko normalno spala to noč, ampk teška
kako bo pa pri vas zgledala podelitev spričeval
kako bo pa pri vas zgledala podelitev spričeval
-
shinee - Debatorica
men kar slabo ratuje pa skos bolj sem skeptična -.-
podelitev? bojda jutri nekaj v šoli talajo, ampak sem na korčuli, septembra imajo pa BAJE svečano podelitev, v maturantskih oblekcah ipd, kar pa tut ne vem, ker bom v valnecii. KVA SM GNILA!
podelitev? bojda jutri nekaj v šoli talajo, ampak sem na korčuli, septembra imajo pa BAJE svečano podelitev, v maturantskih oblekcah ipd, kar pa tut ne vem, ker bom v valnecii. KVA SM GNILA!
-
Eući* - Debatorica
shinee napisal/-a:men kar slabo ratuje pa skos bolj sem skeptična -.-
heh čiz na izi no pa sej, ti bojo drugi poročal ...
-
shinee - Debatorica
Francoščina 4
Angleščina 3
Matematika 4
Geografija 4
Slovenščina 2 (!!!!!) <<<< A kdo ve, kako potekajo stvari za vpogled v pole in to; ker me je tole ZELO presenetilo, glede na to, da bi poskusno pisala 6. Sploh mi je pa zmanjkal 1% do trojke, zato nameravam kaj ukrenit. what the fuck
Če bi gledala nasploh, sem zelo razočarana, ampak po odpisanih polah, sem pričakovala nekaj takega; pri matematiki sem bila površna (kje sem našla "pravo" v "ostrokotnik", mi še sedaj ni jasno -.-), pri angleščini bi lahko brala navodila in bi bilo to to. Pri obojem mi je namreč zelo malo zmanjkalo, tako da...
NČ, TREBA BO ZAČET DELAT!
Angleščina 3
Matematika 4
Geografija 4
Slovenščina 2 (!!!!!) <<<< A kdo ve, kako potekajo stvari za vpogled v pole in to; ker me je tole ZELO presenetilo, glede na to, da bi poskusno pisala 6. Sploh mi je pa zmanjkal 1% do trojke, zato nameravam kaj ukrenit. what the fuck
Če bi gledala nasploh, sem zelo razočarana, ampak po odpisanih polah, sem pričakovala nekaj takega; pri matematiki sem bila površna (kje sem našla "pravo" v "ostrokotnik", mi še sedaj ni jasno -.-), pri angleščini bi lahko brala navodila in bi bilo to to. Pri obojem mi je namreč zelo malo zmanjkalo, tako da...
NČ, TREBA BO ZAČET DELAT!
-
Trixie-bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2009
Slo- 7
Ang- 5
Mat- 3
Kem- 4
Psi- 5
No, ja lahko bi bilo boljše...ali slabše Edino pri ang mi manjka 2% do 6, pa sem mislila da mi bo vseeno bolje šlo... Vsaj lakše se diše, ko vemo rezultate in ni več nekega ugibanja...recimo.
Pri nas smo imeli ob 13h "podelitev", že ko smo prišli skozi vrata nas je pričakala šola v razsulu- so stene barvali . Pol je pa predstojnica gimnazije povedala mal statistike in blabla in to je bilo to.. še dobr ker se itak ni nobenemu dalo tam sedet
Ang- 5
Mat- 3
Kem- 4
Psi- 5
No, ja lahko bi bilo boljše...ali slabše Edino pri ang mi manjka 2% do 6, pa sem mislila da mi bo vseeno bolje šlo... Vsaj lakše se diše, ko vemo rezultate in ni več nekega ugibanja...recimo.
Pri nas smo imeli ob 13h "podelitev", že ko smo prišli skozi vrata nas je pričakala šola v razsulu- so stene barvali . Pol je pa predstojnica gimnazije povedala mal statistike in blabla in to je bilo to.. še dobr ker se itak ni nobenemu dalo tam sedet
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov