Matura [Združena tema] #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če si oddala elekronsko prijavo, bi še moglo bit možno spreminjat zadeve .. https://eprijava.uni-lj.si/ep/index_e1.jsp#popravek
-
Oasis` - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2009
^^
Če si dala elektronsko prijavo lahko do 8.3 še spreminjaš vse podatke + izbiro šol. Če si pa poslala prijavnico prek pošte pa se meni zdi da nemoreš nič več naredit
Vsaj tak so nam rekli
Če si dala elektronsko prijavo lahko do 8.3 še spreminjaš vse podatke + izbiro šol. Če si pa poslala prijavnico prek pošte pa se meni zdi da nemoreš nič več naredit
Vsaj tak so nam rekli
Take a chance ; because you never know how absolutely perfect something could turn out to be.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Js sm se zmotila, v bistvu ne ravno zmotila, ampak glede na to, da letošnje leto pavziram in morm 2 predmeta še nardit, in sm pač dala pef na 1. mesto in FF na 2. mesto, potem pa sem videla, da če nam na PeF sprejeta, mogoče tud na FF ne bom in sm si rekla, da bom mogoče spremenila študijske želje, potem sm poklicala v Lj. na vpisno službo, če lahko pošljem še eno prijavo, pravo, in je rekel, da morm napisat dvojna prijava, tako da bodo vedeli, da je 1. prijava za izločitev. Tko mi je povedal stric na vpisni službi, pa čs je do 8.3., kasnej pa itak ni več mogoče pošiljat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]