Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Rajš pejt nekam v Evropo, k greš lahko komot domov, k ti zapaše... Tko k sm šla jst, k je bla una ženska čudna Čeprov je kul, če dobiš kul družino, ampak je to precej redko.
Za status se prjavš na ekonomsko šolo Koper - izobraževanje odraslih, jih pokličeš, pa ti pošlejo položnco in potrdila, sam plačat morš 80€.
Za status se prjavš na ekonomsko šolo Koper - izobraževanje odraslih, jih pokličeš, pa ti pošlejo položnco in potrdila, sam plačat morš 80€.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sploh nč bedno, pač jim rečeš, da delaš prekvalifikacijo..lahko greš pa direktno do kakšne šole in samo rečeš, da ti bi pa status mela.ushergirl napisal/-a:Aha. Ja to itak. Sam se da, a ne? Tut če sm zdej splošno, grem lahka poklicno (mau bedno hehe sam useen).
*edit:
Sicer se pa strinjam s sončkom, pejd raj ven, po svetu.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 13. Jul. 2009 4:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Ah ja...če bo šlo tak naprej, bom prej ob 11h v šoli zvedla kot pa tu. Pa sm misla, da bom lepo neki čez 5 že vedla pa šla za par urc nazaj spat...yeah right, optimistka
-
Sončk, to je optimizem =)
*edit: od naših še noben ne ve
*edit: od naših še noben ne ve
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:eek:ushergirl napisal/-a:Hvala ti RIC! Dubla sm rezultate za eno sekundo, sam tok, da sm vidla ime pa priimk, pol je pa vn vrgl. MRŠ.
-
Ok, js sm MB (upam da )
*edit: zdej mi že tko na bed, da na facebooku igrce špilam
*edit: zdej mi že tko na bed, da na facebooku igrce špilam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov