Matura [Združena tema] #2

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 05. Jun. 2011 20:49

js tut 21.6. zakljućiim :)mam pa ustne ob najbl zgodnih urah no 7.45 -.- komi čakam d bo to za mano pa d si odpočijm :D
a drgač mate visoke omejitve na željenem faxu :P
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 05. Jun. 2011 20:51

jst mam vse ob 7h zjutraj :D
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 05. Jun. 2011 20:57

aja še to, boga :) a pa si tko jutranji tip ...čeprou je pa bol k si prej rešn, ne tuhtaš pol cel dopoldn o tem, greš, opravš in se vrnš spat heh :D
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 05. Jun. 2011 22:35

Summer055 napisal/-a:če misliš tiste treninge z astronavti je to moj edini odgovor, ki sem ga vedela :D
Drugače pa mene geografija jutri ful skrbi :? pa fizika v četrtek. :mad:

Japs, sem sklepala po tistem lunar landscapu pa to. :D

Oh ja, geografija jutri bo pri meni more or less improvizacija. :S Upam da dajo kaj všečnega in splošnega, ker nekak sem se učila ob poznih urah [ne vem sploh kaj sem brala :D], slovenije se mi pa en da pregledat -.-

Jaz nimam omejitve, mam pa 3 ustne 14.40 [ :) ] in enega 7.40. všečno. :D
Uporabniški avatar
Trixie-bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trixie-bee » 06. Jun. 2011 11:29

Jaz končam 20.6. z ustnimi imam samo enega ob 8h zjutraj, ostalo imam ob 10h in 11.45.

Mene je ful za matematiko strah, nevem zakaj mi je šlo tako slabo, vsa leta sem bila nekje med 4 in 5 zdej pa se mi zdi da bo to katastrofalno slabo :( ..že osnovna raven mi ni bila ravno lahka.

Drugače pa imam visoko omejitev ja...če ne se ne bi tako sekirala... farmacija :(
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 06. Jun. 2011 12:34

tistemu, k se je spomnil tole prvo polo na geografiji sestavljat... glavo odtrgam. :x
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 06. Jun. 2011 13:28

sama prst in kmetijstvo :?
Čeprav se meni vse skupaj ni zdelo neki blazno težko. sem pričakovala slabše.
Pa dve nalogi sta bili povsem enaki kot lani na maturi
Drugače pa sm jst pri vseh nalogah tako nakladala :D :lol: Tista vprašanja o legi slovenije in podobno :D
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 06. Jun. 2011 17:17

Trixie-bee napisal/-a:Mene je ful za matematiko strah, nevem zakaj mi je šlo tako slabo, vsa leta sem bila nekje med 4 in 5 zdej pa se mi zdi da bo to katastrofalno slabo :( ..že osnovna raven mi ni bila ravno lahka.

Uf, meni pa ravno obratno :D glede na to, da mi je matematika predstavljala enega največjih problemov, je šlo veliko bolje kot sem pričakovala. Sem pravzaprav nekoliko brez občutka, ampak mislim/upam da je šlo. Rešila sem vse, tako da bi moglo vsaj nekaj od tega biti prav :D Nočem pa prevelikega upanja gradit zdej :D

Jaz pa sem slišala, da je bila geografija daleč najlažja od vsega skupaj in da so bili vsi presrečni, ker ji bilo tako lahko :D
Sicer pa me čaka še en pisni izpit iz tujega jezika, z ustnimi pa končam šele 23.06. :(
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shinee » 06. Jun. 2011 18:24

Pr nas so vsi jamral glede geografije za prvo polo. Poskusna je bila, vsaj meni osebno, much easier -.- Je res, da se dostikrat da nakladat pa to ampak v tem testu sem bila že npr. pri obkroževanjih večkrat v dvomih -.- Še Afrika, ki je dokaj moje področje (zanima me in to), mi je bila čist kr ena. o.O V bistvu nisem blestela pri Afriki, Ameriki in obči, Evropa in Slovenija sta bili lahki. :D
Mogoče en bo tako slabo, bolj me skrbi ocenjevanje. Naša je dokaj stroga, bojda se za rabo tal ne sme napisat npr. vinogradništvo in vinograd... :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jun. 2011 18:45

^^ Sej ne popravljajo tvoji učitelji :wink: In niso tak strogi pri odgovorih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 06. Jun. 2011 18:53

meni so ta ocenjevanja na maturah pogosto itak čisto zgrešena. Tvoj odgovor je lahko povsem logičen a pač ni povsem tak kot tisti v navodilih za ocenjevanje, pa je kar narobe :evil:
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Trixie-bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trixie-bee » 06. Jun. 2011 19:03

candy. napisal/-a:
Trixie-bee napisal/-a:Mene je ful za matematiko strah, nevem zakaj mi je šlo tako slabo, vsa leta sem bila nekje med 4 in 5 zdej pa se mi zdi da bo to katastrofalno slabo :( ..že osnovna raven mi ni bila ravno lahka.

Uf, meni pa ravno obratno :D glede na to, da mi je matematika predstavljala enega največjih problemov, je šlo veliko bolje kot sem pričakovala. Sem pravzaprav nekoliko brez občutka, ampak mislim/upam da je šlo. Rešila sem vse, tako da bi moglo vsaj nekaj od tega biti prav :D Nočem pa prevelikega upanja gradit zdej :D

Jaz pa sem se prav na matematiko zanašala, da bom mogoče lahko kaj več točk profitirala in grem jaz pametnjakovič višjo raven pisat :cry: Nevem, meni so se zdele lanske, predlanske pole ful lažje... in zdej upam da bodo kaj povprečje znižali :oops:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 06. Jun. 2011 19:35

Jaz prve pole od matematike 2 nalog nisem znala rešit, druga pola je bla pa đabeeee :D
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 06. Jun. 2011 19:42

a se spomnete kkšnih rešitv pr mati, d mau pregledamo :D
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 06. Jun. 2011 20:34

Trixie-bee napisal/-a:Jaz pa sem se prav na matematiko zanašala, da bom mogoče lahko kaj več točk profitirala in grem jaz pametnjakovič višjo raven pisat :cry: Nevem, meni so se zdele lanske, predlanske pole ful lažje... in zdej upam da bodo kaj povprečje znižali :oops:

Ajoj, višje ravni si nočem niti predstavljati, ker že tako sem se presekirala zaradi osnovne ravni :D Ja, je bila tudi meni marsikatera pola od prejšnjih let veliko lažja (da ne govorim o nalogah, kjer si moral okrajšati ulomke/izračunati povprečno vrednost ipd., kjer si si praktično samo nabiral točke). Tudi tista naloga iz kombinatorike se mi je zdela precej težja kot naloge prejšnjih let.
Uf, niti nalog se ne spomnim več dobro :D Spomnim se edino tistega trikotnika, kjer si imel podano stranico b, težiščnico in višino, moral pa si izračunati stranico c in ploščino ter zadnjo nalogo :D
Je pa včasih bolje počakati na uradne rešitve kot pa med sabo razpravljati o njih, saj na koncu vedno nastane cela zmešnjava in panika, vsaj običajno je tako :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov